Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כחצי שנה רכשתי לי מכשיר וללנטיין, הגדרתי אותו על פי ההסבר פה מהפורום, הכל נראה תקין, u קטנה וכו', אבל משום מה לא נתקלתי בשום התראות בכל החודש הראשון, מעז המכשיר נח על המדף, ואני מרגיש שכדאי לי להחזירו לרכב.

א. יש מצב שכל המצלמות שבדקתי עליהן היו כבויות. (בדקתי על כ15)

ב. יש לי רכב צרפתי, ולהבנתי השמשה שחוסמת UV יכולה גם לחסום את הקריאות של הוולנטיין, ניסיתי על מצלמה אחת להוציא את המכשיר מהחלון, אבל כלום. למראת שיש סיכוי שגם היא מכובה.

אני מהמרכז, בת-ים.

מהיא הדרך לבדוק שהמכשיר אכן עובד ולא קניתי אחד מקולקל? גם עם הבדיקה בתשלום/ בדיקת מעבדה?

תודה מראש

מיכאל

פורסם

נתחיל מזה שולנטיין לא נגד מצלמות גאסטו, הוא מתריע נגד דבורה שבה תוכל להיתקל על כביש מהיר ותקבל התרעה של 1.5 ק״מ בערך, ונותן התרעה על שוטר שלוזר עלייך אך כאן תדע שכבר נתפסת.

המצלמות הנייחות שהולנטיין כן יעזור הם המולטנובה שכבר לא בשימוש.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

כל המצלמות הפעילות בארץ הן גאסטו?

ואיך ניתן לוודא במאת האחוזים שהוא מתריע על לייזר ודבורה?

מיכאל

פורסם

הדרך כלל הוולנטיין "משתגע" בקרבת תחנות דלק .

שנית,בכביש אשדוד-אשקלון שעובר שידרוג לשלושה מסלולים הוולנטיין החביב מתריע לפחות קילומטר לפני כל אותם שלטי מהירות אלקטרוניים שקולטים את מהירות הרכבים לפניהם ומציגים את מהירותם לנהגים בתצוגת לדים מהבהבת.

פורסם

אשדוד-אשקלון לא ניסיתי, בטוח מתריע שם תמיד?

שלט המהירות האלו אף פעם לא התריאו לי על כלום.

הבעייה שאין לי מושג האם הוולנטיין דפוק, או שהעיניין בשמשה הצרפתית שמפריעה לקליטה טובה, או שכל מה שבדקתי היה מכובה.

מיכאל

פורסם

האם ישנה אפשרות כלשהיא לבצע בדיקה (בתשלום) במעבדה כלשהיא/ ספק מצלמות מהירות וכו?

אני ממש רוצה לוודא האם יש עתיד למכשיר שברשותי

מיכאל

פורסם

בדיקה בתשלום תשמח להעניק לך משטרת ישראל .

הבדיקה פשוטה פשוט סע מול שוטר המצויד במכשיר לייזר הוא יעצור אותך ויגיש לך את החשבון לתשלום.

היתרון : בדיקה פשוטה ונוחה, החיסרון : תשלום בהתאם למהירות הנסיעה.:-)

אני ממליץ לא לנסוע במהירות לא סבירה ( בשביל זה יש חופשה בגרמניה) .

פורסם

יבבדקו ההמלצות השונות, תודה לממליצים.

אני באופן אישי לא הפעלתי אותו כבר כ3 חודשים, אבל אצל חבר עם מאזדה הוא לא צפצף(אם הבנתי ממנו נכון) אבל הראה בתצוגה את האות E במקום u, מה זה אומר בכלל?

מיכאל

• תוכן חדש...