Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני חייב לעצור את העבודה בשביל הדבר הבא:

כפי שכבר ציינתי אני אוהב סרטים רוסיים ישנים, ביניהם את "הנוקמים החמקנים" (תירגום שלי,אני יודע שזה נשמע נורא) ,זאת סידרת עם שלושה סרטים שמתוכם ראיתי רק את השתיים הראשונים (משנת 66 ו 68 ,שגם מסתבר נחשבים ליותר טובים מהשלישי), הסיפור טוב ומתרכז במלחמת האזרחים הרוסית.

לינק לויקי באנגלית לסרט הראשון

לינק לויקי באנגלית לסרט השני

סרטים מעולים, באמת.

אם אני זוכר נכון הסרט השני מתחיל (אחרי הקרדיטים והכותרת של הסרט) בסצנה שבה הגיבורים של הסרט "מפילים" "מטוס" ורודפים אחריו כול זה מלווה בשיר. הנה הסצנה:

היום שלחו לי את הסרטון הבא:

http://www.youtube.com/watch?v=uaQIKguggP0

אולי זה לא יצחיק אותכם בכלל, אולי זה יצחיק טיפה, אותי זה קרע מצחוק.

מדהים אותי שעשו סרטים באמת מעולים, בלי נגיעה של סקס, אפילו בלי רמיזות גסות או משהו. היום סקס זה סטנדרט, אין סרט מודרני שמתאים גם למבוגרים וגם לילדים שהוא לא מאנימציה שאין בו סקס או קטעים של "אהבה" או נשיקות. זה קטע שהיום זה סטנדרט, לא ברור לי למה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זה הסרט עם הזה שעינו והרגו את אבא שלו כשהוא ילד (בלונדיני כזה). ואז, באחד הסרטים, כשהוא מבוגר, הוא פוגש את אותו אחד שרצח את אביו ושואף לנקום?

זה אחד הסרטים האהובים על אבא שלי. אני בפירוש זוכר סצנה עם דוב חופשי שמסתובב. וסצנה שהם רודפים אחרי רכבת על סוסים.

החזרת אותי לגיל 5, כשאבא שלי היה רואה את הסרטים האלו בוידאו.

הכי אהבתי את ה"ציגן" (ЦЫГАН) (צועני?).

אני זוכר שגם היה לך סימלון של מקרטצ'ן. שחקן שאני באופן אישי מאוד אוהב.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אההה, האמת שלא ענו לי במרפאה, אני חושב שאמא שלי נתנה לי טלפון לא נכון.

אני באמת צריך לקבוע תור, תודה שהזכרת לי.

עריכה: אני כל כך לא אוהב עצלנים, יש לך עבודה תעשה אותה !, למה הגברת במרפאה לא עונה לי בבוקר, אני די בטוח שהיא הייתה עסוקה בציפורניים שלה או משהו, תמיד אני מגיע לשם והיא עסוקה באיזה שטות (שטות= משהו שלא קשור בשום אופן לעובדה) עכשיו אני צריך לחכות עוד יום (קבעתי תור למחר ב12) :evil:

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
זה הסרט עם הזה שעינו והרגו את אבא שלו כשהוא ילד (בלונדיני כזה). ואז, באחד הסרטים, כשהוא מבוגר, הוא פוגש את אותו אחד שרצח את אביו ושואף לנקום?

זה אחד הסרטים האהובים על אבא שלי. אני בפירוש זוכר סצנה עם דוב חופשי שמסתובב. וסצנה שהם רודפים אחרי רכבת על סוסים.

החזרת אותי לגיל 5, כשאבא שלי היה רואה את הסרטים האלו בוידאו.

הכי אהבתי את ה"ציגן" (ЦЫГАН) (צועני?).

כן כן זה בדיוק זה רק שאתה מבלבל בין שני הסרטים הראשונים, אבל זה צפוי.

כן, אין על יאשקה ציגן...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

סליחה על הגיבובים החפוזים,

מרפי החליט לתקוף אותי בשיא עוזו.

לאחר שסט המפתחות שלי אבד והשתמשתי בספייר

אז הרכב החליט להכנס לתקלת שבר.

סלחו לי, אבל למפגש הקרוב כנראה שלא אגיע.

יקום יקום, יימח שמך יא חתיכת חרא.

Gn'f'R

פורסם
המידע נשמר במאגר, אבל זה מאגר ברשת הצה"לנט (משמע לא נגיש לרשת האינטרנט) וגם שם ממודר כך שלמעט צוות הפיתוח של המערכת אין לאף אחד גישה למידע בצורתו הפשוטה (וגם אלה שיש להם את הגישה, אין להם יכולת להוציא את הנתונים), ולבעלי הצורך מתוקף התפקיד יש תוכנה שמאפשרת גישה רק לחלקים הרלוונטיים, וגם להם לא בצורה פשוטה אלא מוצפנת / מקודדת / בינארית (יש התאמה או אין התאמה).

