Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. זה לגיטימי שרוב ההומור יתעסק בנושאים שקשורים ומדברים לרוב האוכלוסיה.

ב. אתה מוזמן להיות פורץ הדרך ולהעלות מופע משלך, אני חושב לפי צורת הכתיבה שלך בפורום שאתה דווקא יכול לעשות זאת, לגבי הצלחה מול קהל זה כבר נושא שצריך לעשות בדיקה עם קבוצות מיקוד.

ג. עד כמה שזכור לי YOUTUBE פתוח במדינת ישראל ככה שאתה יכול למצוא הומור שקולע גם לטעם שלך .

ד. :-D

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דווקא מסכים עם דריש פה. גם אני רואה סטנדאפיסטים וחושב שמדובר בבבונים. לא יודע לגבי תואר-מה-תואר, מוצא-זה-או-אחר, או כל מיני דברים כאלה, אני פשוט לא אוהב את הכיוון הנמוך והוולגרי של רוב ההומור פה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

"אני דווקא מסכים עם דריש פה. גם אני רואה סטנדאפיסטים וחושב שמדובר בבבונים. לא יודע לגבי תואר-מה-תואר, מוצא-זה-או-אחר, או כל מיני דברים כאלה, אני פשוט לא אוהב את הכיוון הנמוך והוולגרי של רוב ההומור פה."

וזאת דעה לגיטימית, אתה לא חייב לאהוב.

אבל בין לא לאהוב לבין לעשות השוואה שקופה בין תרבויות ועדתיות ובצורה מזלזלת ומתנשאת.. המרחק גדול.

פורסם

לא התכוונתי אליך.

כאשר אתה(לא אתה ספציפית ) עושה השוואה בין סטנדפיסט רוסי משכיל,אינטיליגנט עם תואר לבין סטנדפיסט תימני,רדוד בלי תעודת בגרות ועוד מכנה אותו קוף בג'ונג'ל ומוכר אבטיחים בשלב הבא... לי עולה ריח של עדתיות, אולי זה רק אני.

פורסם

מיכאל - תודה, לקחתי לתשומת לבי.

על הרבה דברים דעותינו חלוקות, אך דבר אחד אני יכול להבטיח לך: אינני עושה הבדלה עדתית בין אידיוטים ואני בז לכולם באופן שווה. בפורומים הרלוונטיים אני לא חוסך שבטי גם מהרוסים הנאורים, העניין הוא שבארץ הם עדיין "רוסים" ולכן אין טעם לדבר עליהם פה כדוגמה מייצגת. שחר חסון ושות' הם לצערי דוגמה מייצגת ועצובה למדי לשואו-ביזנס הישראלי, טיפוסים כאלה יש בכל מקום בעולם אבל רק בארץ (ואולי גם במדינות עולם שלישי מסויימות) הם הרוב השולט. אתה צודק שמכאן אפשר גם להשליך על רמת האינטלקט של האזרח הממוצע (ע"ע היצע וביקוש), אבל מעניין שכשאני עושה זאת אתה בא ומאשים אותי בשנאת המדינה. :roll:

מבחינתי "האם הוא מצחיק" זה לא המדד היחידי, ומשום כך אמרתי מלכתחילה ששניהם לא מצחיקים אותי. הבעיה היא ששחר חסון מתנהג אותו דבר גם בכל הופעה לא קשורה בטלוויזיה או ברדיו, בעוד שהחבר'ה הרוסים מגבילים את הבדיחות התפלות שלהם לשעה הזאת בשבוע בלבד. בשאר הזמן הם אנשים אינטליגנטים שמעניין לראות ולשמוע, ושחר חסון הוא... ערס קטן. באותה מידה זה היה יכול להיות ערס מקסיקני או פולינזי, זה לא משהו שבלעדי רק לארץ.

