Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשים צחוק בצד,

שמעתי על ג'יגולו שחי בתל אביב ולאחרונה רכש שם פנטאוז במזומן.

:shock::shock::shock:

איך הגעת למצב שאתה שומע על דברים כאלה???

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
איך הגעת למצב שאתה שומע על דברים כאלה???

הוא עובד אצלו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ממש במקרה יצא לי פעם לשוחח עם נערת ליווי מהסוג היוקרתי (מתלווה לגברים מרופדים, בד"כ לא כל כך צעירים)

דווקא מרוויחה לא רע.

במקרה , לשוחח

3q9jmt.jpg

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
הוא עובד אצלו.

וואלה גם לי בא פנטהאוס בתל אביב, ככה במזומן. איפה לשלוח קורות חיים?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
יחסי עבודה.

באיזושהי ראייה מעוותת, זה כמעט נכון :)

במסגרת מה דיברת איתה ? :-D

הנסיבות היו הזויות יותר מעצם המפגש, בחיי. אני לא ממש רוצה לפרט, אז נעשה את זה בתגיות:

שותף עסקי של דוד שלי, מחליפה זמנית של מזכירה, וינה (אוסטריה), נסיעה עסקית שלהם לתערוכה כלשהי, ערב, מסעדה (Gaststätte אותנטי, למכירים), בשר, אלכוהול, אלכוהול, אלכוהול, דבר הוביל לדבר, חדר פרטי במלון, ...,

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

נא לראות את הסידרה " מצוייד " זונה ממין זכר שנקלע למצב בגלל שהוא מצוייד טוב ... והוא מסורסר ע"י בחורה שמסדרת לו בנות

פורסם
באיזושהי ראייה מעוותת, זה כמעט נכון :)

הנסיבות היו הזויות יותר מעצם המפגש, בחיי. אני לא ממש רוצה לפרט, אז נעשה את זה בתגיות:

שותף עסקי של דוד שלי, מחליפה זמנית של מזכירה, וינה (אוסטריה), נסיעה עסקית שלהם לתערוכה כלשהי, ערב, מסעדה (Gaststätte אותנטי, למכירים), בשר, אלכוהול, אלכוהול, אלכוהול, דבר הוביל לדבר, חדר פרטי במלון, ...,

כנראה היא עבדה על הפנים (דו משמעי :lol: ) אם היא פנתה לתחום המזכירות :roll:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...