אה ולצוות הפיתוח יש מידע דמה (לא אמיתי) לעבוד איתו, הם לא עובדים עם המידע האמיתי.

כמובן בגלל כל הסיבות הנ"ל, וגם בגלל שזה מאגר מידע של כמה עשרות אלפי חיילים (לעומת 8 מיליון תושבים), הוא לא מהווה יעד לתקיפה.

גם אם היה מהווה יעד לתקיפה זה כבר לא ברמה של תקיפת סייבר, אלא הצורך לפרוץ לבסיס צבאי, לעמדה ספציפית, ליוזר ספציפי ולשלוף ממנו מידע.

או לפרוץ לבסיס צבאי וללכת לשרת הפיזי.

בכל מקרה זה הרבה מעבר לגבולות הסייבר ולכן זה לא מטרה ריאלית.

זה שהמידע ברשת פרטית זה מצוין, זה באמת מקשה על פריצה ואם המערכת מבודדת כמו שצריך מהרשת הפומבית זה ידרוש אפילו גישה פיזית לאחת העמדות בכדי להגיע למידע.

על צה"לנט אני נוטה לסמוך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כמו שאמר הטוקבקיסט הנודע "אחד שיודע", במקרה הספציפי הזה הפרי נמצא כל כך גבוה על העץ, והוא לא מספיק בשל כדי להצדיק טיפוס עד לשם.

אכן מצריך גישה פיזית לעמדה (לא סתם עמדת צה"לנט) עם גישה מתאימה, או גישה פיזית לשרת.

מאגר ט"א של משטרת ישראל זו מטרה הרבה הרבה יותר נוחה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

רוצה לפרט?, הרי אחרי הכל, אנחנו בפורום מכוניות (למרות שמדובר בתת-פורום ²גיבוב ).

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אני סומך על צהל"נט כמו שאני סומך על צה"ל וחייליו המצויינים (בלי להעליב), מילא המידע האישי שחברים שהגיעו לכל מיני מקומות התקשרו וסיפרו לי שכתוב בתיק האישי שלי אבל המידע שראיתי שמסתובב ברשת הפחות מסווגת של צה"ל וחשופה לכל מיני חיילים ששיקול דעתם קצת משובש, או כל מי שיש לו גישה בעצם, עושה אותי הרבה יותר מודאג.

גילוי נאות - ברגע של חוסר חשיבה עשיתי תעודת זהות ביומטרית, אבל של מדינה אחרת שאני סומך עליה קצת יותר וזה גם לא בדיוק כמו מאגר. מקווה שלא תצטרכו לבקר אותי בכלא על לא עוול בכפי.

לוקיטו, מה קורה אחינו? קח איזה כוסית שב, תרגע וגובב. בנתיים נרכז את כל מקצועני קארספורום לאשכול שלך בפורום הטכני.

כדי לעודד אותך, אני יותר אידיוט - פעם פרצתי לדירה שלי מהחלון כי איבדתי את המפתחות רק כדי לגלות שהמפתח היה נעוץ בדלת מבחוץ (מאז שיצאתי), כמובן שגיליתי את זה רק אחרי ששברתי את המנעול מבפנים כי לא הצלחתי לפתוח.

רופני, היד דווקא נראית בסדר, כמו פצעים שהתנפחו בקור עם עור מת, אבל בכל מקרה הייתי הולך למרפאה לבדוק את זה.

דויד, יש סרטים כאלו עם תרגום לעברית?

פורסם

אין בעיה עם תעודה ביומטרית בלי מאגר, מחר הייתי עושה כזאת.

ואין קשר לצה"לנט או לחייליו, מבלי לפרט יותר מדי, בניגוד למ.א. ועוד כל מיני פרטים שפעם (ואולי גם היום) יש גישה אליהם לכל (בלי להעליב) טיפשה מהשלישות, למידע הביומטרי לאף אחד כמעט אין גישה לנתונים עצמם, ובכל מקרה אין דרך פיזית להוציא אותם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פורום רכב? ממתי? למה לא סיפרו לי?

הדבקתי את החלק, זה אמור לסחוב קצת. בנתיים הזמנתי חדש מאיביי.

אחח איזה יום חרא.

אם ההדבקה תחזיק מעמד אז אני אגיע למפגש ואאסוף

את ספגטי כדי לא להתקע לבד.

Gn'f'R

• תוכן חדש...