Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש תחנה בהרצליה פיתוח שאתם יכולים להמליץ עליה כעל תחנה טובה ו״ישרה״.

יש את פז מחלף הסירה, ממול יש פז אחמד את סלים, יש דלק בכניסה לאז״ת, ויש סונול ברחוב החושלים באזה״ת.

מה אתם אומרים? יש חוות דעת לכאן ולכאן?

תודה!

פורסם
אהלן,

יש את פז מחלף הסירה, ממול יש פז אחמד את סלים, יש דלק בכניסה לאז״ת, ויש סונול ברחוב החושלים באזה״ת.

תודה!

בנוסף יש לי אפשרות לתדלק גם בפז בכביש גהה לכיוון צפון? מישהו מכיר אולי אותה?

פורסם

תחנת הדלק סונול בגלילות נתפסה לא פעם במהילת דלק. לפני שנה או שנתיים גם נתקעו כמה עשרות מכוניות על כביש החוף בגלל מים בדלק שתדלקו שם. לא מומלץ לדעתי, גם בגלל ההיסטוריה וגם בגלל שמדובר בתחנה עמוסה מידי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4170420,00.html

בפז על כביש גהה צפון אני משתדל לא לתדלק בגלל שירות גרוע ובגלל שאני בעד שיעיפו את המפגע גורם הפקקים הזה מכביש 4.

שתי תחנות הפז האחרות בהרצליה בסדר גמור לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה!

אכן את הסונול כלל לא הזכרתי, תדלקתי שם כמה פעמים והקמ/ליטר היה ממש נמוך.

מה לגבי הסונול שבתוך איזור התעשייה?

פורסם

זה כמו לנסות לחפש עור דין הגון, פוליטיקאי כנה, או DSG תקין - קשה עד בלתי אפשרי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אהלן,

תודה!

הבעיה היא שבארץ שלמשרד המסחר והתעשייה אין מספיק תקנים לבצע פיקוח צמוד על התחנות ומאחר ומדובר בהרבה מאוד כסף, עבריינים רבים נכנסים לתחום המהילות. הסיכוי מול הסיכון שווה להם את זה. חפש איפה נהגי המוניות מתלדקים. זה ערובה למחיר ואיכות טובים כי הם מעבירים את המידע מאחד לשני כל הזמן.

פורסם
הבעיה היא שבארץ שלמשרד המסחר והתעשייה אין מספיק תקנים לבצע פיקוח צמוד על התחנות ומאחר ומדובר בהרבה מאוד כסף' date=' עבריינים רבים נכנסים לתחום המהילות. הסיכוי מול הסיכון שווה להם את זה. חפש איפה נהגי המוניות מתלדקים. זה ערובה למחיר ואיכות טובים כי הם מעבירים את המידע מאחד לשני כל הזמן.[/quote']

וכמו לכל דבר, גם לזה יש פיתרון פשוט: כל תחנה שנתפסת במהילה או רמאות, אוטומטית בעליה מאבד אותה ללא שום פיצוי כספי. בלי דיונים, ועדות, חקירות וקנסות. תן לי חוק כזה עם 5 פקחים שיסתובבו כל יום בתחנות בארץ ותראה איך פתאום כל בעלי התחנות יותר צדיקים מהאפיפיור.

לגבי המוניות, זה טיפ טוב לבעלי מנועי דיזל.. למי שמתדלק בנזין זה לא בהכרח רלוונטי.

פורסם

נראה לי שאתם "מתדלקים" את עצמכם בשמועות וחלקי אמיתות, תופעת המהילות לא נפוצה כמו שחושבים, לא חמורה כמו שחושבים ואם המהילה חמורה, אז אין שום עליה בצריכת הדלק, הרכב פשוט נתקע בצד הדרך.

ועדיין לא קיבלתי תשובה (בשאלה בשרשור מקביל), למה שצריכת הדלק תעלה בדלק מהול?

למחשב הרכב יש מד כמות אויר, בהתאם לכמות האויר הוא מזריק דלק בכמות נתונה, אם הדלק לא באיכות טובה והמנוע יצלצל, מחשב המנוע יזהה את הבעיה וישחק עם קידום/ איחור ההצתה.

איפה פה מוזרק יותר דלק למנוע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איפה פה מוזרק יותר דלק למנוע?

אם המחשב משחק בקידום איחור הצתה והשרפה תיצר פחות אנרגיה כי יש פחות חומר דליק לשרוף, אז המנוע יתן פחות כח.

כדי לפצות על כך הנהג ילחץ יותר חזק על דוושת הדלק (מה שיגרור הזרקת יותר דלק) ולכן, הצריכה תעלה.

פורסם
הנהג ילחץ יותר חזק על דוושת הדלק (מה שיגרור הזרקת יותר דלק) ולכן, הצריכה תעלה.

מה זה? קרבורטור?

מחשב המנוע מתחשב בשלל נתונים (מהירות הנסיעה, כמות אויר, סל"ד וכו') ולא יזרוק סתם עוד דלק לתוך הצלינדרים כי הנהג לחץ על דוושת התאוצה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי הכותרת נראה שהגענו לאנרכיה.

לדעתי זה נדיר שתחנת דלק תשחק עם הלקוחות (מהילה\זיוף).

אם מכון התקנים או מי שאחראי על זה יתפוס את התחנה, חרם.

כל אופן, תמצא תחנה זולה וקרובה למסלול הקבוע שלך\קרובה לבית שלך, ותתדלק כמה פעמים ברצף, טוב, תמשיך. לא טוב, תעבור להבאה אחריה.

פורסם

לא מוהלים במים אלא במוצרי נפט ירודים לתעשיה שמחירם זול בהרבה. הרכב לא נתקע אבל המנוע מצלצל כמו קו טלפון תפוס משנות ה-70'

האירועים שנתקעים זה כשבטעות מחליפים בין מיכלי הסולר לבנזין ולא מתוך כוונה לרמות.

אני זוכר שלפני כמה שנים תפסו במהילה את התחנה ליד חוף תל ברוך. לא ראיתי שזה הזיז למישהו או שסגרו אותה. בארץ הפשע מאוד משתלם והסיכוי מול הסיכון פשוט מעודדים אנשים לרמות. עד שתופסים אותם הם עושים מיליונים וכשתופסים אותם הם חוטפים קנס של כמה מאות אלפי שקלים במקרה הטוב אז למה שלא ינסו?!

פורסם

אני אישית מתדלק בסונול ברחוב החושלים בהרצליה פיתוח כבר 3 שנים. אני מוכן להשבע שהרכב נשמע יותר טוב אחרי תדלוק שם.

• תוכן חדש...