Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנו לייק לבחורה מוכשרת.

שלום. אסתי סגל. בת 20, 

במקור ממשפחה חרדית אבל בחרתי בדרך חדשה. לפני שנתיים הבראתי מסרטן העצמות ומאז אני עם קביים.. אני גרה בדירה שכורה בירושלים וחיה מ2500 שקל מביטוח לאומי. שזה אמור להספיק לשכר דירה. נסיעות. אוכל וכל השאר... המשפחה בבני ברק לא תומכת בשקל כי יש בבית עוד 9 ילדים...

אני לא יכולה לצאת לעבוד בגלל שאני רוב הזמן על משככי כאבים בגלל תסמונת כאב כרוני.. אבל מה שאני יכולה ואוהבת לעשות זה לצייר. אז למרות הקביים אני מציירת על קירות. 

עד היום ציירתי לילדים חולי סרטן כחלק מפרויקט בעמותת חיינו שאני מתנדבת שם, אבל פתחתי דף פייסבוק ואשמח להתחיל לעבוד אצל אנשים בכסף ולנשום קצת יותר מבחינה כלכלית...

אז אם אתם מעוניינים בציור אתם מוזמנים להיכנס לדף ולהסתכל או סתם לעשות לייק כדי שאוכל להתפרסם יותר...

תודה לכם

אסתי.

https://m.facebook.com/estysegalart

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
מישהו יכול לעזור ולכתוב לי איך מוסיפים לינק מיוטיוב?

הכוונה שיראו את החלון עם השיר,ולא כלינק סגול שלוחצים עליו.תודה.

כתבתי כבר אבל ענו לפני.

אז SlowRide כתב משהו על כביש המוקף בבטוניות, מכיוון שעברתי בו פעמיים היום החלטתי לפתוח חלון ולקוות שהמצלמת רכב (מוביוס) תצליח להפריד בין הרעש רוח להחזר הקול של המנוע. מכניס ל L (שזה ליד הD , אמור להעלות טיפה את הטורים אבל זה לא תמיד עובד טוב) ולוחץ קצת, אני שומע מצויין את המנוע , ההד , הצמיגים שבוכים לי על העיקולים שאני לוקח, המהירות (ששששששששש, במיוחד אתה סלוארייד, אז מה שרשום 60...). מסתבר שהמלצמה קלטה רק את רעשי הרוח. באסה. כבר היה לי שם לסרטון: "לא קוראים לי אסתי".

אפריל הוא החודש שבו פגים לי התלושים מהעבודה ויש לי בהם עוד 2K שקלים ואפשר לקנות איתם או קניות בשופרסל או בגדים. אני לא אוהב לקנות בגדים. מבחינתי אפשר ללכת עם אותו המכנס חודש, לא מפריע לי, מטעמים חברתיים אני לא עושה זאת למרות שהחברים יודעים שיש את המכנס החום ה"זונה" , הוא להכול ותמיד אני משתמש בו (איזה מכנס מעולה, לא מתלכלך, לא מסריח, כאילו אתמול יצא מהכביסה - האמת שאני לא יודע מתי באמת הוא כובס לאחרונה , לדעתי לפני 2014).

לא רוצה לקנות בגדים, אבל כמו שאמרתי השמנתי קצת אז יש רק שלושה זוגות מכנסיים שעולים עלי (בתכלס ארבעה אבל אחד גדול עלי), אני מתנגד לקנות מכנסי שמן, זה אמור לדרבן אותי לרזות. אבל לצערי זה לא כך, קיימת בי תכונה ספק טוב ספק לא, אני לא שם זין על דעות של אחרים כלפי במיוחד לא בדברים כאלה כמו לבוש. אני רוצה להיכנס לשאר זוגות המכנסיים , אבל הכרס, אוי הכרס. לא משנה זאת לא הנקודה. הנקודה היא שאני כנראה אצתרך לקנות מכנסי שמנים כדי לנצל את הכסף, לא רוצה אבל אין מה לעשות. וחולצות ארוכות. וכול הבגדים שיש בחנויות קקה. אני יכול לחפור על אחד המכנסים האהובים עלי, שחור עם עמודות בלבן. אמא קנטה לי אותו לפני יותר מ4 שנים באיזה מקום לא ידוע, הוא עלה פחות מ50 שקלים ולדעתי עברתי בו כמה אלפי קילומטרים והוא נראה סבבה.

