Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שהמזראטי מתחרה בסדרה 5 או E קלאס אבל זו עדיין מזראטי ויש לה את הפרמיום שלה.

אין שום בעיה להכניס מרצדס וב.מ.וו למוסך ״רגיל״, זה מה שאני עושה, להכניס מזראטי למוסך רגיל?

לא יודע אם הייתי עושה את זה וגם אם כן רק לאחד מומלץ מאוד ושכנראה גם גובה בהתאם.

לעניות דעתי אם עלות האחזקה של מזראטי תיהיה יקרה בעד 20% מהמתחרות הגרמניות- זה יהיה לא רע בכלל.

אני סבור שהפער יהיה מעל 20%.

יש מחיר לשורשים משותפים עם פרארי ואני לא בטוח שזה מה שיגרום ללקוח הפוטנציאלי לרדת מהגיבלי, זה יגרום לדבר אחר, שבמרוצת השנים גיבלי שנרכשה עם נניח 20 אופציות תשאר לאחר 10 שנים עם 7 אופציות תקינות (כי יקר לתקן מושבים, כי חיישני לחץ אויר זה מיותר וכן הלאה...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
נכון שהמזראטי מתחרה בסדרה 5 או E קלאס אבל זו עדיין מזראטי ויש לה את הפרמיום שלה.

אין שום בעיה להכניס מרצדס וב.מ.וו למוסך ״רגיל״, זה מה שאני עושה, להכניס מזראטי למוסך רגיל?

לא יודע אם הייתי עושה את זה וגם אם כן רק לאחד מומלץ מאוד ושכנראה גם גובה בהתאם.

לעניות דעתי אם עלות האחזקה של מזראטי תיהיה יקרה בעד 20% מהמתחרות הגרמניות- זה יהיה לא רע בכלל.

אני סבור שהפער יהיה מעל 20%.

יש מחיר לשורשים משותפים עם פרארי ואני לא בטוח שזה מה שיגרום ללקוח הפוטנציאלי לרדת מהגיבלי, זה יגרום לדבר אחר, שבמרוצת השנים גיבלי שנרכשה עם נניח 20 אופציות תשאר לאחר 10 שנים עם 7 אופציות תקינות (כי יקר לתקן מושבים, כי חיישני לחץ אויר זה מיותר וכן הלאה...).

אני חושב שהיא תעלה יותר בכיוון ה350אלף כמשומשת-זה רכב שלא יהיה נפוץ ובמחיר הזה יהיה כאלה שיקפצו עליו.

אני משלם 600אלף שקל על רכב-מה הבעיה לעשות אותו אמין?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא הבנתי את השאלה ידידי,

אתה קונה רכב עמוס בטכנולוגיה, במרוצת השנים רכיב מתקלקל פה ושם.

אם הרכב בבעלות אדם פדנט ללא מגבלת עומק כיס- אחלה, הוא יתקן הכל.

אם הרכב בבעלות אחד שנהנה לספר לכולם שיש לו מזראטי אבל לא בא לו להפרד מכסף\איברים בגוף- הוא יתקן את מה שחיוני= ידאג שהמנוע יעבוד, ומה שלא חיוני= חימום המושבים, למשל- לא יתקן.

עכשיו אתה קונה את הרכב הזה בן כמה שנים, לך תתחיל להתעסק עם כל השטויות האלה.

מנסיון- אתה תתייאש די מהר גם כי יקר לגלות איפה בדיוק התקלה ועוד יותר יקר לתקן אותה.

אם תפתח את הריפודים בתא המטען ברכב שלי אתה תגלה כמות מחשבים ורכיבים אלקטרוניים שלא תבייש איירבאס A380, אתה לא רוצה להתחיל להתעסק עם כל אופציה ברכב שלא פועלת.

פורסם
לא הבנתי את השאלה ידידי,

אתה קונה רכב עמוס בטכנולוגיה, במרוצת השנים רכיב מתקלקל פה ושם.

אם הרכב בבעלות אדם פדנט ללא מגבלת עומק כיס- אחלה, הוא יתקן הכל.

אם הרכב בבעלות אחד שנהנה לספר לכולם שיש לו מזראטי אבל לא בא לו להפרד מכסף\איברים בגוף- הוא יתקן את מה שחיוני= ידאג שהמנוע יעבוד, ומה שלא חיוני= חימום המושבים, למשל- לא יתקן.

עכשיו אתה קונה את הרכב הזה בן כמה שנים, לך תתחיל להתעסק עם כל השטויות האלה.

מנסיון- אתה תתייאש די מהר גם כי יקר לגלות איפה בדיוק התקלה ועוד יותר יקר לתקן אותה.

