Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על זה מעט והייתי שמח אם מעבר לאיביי ושלל אתרים שמציעים שימוש נוח היו פה מספרי טלפון של חנויות חלפים בארץ אשר ידוע כי נית להשיג שם חלפים לרכבי אספנות, אם זה מכני ואם זה חיצוני. אני מאמין שניתן למצוא לחלק גדול מהרכבים גם חלקים בארץ אבל אין משהו שמרכז עבורנו את החנויות חלפים האלה.

אני באופן אישי מעדיף להכנס לאיביי או לאתר אחר מאשר להתחיל לצלצל לחנויות חלפים באזורי כי אולי יהיה להם חלק כלשהו לרכב שלי אך כל מה שאני מקבל מהם זה ''איזה שנה הרכב?'' ובתגובה ''לא אין לנו'' אך אם זאת חנות אשר מומלצת על ידי חברי הפורום וידוע כבר כי ניתן להשיג בה חלקים לרכבים ישנים אשר נמכרו בארץ זה יעשה מעט יותר חשק לבדוק מולם.

גם פירוקיות אשר יש להם מלאי של חלקים לרכבי אספנות יהיו מצויינות!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שלום!

בעבר עבדתי במוסך באזור ירושלים (תלפיות).

ושם כידוע יש חנויות מוכרות וותיקות.

יום אחד כשניגשתי לחנות במטרה למצוא חלק מסויים דווקא לפיג׳ו הם טענו שאין להם.

לא התייאשתי מכיוון שהייתי בטוח שנימצא אצלו כמה חלקים ולכן פניתי לחבר שמכיר אותם יותר טוב

שהוא בעצמו נכנס לחפש...

ומה שהוא יצא עם שלל רב. (כמובן ששולם).

מה שבעצם ניסית להבהיר שאם מישהו מכיר חנות שפועלת למעלה מ-30 שנה בתחום אז בטוח תמצאו איזה חלק נדיר חדש באריזה.

רק צריך לחפש. וכנראה שלבעלי החנות אין כבר כוח לחפש אז הם אומרים ש״אין״, ואז מגיע היום שהם פשוט זורקים לפח מכיוון שזה תופס להם מקום.

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

פורסם

לפעמים גם צריך לדעת לאיזה רכב לבקש. אצל ש.י.א. שמוכר חלקים לפולקסווגן כשהייתי מבקש משהו לגולף 89 הבחורה שעובדת שם היתה אומרת ישר שאין, כשביקשתי את אותו חלק בדיוק לפאסאט 95 היא היתה מחפשת ומוצאת.

פורסם

קדימה קדימה להתפקד אנשים!

אני בנסיון רע כרגע של 15 דק' חיפוש טלפוני אחר צינוריות בלימה לגולף שלי באזור פ''ת (מאמין שאמצא כשאבוא עם דוגמא לחנויות אבל טלפונית רק מהשנה נרתעים).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בחיפה לרכבי VW ישנים יש את "אום פרטס" בואדי, מתחת למפגש רחובות הגפן ושדרות הציונות כ 100 מ

מחזיקים הכל לחיפושיות (מחלקי פח עד מנועים) וכנראה גם לרכבים אחרים של VW

• תוכן חדש...