Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עשיתם לרכב שלכם לאחרונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ששי שעבר, בחזרה מהעבודה בכרמיאל, נכנסתי ל ACE/AUTO DEPOT החדש שם. קניתי שמפו לרכב, נוזל שמשות אקו-לוגי, ספריי סקאי, STP TUFF STUFF, נסעתי הביתה ושטפתי את הרכב שהיה מאוד מלוכלך.

עכשיו בקשר לשמפו זה היה השמפו הצהוב של אמירקן איגל, זאת הפעם השניה שאני קונה אותו לאחר שנגמר הבקבוק הראשון, ומהשימוש המחיר מאוד זול שבאמת הוא תמורה טובה למחירו.

היה שמפו חדש של "מרכוס" שעלה 34 שח לאותה כמות של חומר אך לדעתי זה לא היה מוצדק.

הרכב באמת הבריק ונראה מאוד נקי מבחוץ, (שחור מיטלי).

בפנים אחרי שהעברתי מטלית רטובה על כל הפלסטיקים והמכלולים, ריססתי ממרחק של (10-15 ס"מ) את הספריי סקאי, בשכבה דקה ואחידה ככל האפשר, (כמובן אחרי שבדקתי את זה בפינה נסתרת) ואז ניגבתי בעדינות במטלית לחה.

בפנים הרכב, הפך להיות מבריק ופתאום קיבל צבע יותר מודגש ונוצץ (אהבתי מאוד). הבעיה שזה קצת דביק יום אחרי העבודה, אך אחרי יומיים התחושה עוברת ורק נשארת תחושת הניקיון וצבע הנוצץ.

בקשר ל STP, היה לי לכלוך על המושב האחורי מטרמפיסט שלקחתי לפני מס' שבועות (ניקיתי בזמנו אך לא כ"כ הצליח), ריסוס של כמות נדיבה ופיזורה על מקום הלכלוך, חיכיתי שתי דקות, שפשפתי בעזרת מברשת בד מפלסטיק (זו מהשוק ב 10 שקלים), והבד חזר להיות חדש (הבעיה שנוצרו הבדלי צבע בין שני האזורים הנקי וזה שעבר ניקוי) ריססתי עוד והרחבתי קצת את המעגל עד שהכל נעלם ולא נראה הבדלים.

עד שזה התייבש הכל נראה אחיד ונקי/ הלבשתי את המושבים בכיסוי זול שהיה בבית (וזו תהיה המטלה הבאה/ כיסוי למושבים האחוריים).

זהו לבינתיים!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתקופה האחרונה היה לנו ככה:

1. הצלבת צמיגים (הגיע הזמן באמת :twisted: )

2. הוספת מדבקות.

3. והפרוייקט הגדול באמת שלקחתי על עצמי הוא החלפת יחידת חימום פנימית ורדיאטור מזגן שזה לא עניין של מה בכך ב306.

559636_10200692813375284_1326857490_n-1.jpg

400183_10200089944703944_1891356078_n.jpg

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
בתקופה האחרונה היה לנו ככה:

1. הצלבת צמיגים (הגיע הזמן באמת :twisted: )

2. הוספת מדבקות.

3. והפרוייקט הגדול באמת שלקחתי על עצמי הוא החלפת יחידת חימום פנימית ורדיאטור מזגן שזה לא עניין של מה בכך ב306.

מישהי שאני מכיר נסעה מאחוריך באחד הימים האחרונים, התלהבה מהמדבקות על האוטו והעלתה תמונה לפייסבוק :wink:

942112_4979630687795_2088277598_n.jpg

מה שהיא רשמה: "Do you even lift? איזה אוטו אדיר"

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
מישהי שאני מכיר נסעה מאחוריך באחד הימים האחרונים, התלהבה מהמדבקות על האוטו והעלתה תמונה לפייסבוק :wink:

מה שהיא רשמה: "Do you even lift? איזה אוטו אדיר"

באמת אוטו אדיר ונדיר :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

קלאץ' חדש, מחזיר שמן חדש, קבל קלאץ' חדש, שיפוץ משאבת הגה, תיקוני גג פה ושם(נזילות קטנות), תאורת התקרה נמסה מהחום והתפרקה אז שמתי פס קטן של לדים לבנים במקום, תיקון של חיבור בפנס ערפל אחד, החלפת כוהל(מיותר אבל לא מזיק), החלפת מערכת, החלפת רמקולים קדמיים, הורדה וכביסה של כל כיסויי המושבים, לא זוכר מה עוד :lol: (הרכב אצלי בערך חודש).

אבל הכי חשוב שיש מדבקות קארזפורום בלוחית ובחלון האחורי :roll:

פורסם

קניתי מגן שמש חדש וטוב יותר מהקודם שהיה

קניתי גם איזה גימיק כזה שתופס את המשקפיים....

ובעיקר אני השבוע עובד על האוטו אתמול ושלשום עשיתי פלסטלינה, היום קצת פוליש ידני לשריטות מקומיות ולקראת הסופש אמור להגיע אליי משלוח עם כמה דברים טובים לסיום התהליך

פורסם

האוטו אצלי כחמישה חודשים (מחר).

עשרה ימים אחרי שקיבלתי אותו, החלפתי רביעיית ברידג'סטון, שבוע 24 של 2012.

בשבוע הבא יבוצע טיפול 105K ואתמול שולמה אגרת הרישוי, יבוצע טסט בשבועיים הקרובים (פג תוקפו בסוף יולי).

בתכנון:

ליטוש פנסים קדמיים, שחלקם העליון מראה סימני עכירות, אצל cartaract.

שיוף וצביעת טאסות.

רכישת מתזים שמתחילים לאבד כיוון.

אה כן, אתמול אשתי מילאה דלק :-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תדלקתי ב-100 ש"ח

שטיפה במכונה + ניעור שטיחונים

פחית ריח קליפורניה במבצע

נוזל שמשות מעורבב עם מים מינרליים

הכנתי דיסק עם שירים חדשים לאוטו

תרסיס לצמיגים + דשבורד, גם במבצע

וכמובן התחדשתי באקרפוביץ'!(מדבקה)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מדבקת Carforum שמורידה 5 כ"ס מהרכב :lol:

סתם. את האמת שקניתי הרבה תכשירי טיפול לרכב. אני מחכה לפלסטלינה ולכפפת מיקרופייבר מאיביי כדי להרביץ ניקיון ממש טוב לאוטו.

האוטו זקוק לזה.

נראה לי שבקרוב גם אחליף את הפילטר של המזגן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רפידות ברקס קדמיות, חריטה צלחות ברקס קדמיות, רביעיית צמיגים F1 (למרות שעברו 3 חודשים), ו...זהו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...