Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רציתי לשאול למה הפסיקו להביא את הסונקס לאוטודיפו ואם אפשר לעשות משהו בעניין?

היבואן בארץ (אמביל) ישן בעמידה.

למרות שענף הדיטיילינג בארץ מתפתח היבואן הזה לא טורח להזמין סחורה של החברה הגרמנית.

יש מה לעשות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=484245&highlight=%D7%90%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%9C

לשלוח מייל ולדרוש שיתחילו לייבא סחורה נורמלית ולא עודפי מחסנים.

לאחר התעלמות ממיילים כאלו אני אשלח מייל לחברת סונקס העולמית ואסביר להם למה עדיף להם להחליף יבואן בישראל ובכך להגדיל את נפח המכירות המקומי.

או לחילופין לדרוש מאוטוסטור.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יש איזורים בהם אתה לא יכול לקנות במקום אחר כי פשוט אין.

כל פעם כשאני מבקר באוטודיפו, אני מתייאש מחדש, הם לא רוצים להביא מוצרים שיש בהם טיפת איכות? למה ללכת רק על הזולים שבזולים? שיתנו לנו אופציה לבחור.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

כל פעם כשאני מבקר באוטודיפו, אני מתייאש מחדש, הם לא רוצים להביא מוצרים שיש בהם טיפת איכות? למה ללכת רק על הזולים שבזולים? שיתנו לנו אופציה לבחור.

לגביהם (אוטודיפו) זה לא יקרה. יש להם סטוקים עצומים של סחורה ירודה ויקח כמה שנים טובות עד שנראה מוצרי דיטיילינג על מדפי רשתות גדולות.

הייתי בסניף החדש של אוטו דיפו בצומת בילו וכן ראיתי שמוכרים שם sonax ו armor all וכו' .

מדובר בעודפים שהם קנו מהיבואן "אמביל", כיום הם לא עובדים מולם יותר.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

אם אנשים קונים למה לא להביא מוצרים נחותים? למה זה צריך להפריע להם.

מי שמחפש מוצרים באמת טובים? לא חסרים מקומות לרכוש אותם היום יותר מתמיד.

פורסם
אם אנשים קונים למה לא להביא מוצרים נחותים? למה זה צריך להפריע להם.

מי שמחפש מוצרים באמת טובים? לא חסרים מקומות לרכוש אותם היום יותר מתמיד.

אתה באמת חושב ככה? כי אני על הגבול של לשאול אותך איך בחור מבאר שבע יכול להשיג מוצרים לא נחותים מבלי לנסוע למרכז.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אתה באמת חושב ככה? כי אני על הגבול של לשאול אותך איך בחור מבאר שבע יכול להשיג מוצרים לא נחותים מבלי לנסוע למרכז.

לרכב על גמל למרכז :roll:

או לעשות הזמנה מ 2/3 חנויות בארץ של מוצרים שונים ולחלוק אותה עם כמה חברים מבאר שבע.

פורסם

שמעתי שיש דבר כזה שנקרא אינטרנט ויש שם חנויות כמו ברחוב,ואפשר לקנות שם דברים ומישהו מביא לך עד הבית או לפחות עד הדואר!:shock:

הללו את האינטרנט!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
שמעתי שיש דבר כזה שנקרא אינטרנט ויש שם חנויות כמו ברחוב,ואפשר לקנות שם דברים ומישהו מביא לך עד הבית או לפחות עד הדואר!:shock:

הללו את האינטרנט!

ALL HAIL THE INTERNET !

• תוכן חדש...