Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאש מכיוון רכב מאזדה 6 לבנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בעודי נוסע בשעה מאוחרת בכביש יקנעם לכיוון צומת יגור השבוע, בצד הכביש החשוך קלטתי מאזדה 6 לבנה, כשהסתכלתי במראה הימנית - שמתי לב להבהוב לבן - פלאש.

לאחר כמה שניות הפנסים נדלקו אך לא הגעתי למצב שסימנו לי לעצור, המשכתי בנסיעה עם עיקוף קטן לייתר בטחון והגעתי הבייתה בשלום.

האם אני עלול לקבל מכתב לביתי על דו"ח כזה או אחר ?

תודה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש גם על המאזדה.

הוצבה כמה פעמים באילת (בתוך העיר).

לאחרונה מככבת אצלנו (אילת) גם טויוטה אבנסיס לבנה עם דבורה על גגון.

פורסם
היית בנתיב הימני והיא הייתה בשוליים?

בנתיב השמאלי. היא בשוליים.

ניידות נפוצות מאוד.

קל לזהות מלפנים כי הלוחית מקדימה בזוית (יושבת עם צד אחד על הרצפה).

תצפה לדו"ח.

יש מה לעשות בנושא?

היא לא הייתה אמורה לצאת אחריי?

איך המכשיר שלה עובד?

פורסם

יש מה לעשות בנושא?

איך המכשיר שלה עובד?

לא. זה כמו מצלמה נייחת הדוח ישלח בדואר.

פורסם

עצם העובדה שהיא לא יצאה אחריי מחזקת את האפשרות שהיא קלטה אותי בצערה תקינה אה ?

זה קביל בכביש לא מואר ?

כמה כסף אנשים מבקשים על מנת לספוג את הדוח הזה עליהם?

פורסם

יש מה לעשות בנושא?

איך המכשיר שלה עובד?

http://www.speedtraps.co.il/php/traps/multanova6f.php?groupi=traps&id=31

הסבר טיפה מיושן אבל עדיין נכון. מצחיק שדווקא אותה הקוברה העלובה שלי תופסת מרחוק.

עצם העובדה שהיא לא יצאה אחריי מחזקת את האפשרות שהיא קלטה אותי בצערה תקינה אה ?

זה קביל בכביש לא מואר ?

אז בשביל מה הפלאש? בטח קביל. לא קביל אם אתה לא לבד בפריים. על 30+ כנראה שתפסה גם תפסה.

כמה כסף אנשים מבקשים על מנת לספוג את הדוח הזה עליהם?

אל תשאל שאלות כאלה.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

בוקר טוב.על קצה המזלג מדובר במכשיר אכיפה אמין וותיק מולטונובה 6אף.השוטר יושב בניידת,המצלמה בניידת והפלאש מתחת ללוחית רישוי קדמית.בגדול המכשיר עצמאי לחלוטין המפעיל מכייל את סף האכיפה אותו הוא רוצה וכל רכב שעבר את הסף מצולם ונשלח אליו דוח בדואר.נכון להיום מותקן על מזדות 6לבנות בעלות לוחית רישוי צהובה.הג'טות יצאו כהר מהשרות.מקווה שעזרתי

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

וואלה- שכחתי לספר:

יש מצב שהצטלמתי אצל האוונסיס הנ"ל.

עמדה בשבת שהתחברה לחג השני על המזלג בירידה מכביש 6 במחלף עין תות.

למזלי, לא הייתי על יותר מ15 מעל המותר. (אם בכלל).

אבל מי יודע מה סף האכיפה שלהן.

נסענו שיירה של מכוניות , כל החברים היו יותר מהירים ממני.

(הייתי רכב לפני אחרון בשיירה) אם אני הצטלמתי, אז השאר יפגשו בביהמ"ש.

והכי חשוב- הווייז שתק כמו דג.

אסור לסמוך עליו בקטע הזה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

למען הסר ספק - ראיתי כבר לפחות 10 מזדה 6 לבנות שהיו ניידות מוסוות.

אני מדבר על כל הארץ, ירושלים, חיפה, קריות, אילת, מרכז, כביש החוף, כביש 4, כביש 6, כביש 1, כביש הבקעה, בקיצור - איפה לא. בעצם על כביש הערבה עדיין לא ראיתי אחת סמויה :)

צפה לדו"ח, מייד עם קבלתו, בקש את התמונה! המון פעמים התמונה יוצאת לא טוב או שאתה לא לבד בתמונה.

לידיעתך, אם יש עוד רכב בתמונה, התמונה נפסלת, מספיק שאחד מהמספרים בלוחית הרישוי אינו קריא והתמונה יכולה להיפסל גם, ויש עוד סיבות שאני כבר לא זוכר.

בקיצור, אם אכן צולמת, לבקש את התמונה! שמעתי על מקרים גם שהם מנסים להתחמק משליחת התמונה, לא יודע כמה המקרים האלה אמיתיים.

שיהיה בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
בוקר טוב.על קצה המזלג מדובר במכשיר אכיפה אמין וותיק מולטונובה 6אף.השוטר יושב בניידת,המצלמה בניידת והפלאש מתחת ללוחית רישוי קדמית.בגדול המכשיר עצמאי לחלוטין המפעיל מכייל את סף האכיפה אותו הוא רוצה וכל רכב שעבר את הסף מצולם ונשלח אליו דוח בדואר.נכון להיום מותקן על מזדות 6לבנות בעלות לוחית רישוי צהובה.הג'טות יצאו כהר מהשרות.מקווה שעזרתי

האם אתה יודע על אילו עוד מכוניות אמצעי האכיפה הזה מותקן?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
למען הסר ספק - ראיתי כבר לפחות 10 מזדה 6 לבנות שהיו ניידות מוסוות.

אני מדבר על כל הארץ, ירושלים, חיפה, קריות, אילת, מרכז, כביש החוף, כביש 4, כביש 6, כביש 1, כביש הבקעה, בקיצור - איפה לא. בעצם על כביש הערבה עדיין לא ראיתי אחת סמויה :)

צפה לדו"ח, מייד עם קבלתו, בקש את התמונה! המון פעמים התמונה יוצאת לא טוב או שאתה לא לבד בתמונה.

לידיעתך, אם יש עוד רכב בתמונה, התמונה נפסלת, מספיק שאחד מהמספרים בלוחית הרישוי אינו קריא והתמונה יכולה להיפסל גם, ויש עוד סיבות שאני כבר לא זוכר.

בקיצור, אם אכן צולמת, לבקש את התמונה! שמעתי על מקרים גם שהם מנסים להתחמק משליחת התמונה, לא יודע כמה המקרים האלה אמיתיים.

שיהיה בהצלחה.

זה ממש לא נכון שבמידה ויש רכב נוסף התמונה נפסלת והדו"ח מבוטל.

כאשר מדובר במצלמה מסוג מולטונובה (הסוג שמותקן בניידות הסמויות) ישנה שבלונה שבאמצעותה ניתן לקבוע איזה רכב הוא הרכב שביצע את העבירה ועל פי השבלונה הזו מונפק הדו"ח.

• תוכן חדש...