לסיכום - נכון שמפריעים לי פה הרבה דברים, אבל זה ככה בכל מקום שאני נמצא בו (גם בצבא או בעבודה), אני רואה את הליקויים ומדבר עליהם באופן פתוח. לדעתי יש מספיק קונפורמיסטים ואנשים מנומסים מסביב ואין שום צורך "לנרמל" או להשתיק כל ביקורת וכל קול שנשמע לך קצת מחוץ לאקפלה. ואגב, אני לפחות משווה למקומות אחרים בהם גרתי ועבדתי, מה התירוץ של כל הבכיינים הישראלים שמתלוננים על איזה חרא המדינה כשכל החווייה הבינלאומית שלהם מסתכמת בשיט לקפריסין? זה לא מקומם אותך? לי למשל זה מפריע הרבה יותר.

פורסם

Derish

מכיוון שאתה שוב לא מבין לאן אני חותר,אני אסביר שוב פעם,ודרך אגב, את אותם משפטים אני אומר לחברים סביבי, למשפחה הקרובה והרחוקה וגם לעמיתים לעבודה.

אין לי שום בעיה בהצפת בעיות שמפריעות, דיבור על פתרונות מקובלים ולא מקובלים וליבון העניינים,נהפוכו, אבל וזה האבל הגדול, יש דרך להביע ולהציג דברים והדרך שבה אתה מביע את הדברים נראים בעיני לפחות בצורה מאוד שחצנית,מתנשאת ומאוד חד צדדית כלפי המדינה שבסך הכל נותנת לך את האפשרות לחיות בכבוד אם רק תרצה, אין ספק שיכול להיות יותר טוב ואין ספק שיש המון דברים לשפר ואין שום ספק שישנם מקומות אחרים בעולם שנותנים ועושים הרבה יותר למען האזרח , אבל בל נשכח שלכל מטבע יש 2 צדדים ומנגד יש מקומות,ואני לא מדבר על עולם שלישי, שנותנות ועושות הרבה פחות עבור האזרח ולכן בסך הכל הכללי אני חושב שאם אדם עושה לביתו,אין לו מה להתלונן.

אני לא מאשים אותך בשנאת המדינה, הצורה שבה אתה מתבטא כלפיה , מדברת בעד עצמה ואני מזמין אותך להסתכל על תגובות בעבר שלך ולשפוט בצורה אובייקטיבית איך זה נשמע ואם אתה לא מסוגל לעשות זה בצורה אובייקטיבית, תקרא לחבר ותשאל את דעתו.

זה שכנראה רמת האינטיליגנציה של מרבית הקומיקאים כאן היא לא בשמיים, זה לא אומר שלא ניתן להחמיא להם שהם כן מצליחים ומצליחים יפה להיתפרנס בצורה מכובדת ביותר ועושים זאת ע"י משהו שהם יודעים לעשות הכי טוב מבחינתם, אני לפחות לא מצפה מהם להיות בשעות הפנאי שלהם אנשי ספר ורוח ושיובילו את המדינה להישגים, זאת לא עבודתם.

אני באמת חושב שכדאי שתקרא שוב את התגובה שבעקבותיה הגבתי לך ותגיד לעצמך אם זאת לא תגובה מתנשאת.

פורסם

הבנתי אותך ואני מסכים, זה באמת נשמע מתנשא. דברים כאלה נמדדים במבחן התוצאה, לכן גם אם לא התכוונתי לפגוע או להתנשא אבל מישהו הבין זאת כך - דיינו. מה שאני אומר זה שגם למתנשאים ושמוקים (נניח) יש מקום בפורום ובחברה ואין צורך "ליישר" אותם בכח רק בגלל שסגנונם אינו לרוחך. אם כולנו היינו אדיבים ומנומסים ונשמעים אותו דבר, האינטרנט היה מקום נורא משעמם.

אני הרי לא כותב על התגובות שלך "למה אתה כזה נמושה/פרווה/חננה/ילד טוב", נכון? אז למה אתה לא נוהג כלפיי באותה אדיבות? האם לא זו תרבות הדיון שכ"כ חסרה לנו, לכולנו, בארץ?

בלי קשר, אני מעריך את הסבלנות שלך לחזור ולהסביר ולוודא שהבנתי נכון את דבריך. לא טריוויאלי בימינו.

