Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבור חבר שלא השכיל עדיין לפתוח משתמש בפורום שלנו :lol: אלו המידות 185/65R15

מחפש המלצה עבור צמיגים טובים, בטוחים ונוחים. מדובר ברכב שלא נוסע יותר מדי והוא לא צריך צמיגים ספורטיביים.

משהו אמין שנותן תמורה טובה למחיר אבל לא יקר מדי. הוא מוכן להתפשר על נוחות במידה וזה יוזיל קצת את המחיר ועדיין הוא יקבל תמורה טובה.

על הדרך מבקש עבורו המלצה למקום שמתקן גאנטים באזור חדרה והסביבה. הג'אנט קצת התעקם.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

פאלקן ZE912, גודייר DuraGrip, גודייר EfficientGrip אם בא לו להשקיע בצמיג איכותי ממש (ואם יהיה במלאי) אז גם גודייר Excellence, קלבר Dynaxer HP3 - אם כל אלה יש לי ניסיון וביחס לייעוד המבוקש הם מאד מתאימים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תודה על המידע נבדוק את ההמלצות הללו, במידה ויש המלצות נוספות אני אשמח מאוד.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

הציעו לבחור צמיגי nexen שמיוצרים בקוראיה תמורת 380 שח ליחידה.

מישהו מכיר?

פורסם

תציץ כאן:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/filters.taf?did=1518&_UserReference=9C8569212AA1A07F51EEF5DF&cartaype=%F0%E9%F1%E0%EF&model=%E0%EC%EE%F8%E4%20=N16=&year=2000%20-%202007&Attribute1=185&Attribute2=65&Attribute3=15

אני יכול להגיד על המקסיס שהם תמורה טובה לכסף. לי אישית היו צמיגים שלהם בעבר על בימר שהיתה לי,

והם תפקדו בצורה טובה מאוד. המלצתי לא מזמן לחבר, והוא רכש בדיוק את המידה הזו, דגם 88V של מקסיס,

ודיי מרוצה מהם.

יש לך את הטויו פרוקסס, שהם גם צמיגים לא רעים בכלל. קצת רועשים לטעמי.

את ה-nexen אני לא מכיר לצערי.

• תוכן חדש...