Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בעזה ה שנה הבאה אהיה סטודנט.. ואצטרך רכב שברובו יהיה לנסיעות קצרות עד 30 קמ ביום.

לאחר חפירה מעמיקה בפורום הגעתי להתלבטות בין יונדאי אקסנט 2001 לבין סיריון שנת 2000

הנטייה לסיריון כמובן בגלל צריכת הדלק הנמוכה.. הנסיעות ברובן יהיו עד 2 אנשים ברכב

החשש מהסיריון נובע מהעובדה שפעם בשבועיים אצטרך לנסוע נסיעה של 80 קמ לכיוון

היתרון של האקסנט שהוא רכב יותר חזק בגלל המנוע 1500 לעומת 1000 של סיריון וגם שומר יותר על הערך שלו..(נכון?!)

תודה לכל העוזרים

פורסם

אקסנט עדיפה אם לא איכפת לך מצריכת דלק גבוהה יותר.

מנוע 1000 סמ"ק של סיריון חלש (במיחד אם זה גיר אוטומטי) ובעל אורך חיים יחסית לא גדול.

פורסם
אקסנט עדיפה אם לא איכפת לך מצריכת דלק גבוהה יותר.

מנוע 1000 סמ"ק של סיריון חלש (במיחד אם זה גיר אוטומטי) ובעל אורך חיים יחסית לא גדול.

קודם כל תודה!

אני מודע לצריכה הגבוהה של האקסנט ומכאן נובעת ההתלבטות..

לגבי הסיריון אני מתכוון ללכת על ידני.. לדעתכם היא תחזיק נסיעות בין עירונית פעם בשבועיים בצורה מכובדת? והשמועות שהמנוע 1000 מת אחרי 150 נכנות?

פורסם

לא מאמין בשמועות, אבל סך הכל מדובר במנוע 1000, תמיד עדיף מנוע יותר גדול מהנפח הזה.

האמינות של האקסנט היא מאוד גבוהה, ובנסועה הנמוכה שלך צריכת דלק פחות חשובה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

מבדיקה קצרה ביד 2 ראיתי שהמחיר הממוצע של האקסנט ממודל 2001 הוא 11K.

אתה לא מעדיף בתקציב הזה לרכוש רכב שהוא לא האקסנט ולא הסיריון? משהו כמו פונטו ספייס

2001-2?

המנוע של הפונטו יהיה גודל יותר, האוטו הזה חסכוני מאאוד בדלק, אמין, בטיחותי,

אני לא רואה למה לא ללכת עליה.

שלומי.

פורסם

גם לדעתי כדי לשקול שספייס,היא חיסכונית ויותר חזקה מהסריון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן לקחתי את הספייס כאופציה בהתחלה..

אך לאחר התייעצות עם אנשים שהיה להם ספייס בעבר עם תקלות אין ספור הבנתי שהאמינות שלה מוטלת בספק..

טוב. כנרא שאני אחפש במקביל גם סיריון וגם אקסנט.. וניקח את השמורה הראשונה שאמצא..

פורסם

אם כבר תתמקד ביונדאי,היא אמינה חזקה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אכן לקחתי את הספייס כאופציה בהתחלה..

אך לאחר התייעצות עם אנשים שהיה להם ספייס בעבר עם תקלות אין ספור הבנתי שהאמינות שלה מוטלת בספק..

טוב. כנרא שאני אחפש במקביל גם סיריון וגם אקסנט.. וניקח את השמורה הראשונה שאמצא..

כל רכב הוא בל רגישות להזנחה.

יש כאלה עם רגישות גבוהה ויש כאלה שיותר עמידים בהזנחה.

הפונטו היא דיי רגישה להזנחות, אני בטוח שאותם אנשים שנתנו לך את חוות הדעת השלילית על האוטו הזה

הם אלה שלא טיפלו בו בזמן, השתמשו בשמנים וחומרים זולים וכיו''ב.

אני ממליץ לך להיכנס לפורום טכני ואחזקה ותחפש בעמודים הראשונים (בין עמוד הראשון לשלישי),

אחד שעשה פרויקט פחחות וצבע לרכב וגם עשה אוברול לרכב, שלפי טענתו של בעל הרכב האוברול בוצע מרצון ולא מצורך.

כל שנותיו של הרכב הוא טופל כמו שצריך ולא איכזב בכלל, גם לאחר 360K ק''מ,

אתה מוזמן להיכנס לשרשור הזה ולהתייעץ עם בעל הרכב.

שלומי.

• תוכן חדש...