פורסם

יש מקום לכולם וכולם מוזמנים , אבל מנגד אל תצפה להיתנהג כמו שמוק כהגדרתך ולא לקבל פידבק שלילי, גם בחיים האמיתיים וגם בוירטואלים.

אני לא מנסה ליישר אותך, מזמן גיליתי שהאופציה לחנך נגמרת הרבה לפני גיל 10 אבל כמו שרשמתי למעלה, צפה לתגובה .

דרך אגב ,למה אתה אומר שאני לא אדיב? אני חושב שאני מביע את עצמי בצורה הכי מכובדת ועניינית ואם זאת לא תרבות דיון אז מה

כן ?

נ.ב

עם כל הדיבור המנומס ומהודק שלי , אני מבטיח לך שלא היית רוצה לעצבן אותי בחיים האמיתיים, הילדות בשיכון המזרח בראשון לציון פיתחה בי זאב בעור של כבש שלא תמיד מצפים לו, ואני יוצא מהכלים לעיתים נדירות. :twisted:

נ.ב 2

יכולת ההסברה והסובלנות זה משהו שמושרש בי מגיל קטן והוא מלווה אותי ומוערך בכל אספקט בחיים האמיתיים שלי.

תודה על הפידבק. :mm_yeah:

פורסם
וזאת דעה לגיטימית, אתה לא חייב לאהוב.

אבל בין לא לאהוב לבין לעשות השוואה שקופה בין תרבויות ועדתיות ובצורה מזלזלת ומתנשאת.. המרחק גדול.

זו אכן דיעה לגיטימית. גם מי שכן אוהב את ההומור הזה, דעתו לגיטימית לחלוטין גם כן. בהחלט יכול להבין מאיפה זה נובע. לי, זה ממש לא עושה את זה.

אבל איפה ראית השוואה בין תרבויות וכדומה? :?:shock:

כולם בבונים במידה שווה בעיניי... אני לא מבדיל בין בבון שעלה מרוסייה, לבבון שעלה מתימן, לבבון שעלה משוויץ, לבבון שעלה מאנגליה, לבבון שנולד בארץ.

בבון זה בבון...

ובדיחות מסויימות שהם משתמשים בהם, מצדיקות את הכינוי בבון.

לא התכוונתי אליך.

כאשר אתה(לא אתה ספציפית ) עושה השוואה בין סטנדפיסט רוסי משכיל,אינטיליגנט עם תואר לבין סטנדפיסט תימני,רדוד בלי תעודת בגרות ועוד מכנה אותו קוף בג'ונג'ל ומוכר אבטיחים בשלב הבא... לי עולה ריח של עדתיות, אולי זה רק אני.

עכשיו אני לא יודע למי אתה מתכוון בכלל. בלבלת אותי ...:lol:

על הרבה דברים דעותינו חלוקות, אך דבר אחד אני יכול להבטיח לך: אינני עושה הבדלה עדתית בין אידיוטים ואני בז לכולם באופן שווה.

ועל זה כל מה שאני יכול להגיד זה: אמן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחיים האמיתיים זה סתם מזיק ומוביל לסיטואציות לא נעימות, אבל באינטרנט כל הכיף זה לצחוק על מטומטמים :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברווז

תקרא את כל השרשור ברצף ולא בחלקים..

אם עדיין לא תבין למי מיועדת כל תגובה, תחזור אלי ואני אסביר לך אחד על אחד. :-)

נ.ב

ברור לכולם שאידיוט זה דבר יחסי, מי שאידיוט בעיניים שלך , יש סיכוי סביר שבעיניים שלו אתה אידיוט לא פחות ממנו.:shock:

פורסם

בא נסכם את הדיון הזה בציון העובדה שהעליה הרוסית הייתה יוצאת דופן בקנה מידה עולמי בכך שהעולים החדשים הגיעו לארצם החדשה עם תחושת עליונות מוחלטת על ה"ילידים המפגרים" ( יש על כך לא מעט עבודות סוציולוגיות).

בחלק מהמקרים זה היה מוצדק לחלוטין, בחלק ההפך הוא הנכון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...