Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים,

אני שוקל לקנות שברולט אבאו שנת 2008 ידנית, למישהו יש את הרכב הזה? ויכול לחוות דעתו

האם אני עושה רכישה נכונה? כדאי לי? צריכת הדלק טובה? איזה בעיות יש לרכב הזה בדרך כלל?

בקיצור כל טיפ שאוכל לקבל על רכב זה יכול לעזור לי להחליט האם אני קונה אותו או לא!!!

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

אין לי ניסיון עם האבאו ספציפית אבל אני ממליץ לך להתרחק מכל השברולטים הדרום קוריאנים האלה. מה שאתה קונה זה לא שברולט אלא דייהו.

יש לי שברולט (דייהו) אופטרה שמתאפיינת בצריכת דלק גבוהה,חוסר אמינות וגם הטיפולים שלה לא כל כך זולים. אני מאמין שהאבאו זהה לה בתכונות האלה.

כמו כן כאשר תרצה למכור את הרכב בעוד כמה שנים זו תהייה משימה קשה מאוד.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

ולזה תוסיף בטיחות גרועה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכל שאלה של מחיר. ביום שישי האחרון הייתי בסוכנות טרייד אין גדולה והציעו לי שברולט אופטרה 2007 יד שנייה מליסינג ב-17 אלף ₪. במחיר הזה אפילו לי הייתה התלבטות לכמה שניות. בסוף עבר לי :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מבאס לשמוע את התגובות, הייתי בטוח שצריכת הדלק שלה נמוכה יחסית

ושזה רכב אמין מבחינה מכאנית. אני מדבר עם האבאו הקטנות (5 דלתות) ,

למי יש ניסיון ממשי עם הרכב? ויכול לומר לי את דעתו

פורסם

בעניין: עצה בקניית שברולט אבאו ידנית שנת 2008

תשובה: לא לקנות!!

רכב מצועצע מתפרק חלש בולע דלק ולא בטיחותי

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

הי בוקר טוב,

אישתי נהגה על הרכב הזה במשך כמעט שנתיים ובכנות כל פעם שהיא נסעה פחדתי לגביה.

הרכב מתפרק בקלות, צריכת הדלק שלו גרועה ביחס למתחרות, המרווח הפנימי ממש לא משהו.

בקיצור שווה לך לרדת כמה שנים בשנתון של הרכב שאתה רוצה לרכוש ולא לרכוש את הבימבה המסכנה הזו.

פורסם

האבאו לא מכונית טובה כלל, אבל בואו נכנס לפרופורציה. הכל שאלה של מחיר.

בדרך כלל הן נסחרות במחירי רצפה (ובצדק) ולכן לדעתי עדיף לרכוש אותה מאשר מכונית ישנה יותר משמעותית. האבאו BIG פחות טובה מבחינה בטיחותית מהאבאו 5 דלתות. הBIG קיבלה ציון זוועתי של כוכב וחצי במבחני הריסוק האירופאיים ולעומת זאת ה5 דלתות קיבלה ציון מעט טוב יותר של 3 כוכבים (גם לא גבוה במיוחד). ה-5 נבחנה תחת השם שברולט קאלוס (Kalos).

מדובר במכונית בעלת לא מעט חסרונות. איכות חומרים ירודה, לא מאובזרת, לא בטיחותית, נוחות נסיעה לא מרשימה, מרגישה זולה, התנהגות כביש נחותה, היגוי ארוך, מעורפל וקל מדי, רועשת במהירויות גבוהות, סחירות נמוכה, אמינות סבירה בלבד. אם מטפלים בזמן, אין בעיות. אם לא מטפלים - צרה. לא חסכונית בדלק (1:10 בממוצע בגרסאות האוטו'. שזה גבוה יחסית לרכב קטן עם מנוע קטן) בנוסף היא גם לא ממש יציבה במהירויות בין-עירוניות. אבל לחיוב צריך לציין שהיא די זריזה בנסיעה עירונית, זולה יחסית לאחזקה, איכות ההרכבה לא גבוהה, אבל די עמידה ובגרסה הידנית צריכת הדלק שפויה יותר לממדי הרכב.

אם מצאת אחת ידנית, 5 דלתות, ק"מ נמוך, במצב לא פחות ממעולה, עדיף פרטית (אם קיים בכלל..) ומחיר נמוך - נראה לי שבכל זאת כדאי לקחת אותה בחשבון. במחירים שהיא נסחרת בהן, אין הרבה אלטרנטיבות למעט רכבים ישנים יותר.

פורסם

רכב מגעיל! הייתה לי 2008 BIG אוטומטית מהשכרה במשך יומיים כשהרכב שלי היה במוסך. זוועה! לא סוחב, מרעיש, לא יציב על הכביש, בקיצור שמור מרחק.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

התרשמות מרכב חלופי היא בעייתית. כבר מספר פעמים סיפרתי בפורום על האופטרה המסריחה (מילולית!! עישנו בה לפחות 10,000 סיגריות) והלא סוחבת שאשתי קיבלה לשבועיים אחרי ששרפו לה את הליאנה. אבל השבוע התנסיתי ברכב חלופי מדגם שבדרך כלל נחשב סביר ומעלה - קורולה 2011 - שקיבלתי ליומיים כרכב חלופי. הסחיבה היתה גרועה והבלמים בקושי פעלו, ממש רכב מפחיד. אבל כמה מפתיע - הוא הגיע אלי כנראה היישר משתי שנות שירות במשהב"ט.

בקיצור - כנראה שרכבים המושכרים כחלופיים הם בעייתיים במיוחד.

ועדיין הייתי מתרחק מהאביאו. לא מנסיון, סתם בגלל השם הרע והסחירות הבעייתית הצפויה במכירתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מדבר על אבאו דור ראשון, כי בחצי השני של 2008 הגיעה אבאו אוטומטית לאחר מתיחת פנים והחלפת מנוע למנוע שיש באופל קורסה. הדור הראשון בהחלט לא מומלץ בגלל בעיות בטיחות ואמינות.

למרות זאת, הדור שני דיי מוצלח, עם מנוע מצויין וחזק, אמינות דיי גבוהה ובטיחות משופרת, אם כי עדיין לא הכי טובה.

אז, אם אתה הולך על אבאו, תקנה דור שני.

פורסם

גם אני חשבתי עליו, רק בגלל החיסכון בדלק,ועדיין המחירים שהמוכרים מציעים זה נשמע מוגזם אבאו 2006 112 אלף ק״מ היא רצתה עליו 18 אלף ולא מוכנה להוריד שקל...

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

אני ממש לא חסיד שברולט אבאו ואני חושב שזה רכב לא משהו.

אבל שנת 2007 ב-17 אלף? יש פה מה לחשוב. וצריך להשוות מול האלטרנטיבות.

בטיחות חרא? נכון. אבל יונדאי גטס GLF יותר טובה? או אולי רכב אחר משנת 2000-2001 שספק בכלל אם הכריות אוויר שלו עדיין עובדות כמו שצריך?

פלסטיקה מקרקשת? כן. אבל ככה גם אצל פולקסווגן בורה 2001 שיש לחבר ועולה אותו מחיר.

סחירות איומה? בטוח יהיה מישהו שעוד 3 שנים יקנה את הרכב ב-7-8 אלף.

פורסם

למה לא ספייס למשל? או גטס ברמת איבזור גבוה יותר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברים המון תודה על התגובות

עזרתם לי מאוד אני לא ארכוש אותו

בזכות ואני מדגיש בזכות התגובות שלכם!

יום טוב

• תוכן חדש...