אם תפתח את הריפודים בתא המטען ברכב שלי אתה תגלה כמות מחשבים ורכיבים אלקטרוניים שלא תבייש איירבאס A380, אתה לא רוצה להתחיל להתעסק עם כל אופציה ברכב שלא פועלת.

אתה אומר שצריך לעשות בנייה מחדש למנוע/אלקטרוניקה מתקלקלת.

שיפתחו חטיבת QA שתבדוק כל דבר לפני שהוא מורכב על רכב.

אם הוא עולה 600אלף שקל שיהיה אמין.

אפילו את אלה שמחזיקים רכבים כאלה זה יותר מעניין מזה שהדשבורד מצופה בעור של כלב ים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ילדים.

למה משומש? תקנו חדש עם אחריות.

אנשים לוקחים משכנתא בהיקף של מיליון שקלים ומחזירים לאט.

אם יש לך 200,000 שקלים, וההפרש הוא 400,000 שקלים - קח הלוואה ל 10 שנים וסע במזראטי חדשה.

ואם אתם חושבים שזה הרבה, יש לא מעט אנשים שקונים רכב ב 400.0 אלף שקלים ומקבלים הלואה ע"ס 300.0 אלף שקלים.

רק עוד 100.0 אלף ואתם חיים בחלום.

חיים רק פעם אחת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ילדים.

למה משומש? תקנו חדש עם אחריות.

אנשים לוקחים משכנתא בהיקף של מיליון שקלים ומחזירים לאט.

אם יש לך 200,000 שקלים, וההפרש הוא 400,000 שקלים - קח הלוואה ל 10 שנים וסע במזראטי חדשה.

ואם אתם חושבים שזה הרבה, יש לא מעט אנשים שקונים רכב ב 400.0 אלף שקלים ומקבלים הלואה ע"ס 300.0 אלף שקלים.

רק עוד 100.0 אלף ואתם חיים בחלום.

חיים רק פעם אחת.

אני חושב שלקנות רכב בהלוואה זה מטומטם,

אז לקחת הלוואה בגודל של משכנתא זה עוד יותר מטומטם.

לא מומלץ

פורסם
אתה אומר שצריך לעשות בנייה מחדש למנוע/אלקטרוניקה מתקלקלת.

שיפתחו חטיבת QA שתבדוק כל דבר לפני שהוא מורכב על רכב.

אם הוא עולה 600אלף שקל שיהיה אמין.

אפילו את אלה שמחזיקים רכבים כאלה זה יותר מעניין מזה שהדשבורד מצופה בעור של כלב ים.

אתה באמת חושב שגילית פה את אמריקה ידידי, שצריך בקרת איכות?

יש את זה, אבל כשיש לך כל כך הרבה מערכות ברכב אתה חשוף יותר לתקלות.

בניית מנוע ברכבים האלה נובעת מהעבודה המאומצת שלהם, במקרה של רכבי פרארי\מזראטי אלה רכבים שיכולים להגיע לסל״ד גבוה וככזה יש שחיקה גבוהה, מדי כמה שנים על פי הוראות יצרן מבצעים ״בניית מנוע״ במהלכה המנוע מפורק מהרכב, פותחים את המנוע ומחליפים את כל האטמים, בודקים תקינות מכלולים פנימיים וכדומה.

פורסם
אתה באמת חושב שגילית פה את אמריקה ידידי, שצריך בקרת איכות?

יש את זה, אבל כשיש לך כל כך הרבה מערכות ברכב אתה חשוף יותר לתקלות.

בניית מנוע ברכבים האלה נובעת מהעבודה המאומצת שלהם, במקרה של רכבי פרארי\מזראטי אלה רכבים שיכולים להגיע לסל״ד גבוה וככזה יש שחיקה גבוהה, מדי כמה שנים על פי הוראות יצרן מבצעים ״בניית מנוע״ במהלכה המנוע מפורק מהרכב, פותחים את המנוע ומחליפים את כל האטמים, בודקים תקינות מכלולים פנימיים וכדומה.

אני לא אומר שגיליתי את אמריקה,

אבל אני חושב שאפשר להשקיע בזה יותר.

מערכות חשמליות מפתחים כבר עשרות שנים,וברכבים הן דיי בסיסיות-אז שיפגינו אמינות.

פורסם

אני לא אומר שאני לא מסכים איתך, אני פשוט לא בטוח עד כמה אפשרי ליישם את זה ועד כמה כלכלי ליישם את זה (זכור שחלק ניכר מהרווח על רכב מגיע בהוצאות חלפים).

פורסם
אני חושב שלקנות רכב בהלוואה זה מטומטם,

אז לקחת הלוואה בגודל של משכנתא זה עוד יותר מטומטם.

לא מומלץ

לא היתה שאלה אם זה חכם או לא, אלא אם זה אפשרי.

זה אפשרי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...