Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עשיתם לרכב שלכם לאחרונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני חודש בניתי לה גגון עץ.

ביום שישי לקחתי אותה לשטיפה ידנית חיצונית.

כרגע מתלבט אם ללכת לדיטיילר בחודש הבא או לקנות חומרים ולנסות לעשות לבד.

גגון עץ?בבקשה,תמונות בבקשה,תודה.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בבקשה. רק צריך למצוא פיתרון לרעש שזה עושה עם הרוח ולהברגות המעצבנות שבולטות.

20130517_162327.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

החלפתי חלון אחורי.

איזשהו חוליגן (לא הדרקון שמופיע קודם) ריסק אותו בתל אביב (כנראה שמשעמם שם) ולא ניסה אפילו להכנס לרכב.

אה, וגם זוג צמיגים שנשחקו ברכב בן שנה וקצת, כאשר הזוג השני צפוי להיות מוחלף בתוך מספר חודשים. מקוה שפאלקן (כי אין הרבה אפשרויות במידה 165X60X14) עמידים יותר מהקומהו המקוריים.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
בבקשה. רק צריך למצוא פיתרון לרעש שזה עושה עם הרוח ולהברגות המעצבנות שבולטות.
תודה על התמונה.בקשר לרעש(שריקה?)החריצים בצדדים של המוטות אלומניום\ברזל,הם אלו ששורקים.לפף איזולירבנד וסגור את החריצים ובדוק.

גם לי יש גגון כזה אם פלטה שאני רוצה להחליף ללוחות עץ כמו אצלך.

PICT0352.jpg

IMG_1425.JPG

פורסם

הוחלפו רביעיית ג'אנטים מ-16 ל-18 אינץ' ורביעיית צמיגים טרייה של דאנלופ.

בנוסף הוזמנו כמה מדבקות לחלון האחורי מאיביי.

תמונה.jpg

פורסם
הוחלפו רביעיית ג'אנטים מ-16 ל-18 אינץ' ורביעיית צמיגים טרייה של דאנלופ.

בנוסף הוזמנו כמה מדבקות לחלון האחורי מאיביי.

לא חוקי בעליל. אני מניח שאתה חוזר למידה המקורית ביום הטסט לא?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

ה-206 שלי בת שנתיים ולכן זכתה לטיפול וטסט.

ובגלל שעזבתי את הבית ונלקחה ממנה החניה המקורה שהייתה לה בשנתיים האחרונות פיציתי אותה עם כיסוי שבנוי למידותיה הטובות + שמפו וסמרטוט יעודי + מגן שמש 8)

פורסם
לא חוקי בעליל. אני מניח שאתה חוזר למידה המקורית ביום הטסט לא?

למה לא חוקי בעליל?

על הלאון המידה המקסימלית המותרת היא 18/40/225 (כמו הלאון קופרה) וזה בדיוק מה שיש לי.

פורסם
למה לא חוקי בעליל?

על הלאון המידה המקסימלית המותרת היא 18/40/225 (כמו הלאון קופרה) וזה בדיוק מה שיש לי.

מותר לך גם 235/35 R19.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
איך אני אוהב את הלאון..ושלך יפה במיוחד.:-)

תודה רבה! :wink:

מותר לך גם 235/35 R19.

אתה בטוח? זו המידה של הקופרה R?

לא זוכר שנתקלתי במידה מקסימלית כזאת איפשהו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תודה על התמונה.בקשר לרעש(שריקה?)החריצים בצדדים של המוטות אלומניום\ברזל,הם אלו ששורקים.לפף איזולירבנד וסגור את החריצים ובדוק.

גם לי יש גגון כזה אם פלטה שאני רוצה להחליף ללוחות עץ כמו אצלך.

הבניה של העץ היא ממש פשוטה, רק צריך לקנות ברגים עם אומים שלא יהיו ארוכים מדי ויגעו בגג. זה מחובר לגגון ברזל עם 4 חצאי בנדים כאלה בצורת U שזה יעיל אבל מכוער כי זה בולט כלפי מעלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מיתכון לחבר את כול הלוחות האורכים ,כול אחד עים שני ברגים ישר "דוך"לפרופילים האלומיניום הרוחבים.(ברגים 4מ"מ ) ראש עגול,שארוכים בס"מ מהעובי הכולל של הפרופיל+הלוח עץ.

• תוכן חדש...