Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חד משמעית תרסיס פלפל, רצוי בעל חומר פעיל OC בריכוז של 10% לפחות.

כמו כן, הייתי ממליץ על חברת SABRE שהיא המובילה בתחום.

פורסם

אצלנו בחור אחד עשה קניה קבוצתית ויצא לכל תרסיס חומר מדמיע של חברת דיפנס הישראלית 35 ש"ח.

קניתי לחברה שלי, פתחתי את הנצרה, היה קצת נוזל, נגעתי בו ואז בחלק בגוף שלי בלי לשים לב, שרף :oops:

גם היא בטעות נגעה בנוזל ואז נגעה בעין, היה מצחיק :lol:

פורסם

אני קניתי לאשתי תרסיס פלפל.

מיכל אחד קטן שיהיה לה קבוע בתיק ומיכל אחד גדול יותר כדי שיהיה בבית ליתר ביטחון.

הקטן עלה בסביבות ה50 ש"ח

והגדול כ80 ש"ח.

שניהם של sabre red.

מביקורות שקראתי, זה מאוד חזק וגורם לנטרול מידי של התוקף.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

כאחד שניסה על עצמו הכל אני יכול להגיד ש:

1.יש לי פחד מגז פלפל-אחרי שהייתי עם חברים ועשינו "בדיקות" אומץ ונתנו לי שפריץ לפנים אני נרתע.צורב נורא כואב נורא והכל דיי נורא.

2.גז מדמיע-הוא הרבה פחות נורא ו"ידידותי למשתמש" הוא מאוד מציק אבל לא נורא(יחסית אליו הפלפל זו טראומה).

3.מכה לביצים-אם אתה עם רמת אדרנלין גבוהה לא בטוח שתרגיש אותה בכלל.

זה כאב מעצבן מאוד שעולה לבטן(התאמנתי MMA אני מכיר את ההרגשה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

גז מדמיע זה חומר סינטטי, בניגוד לתרסיס פלפל שמבוסס על החומר הפעיל החריף שיש בפלפלים חריפים (שכחתי את שמו).

מנסיוני, תרסיס הפלפל יעיל פי כמה וכמה.

אני גם יודע מנסיון שגז מדמיע (הסינטטי) מתקלקל ומאבד מהאפקטיביות שלו לאחר תקופה (גם אם מעולם לא נפתח). לא שמעתי על מצב כזה בתרסיס פלפל אמיתי. רק שאין לי את האומץ לבדוק זאת..

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

גז פלפל הרבה יותר חזק מכל גז מדמיע.

אני מדבר איתך מניסיון, פלפל משפיע על כולם, בני אדם, שיכורים ואפילו על חיות.

מומלץ על פלפל (מניסיון בעבודה).

שבת שלום ומבורך

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אם כבר, מכה לעצם הלסת שנמצאת מתחת ללחי, גם יכולה לשבור את הלסת וגם להוציא משיווי משקל בגלל שהעצם הזאת מחוברת לבסיס האוזן והזעזוע שמהמכה יכול להפיל בן אדם שגם לא יצליח לקום פשוט מהעובדה שלא יהיה לו שיווי משקל.

חברה שלך התאגרפה הרבה שנים? תאילנדי? קארטה?

כדי לגרום לבנטאדם להתעלף ממכה ללסת צריך שני דברים. הפשוט יותר, מכה שעוצמתה באזור ה50 ק"ג. הקשה יותר, דיוק מטורף. כדי לפגוע בעצם בצורה טובה, מדוייקת ומספיק חזקה (כדי שהמכה גם לא תחלק), ועוד לבנאדם שהאינסטינקט הראשון שלו זה להגן על הפנים, צריך להיות מאומן מאוד. באמת שעדיף לכוון לביצים או לרקות/אוזניים. לפרוק עצם לסת זה הרבה יותר קשה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ברור שמכה ללסת צריכה להיות חזקה ולא, חברה שלי לא מתאבקת. אמרתי את זה בשביל הרעיון. אני אלך על הפלפל. לגבי התיק שלה אני לא דואג. אין לה שם תיקי איפור וכאלה...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
ברור שמכה ללסת צריכה להיות חזקה ולא, חברה שלי לא מתאבקת. אמרתי את זה בשביל הרעיון. אני אלך על הפלפל. לגבי התיק שלה אני לא דואג. אין לה שם תיקי איפור וכאלה...

זה אפילו לא החוזק. דווקא 50 ק"ג זה לא שיא. זה הדיוק. הדיוק מצריך הרבה עבודה. בקשר לחברה, זה שהיא לא מתאבקת זה יתרון בשבילך, אחרת היית צריך לקנות תרסיס פלפל בשביל עצמך :)

עדכן אותנו אם תמצא משהו טוב, אולי ארכוש לאחותי הקטנה שבקרוב מתחילה לימודים בחיפה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תרסיס פלפל יהיה יעיל ביותר. בצבא יצא לנו להשתמש כמה פעמים בשביל הצחוקים (לא אחד על השני, אבל לרסס לחדר וכו') בוא נאמר שאי אפשר היה לישון בכוך שלנו באותו הלילה.

מה שכן, אם יש רוח או משהו בסגנון חברה שלך עלולה לחטוף גם כן.

פורסם

בתור בחור שהחברה שלו מתאבקת(כן באמת), אני מבקש לעשות סדר ולהבדיל בין האבקות לאיגרוף, שאין ביניהם קשר.

ולא, היא לא מרביצה וכאלה.

• תוכן חדש...