Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמפסיק לעבוד הוא הראוטר עצמו. נתקע, מאבד קישור לאינטרנט, מפסיק לחלק DHCP ובכלל מסתכל עליי בעיני עגל.

לעיתים ריסט מחזיר אותו לחיים, לעיתים הוא פשוט חוזר להגדרות דיפולט.

ניסיתי גם חיבור כבל ישיר ללא סוויצ'ים - לא הורגש הבדל.

לא חושב שיש לי כמות גדולה של סשנים פתוחה במקביל, גם עם מחשב אחד זה קורה (נקי מוירוסים).

תנו לי קצת קרדיט שאני יודע להגדיר הפניות פורטים וכיו"ב. גם אם לא - אני לא מתלונן על אי מיול עם עיניים סגורות או משהו בסגנון, אלא על ראוטר שקופא.

מי שכתב לי לקחת מיקרוטיק, תהיו רציניים:

א. הממשק שלו מחורבן ומסורבל.

ב. הוא אוברקיל לרשת ביתית מסכנה עם 3 מחשבים וסמארטפונים.

פורסם
מה שמפסיק לעבוד הוא הראוטר עצמו. נתקע, מאבד קישור לאינטרנט, מפסיק לחלק DHCP ובכלל מסתכל עליי בעיני עגל.

לעיתים ריסט מחזיר אותו לחיים, לעיתים הוא פשוט חוזר להגדרות דיפולט.

ניסיתי גם חיבור כבל ישיר ללא סוויצ'ים - לא הורגש הבדל.

לא חושב שיש לי כמות גדולה של סשנים פתוחה במקביל, גם עם מחשב אחד זה קורה (נקי מוירוסים).

תנו לי קצת קרדיט שאני יודע להגדיר הפניות פורטים וכיו"ב. גם אם לא - אני לא מתלונן על אי מיול עם עיניים סגורות או משהו בסגנון, אלא על ראוטר שקופא.

יש לי חיבור 15 מגה. נתב של TPLINK ב-100 שקלים. מודם 600E.

הנתב המסכן הזה והסיני יחד עם המודם משנת 1967 בערך מחזיקים די יפה מחשב מחובר קווי,2 מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי USB , טאבלט , אייפון , סוני אחד (לא זוכר דגם) וסמסונג גלקסי 1 (מיני נדמה לי).

ב-5 שנים לעולם לא ביצעתי שום ריסט טפו טפו . הכל דופק.

עצה לי אליך , קח נתב פשוט אפילו סיני כמו שלי רחמנא ליצלן , ותתחיל לעשות ניסוי . תתחיל בלי שרשור של כל מיני סוויצים אליו.

אני שוב חוזר - תמנע מ DLINK ,NETGEAR ושאר מרעין בישין. אם תרצה הסברים מפורטים למה אני מוכן בפרטי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
לי יש חיבור של 15 מגה והוא יציב לחלוטין. אז לא יודע מאיפה לקחת את עניין היציבות . גילוי נאות - אני עובד לשעבר בעסקי בבזק . לפותח השרשור - קח מודם רגיל , אם תמצא 600E או ROTAL וחבר אליו נתב פרטי שלך . הציוד של בזק הוא לא האליטה בלשון המעטה. וד.א כן אפשר להפוך כל מודם לנתב - פשוט אין תמיכה בזה.

זה, שיש לך חיבור 15 מגה והוא יציב זה לא מעיד על כלום.

לפי טענת בזק עצמם, חיבור 15 הוא הכי פחות יציב.

בכל פעם, שאני נתקל בבעיה אצל לקוח עם החיבור הנ"ל.

דבר ראשון הם מורידים את המהירות.

להמלצתך השניה, (להתקין ראוטר פרטי ולהשתמש בציוד של בזק כמודם בלבד).

גם אני מצטרף, ואף המלצתי זאת בפוסט הקודם.

פורסם

קצת קשה לי לקבל את מה שאתם אומרים כי התופעה מופיעה גם עם מחשב אחד מסכן ומאידך לעיתים גם בתפוקה מלאה (סמארטפונים/טבלטים/לפטופים/מחשבים/טלפונים( זה לא קורה).

הכי מעיק זו הרנדומליות. בכל פעם שאני יושב לדבג את התקלה, הכל יציב ותקין...

אולי אביא סיסקו 871 מהעבודה לבדיקה. הוא ענתיקה, אבל סוחב בכבוד גם 50 משתמשים בעת הצורך.

פורסם

רק לצורך וידוא שאין לך בעיות כלשהן ברשת החשמל נסה לחבר את הראוטר לחשמל דרך אל-פסק. יש לי הרגשה שזה לא יפסיק לעבוד...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תקלות תקשורת זה דבר מעצבן - והשירשור הזה הזכיר לי "נשכחות":

יום אחד גיליתי שהפקס אצלי בבית עושה בעיות, לא רוצה לענות לטלפונים (קורה רנדומלית, ולא הצלחתי להבין מה גרם לזה). הקטע המצחיק זה שהוא מצלצל, אבל לא "עונה" (וכן, הוא נמצא על מצב Auto Answer).

אחרי ניתוק מהחשמל וחיבור חזרה - הכל תקין (לעוד כמה ימים).

אחרי תקופה מסויימת אני גולש במחשב הנייד ופתאום האינטרנט "נעלם". אני בודק על המודם-ראוטר ADSL את נורת החיווי ומגלה שבאמת אין חיבור !

אני מסית את הראש 90 מעלות שמאלה, ומגלה את הזעטוט עומד על הספה ודוחף מפתח "פלדלת" לשקע של הטלפון (לא בשימוש) :lol: .מסתבר שהקצר הזה שהוא גרם בתוך הנקודת טלפון, שיתק את הפקס (עד לאיפוס) ומיותר לציין ששיתק גם את החיבור לאינטרנט (זמני לכמה שניות).

שמר, אני הייתי מציע שתעבור נקודה נקודה, חיבור חיבור, ותוודא שאין בעיות של קורוזיה (מהדוד המפגר שלך שהתפוצץ והרטיב חצי תקרה בבית ואללה יודע לאיזה עוד נזקים גרמת שם) לפחות מהנקודות תקשורות + ארון תקשורת אצלך בבית, עד החיבור בחוץ.

לך תדע, ייתכן ותגלה משהו. (אגב, הרעיון של Zvit שווה בדיקה - והביצוע יחסית קל, שווה לנסות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה עובד כל היום בממשק? פעם אחת להגדיר וזהו. 350 שקל שווים לי את היציבות (לעומת כל מיני דילינקים שמתים מההתחממות אחרי חודשיים).

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...