לא רוצה מכנסי שמנים, לא רוצה לקנות בגדים, לא רוצה לרוץ , לא רוצה להתאמן (לא כי אני עצלן, כי לא בא לי על התחרותיות הזאת ושצריך להרים יותר וצריך לשלם למישהו 300 שקל בחודש בשביל לבוא ולהרים מוט אולימפי שבור שיש סיכוי שתצטרך לחכות בשבילו). קחו ממני את השומנים העודפים האלה ועזבו אותי לנפשי, לדיכאון הקטן שתמיד נמצא על אש קטנה ומדי פעם מטפטפת עליו איזה טיפת שומן. מבנה גוף גדול (שונה מ'שמן' כי זאת לא הסיבה אלא התוצאה) + דיכאון + קיבעון אוראלי + נטיה להתמכרות + אלוהים יודע מה == אסון.

היום שתיתי תה ירוק רגיל בלי סוכר , זה אחד הדברים שמעולם לא יכולתי לסבול. בחודש - חודשיים האחרונים עבדתי על להוריד את כמות הסוכר שאני מכניס, מצאתי תה שאני אוהב שהוא טעים בלי סוכר ולאט לאט הורדתי בצריכה. היום בפעם הראשונה אני יכול להגיד שבאמת הרגשתי את הafter taste של תה ירוק, הטעם הזה שיפנים דוחפים לכול הממתקים בטעם תה ירוק שלהם, זה היה מגניב.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דייויד, קח 2 מקלות קינמון ותרתיח 20 דקות עם פינג'ן על הגז. כשהמקלות קינמון מתחילים להיפתח סימן שזה מוכן.

טעם אדיר וגם בריא

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש פה מגובבים ללילה? רופני, בתור שריונר לעתיד הייתי ממליץ לך להעמיד פה משטר של מגובבי לילה קבועים. הלילות פה בשריון נוטים לעבור לאט.

פורסם

אני פה, מנסה להבין כמה עולה 205 GTI מעבר לים, הכל בEBAY עם הגה ימני, משהו לא בסדר שם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לדעתי זרוק לי פה בגיבוב "דיסקים שאין להם מקום/כפולים" האלבום של בויאקה, מוכן לוותר עליו למרות ההערה הקצת חסרת טעם שהבאת עכשיו והעובדה שהוספת מזגי אוויר שבהם אתה שונא לרוץ, כשריונר מזג האוויר לא אמור להשפיע, אתה אמור לשנוא פעילות גופנית ללא הבדל דת, גזע ושמש. חושב שיש שם עוד דיסקים מהרשימה שלך, צריך לבדוק. תודיע לפני שאתה בא לאסוף.

גיא נשמע מעניין, אנסה את זה על האורחים מתישהו.

פונץ' זה להקה, אבל זה היא בתחום של אנלוגי בגיבוב והוא כבר ישן, תנסה לשאול שוב בשלוש וחצי.

האמת שזה משקה אלכוהולי שנטו עד אמצע שנות התשעים להגיש אותו באירועים בתוך קערה עם המון פירות ומצקת, בגלל שהוא נראה כמו מיץ הוא היה אחראי להשתכרותם הראשונית של ילדים רבים.

פורסם

הערה חסרת טעם ? אתה תצטרך להיות ספציפי יותר, רובן כאלה.

הקטע הוא שאני בכלל לא אמור להיות שריונר, אני אוהב לרוץ ולסבול.

תודה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אוהב לרוץ? שבוע שעבר היה אצלי בפלוגה בוחן בראור. מי שהצליח לעבור (בדגש על לעבור ולא מעבר) קיבל תשבוחות מהמ"פ. ומי שלא? עוד כמה חודשים יהיה עוד בוחן.

אחד המשתחררים של מרץ 11 עבר בפעם הראשונה את הבוחן לפני שבוע וכמובן שהוא המשיך להיות בפלוגה מבצעית ולהיות חלק מהחפ"ק

פורסם

אצלנו סיימו לא מעט בלי בר-אור וגם פטוריסטים שלא היו אמורים לסיים מסלול כי "אחוז הנשירה במחזור גדול מדי".

אני מבין שאתה עוד בטירונות, זה דווקא בסדר ולגיטימי, רוב האנשים לא מגיעים עם כושר מהבית ויש צורך לבנות אותו בהדרגה.

• תוכן חדש...