Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי I20, ויש לי אפשרות להתקין מהעבודה או דיבורית בלוטוס או ספיריט M930.

שניהם ללא עלות.

על מה אתם ממליצים? הבנתי שאין כרית לI20 בכלל, וצריך לעשות עם מסגרת כזאת מסביב לרדיו דיסק או לקדוח חורים בשביל הספיריט.

על מה אתם ממליצים :(? אשמח לעזרתכם, אני צריך לבצע הזמנה כבר.

תודה.

פורסם

היתרונות בדיבורית ספיריט:

דיבורית קבועה עם סים משלה, בדר"כ מוציאים סים משני עם אותו המספר הקבוע שלך כך שגם הטלפון שלך וגם הדיבורית מצלצלים.

או שאפשר לקבוע מספר קבוע לרכב בלבד.

יש אפשרות לנווט בה, למרות שהיום לכל אחד יש סמארטפון עם ווייז והמסך דיי קטן.

לא תלויה בטלפון שלך, עובדת עצמאית עם מתח משלה.

לעומת בלוטות' שהיא טכנולוגיה קצת בעייתית ויש מצבים שתיכנס לרכב והיא לא תתחבר לך.

פורסם

אישית אני הכי אוהב את הספיריט, נוח, איכות שמיעה מקסימלית, לא שותה את הסוללה של הנייד, רק שאצלי ברכב אין לה מקום בלי להפריע, אז אני עם בלוטוס (קבוע), שעובד טוב, ברוב המקרים.

SCANSPEAK

פורסם

ספיריט all the way.

אם כי זה דיי העדפה אישית, אצלנו במשפחה הורגלנו שנים להיות עם הספיריט (עבודה של אבא) וגם היום (אחרי שהוא בפנסיה) עדיין כולנו עם ספיריטים אישיים.

אני אוהב טלפון קבוע שנמצא ופועל גם אם הנייד שלי נשכח בבית ומכשיר שאני יכול להשתמש איתו בזמן שאני מנווט בלי התעסקות מיותרת, הדיבורית נשמעת יותר טוב ויותר נקי לעומת הבלוטות שגם ידוע כגומר בטריות במכשירים מהמכשיר כשהוא פעיל וגם לא תמיד מתחבר.

יתרון נוסף שהוא זמין תמיד גם כשהבטריה של הנייד נגמרת.

ואגב, לא פעם הוא הציל אותי כשננעלתי מחוץ לבית בלי מפתחות והנייד נשאר בבית, היה לי רק את המפתח של הרכב ובלעדיו הייתי נאלץ בבושת פנים לפנות לשכנים בתחינות לעשות טלפון כאשר אני עם פי'גמה.

פורסם

היי, תומך דו רשת (יש לי כבר סים כפול).

השאלה, מה אני עושה עם הרכב? הבנתי שאין כרית לI20 ואני ממש לא רוצה להרוס את הרכב ולקדוח. כי גם אני מעדיף ספיריט

אשמח לעזרתכם !!

תודה.

פורסם

אני מדבר יחסית הרבה, אבל שיחות ארוכות, אז נוח לי עם ה BT, אך אם אתה צריך לחייג כל 2-3 דקות- יכול להיות שתעדיף את הספיריט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הספיריט הזה, זה כלכלך שנת 1999 , זה סתם מכער את האוטו, וזה מפריע ליושבים כי תמיד נתקע בברך. אני אף פעם לא אהבתי.

וגם לא מבין איך אין לאנשים מטענים באוטו לאייפון או לנייד אחר, איפה אתם חיים ? למה שתיגמר הבטריה ?

לדעתי אנחנו בשנת 2013 והסיפירטים האלה זה מיושן, ונראה רע מאד , לא כמו פעם שזה היה נראה עיסקי.

אצלי באיביזה יש דיבורית של המסך מולטימדיה (תוצרת קנווד ) עובדת מעולה מבלי קדיחות מיותרות. מה שכן גם אפשר לשמוע מוזיקה דרך בלוטות' ... לא רואה איך אפשר לשמוע מוזיקה דרך הספיריט.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

יש הבדל תהומי בין בלוטות BUILDIN שמתממשק עם מחשב הרדיו/רכב, נשלט לגמרי ע"י כפתורים קיימים, יש לו יכולת השמעת מוזיקה והוא מנגן ישירות לתוך הרמקולים,

לבין

דיבורית חיצונית שמותקנת, שגם אותה צריך לקדוח (רמקול, כפתורים חיצוניים), שאינה מסוגלת להשמיע מוזיקה ושלפעמים אינה עובדת טוב.

בנוגע לזה שזה ישן, מי שם אותך לקבוע סטנדרטים? זה נטו עניין של העדפה אישית.

נכון אני מודה, בפעמים הנדירות שאני לא נוסע לבד זה נתקע בברך, אבל חוץ מזה יש לזה רק יתרונות.

אה, גם שכחתי לציין שכדי לחייג עם בלוטות (ואני לא מדבר על בלוטות מחשב רכב שאתה יכול להשתמש במסך כדי לחייג מספר!) אתה עדיין צריך את הנייד, לעבור בין אפליקציות (אם אתה מנווט לדוגמא) ששוב זה סיכון לקבלת דוח ו/או פוטנציאל לתאונה.

• תוכן חדש...