Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה יוסי

ה-1400 האוטומטית גם לא בתקציב אבל בעיקר לא בכיוון. אני רוצה לנהוג יום יומיים על הידני (גם אם זה הדגם בלי הגריל "אסטון מרטין") כדי להבין איך הוא מרגיש, משהו מקיף יותר מחצי שעה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אילו היית גר כאן , הייתי מסתובב איתך עם הרכב , בעיר וגם מחוץ לעיר .

תראה הוא בסך הכל "בסדר" , עם אתה מתעלם מהרעש בסר"ק {כי יש דברים שעברו מן העולם מזמן} וממה שכבר תואר לפני , כי יש בינינו אנשים שהדברים ה"קטנים " הללו לא מפריעים להם , למרות שזה רכב חדש . אבל לי כן .

במישור: הכל טוב ויפה , הזריזות ככה... ,המזגן בסדר בינתיים , צריכת הדלק לא , וכן הלאה ...

בעליות: המזגן ממשיך להיות בסדר , אבל העליות מפריעות לו . "קצת" . צריך למשוך שם הילוכים . תסתדר אם זה .

אם אתה עושה נסיעת מבחן עם איש מכירות תגיד לו רק דברים טובים על הרכב , אבל תבדוק את מה שכתבו אחרים כאן ובעוד מקומות . ואל תשכח לעלות עליות קצת . אולי בשבילך זה יהיה מספיק טוב .

ASTON MARTIN כבר אמרת ?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוקיי, עדכון ביניים

קניתי את הפיאסטה, מדלק מוטורס, איילון איכזבו אותי.

בינתיים מרוצה מאוד, רק 200 ק"מ עשיתי אז עדיין לא יודע הכל

4 ימי עסקים מהתשלום הרכב כבר היה מוכן לאחר כל הפרוצדורות וההתקנות (חיישני חניה קדמיים ואחוריים של קוברה)

הכל טוב ויפה, נוח ומפנק, כמו שהצהירו בסוכנות, למעט המערכת עזרה בזינוק בעלייה שלדעתי קיימת (לבושתי עדיין לא בדקתי את זה כמו שצריך, בתנועה בכביש תמיד עמד מישהו מאחורי ולא לקחתי סיכונים).

עברתי על כל הרכב במעמד המסירה ואין בעיות או כל מה שהצהירו פה בפורום שלהם יש (יוסי, לקחתי את כל מה שאמרת ובדקתי..)

המנוע לא מהחזקים אך מספק מאוד, צריכת דלק אני אבדוק ממיכל למיכל ואעדכן פה

פורסם
אוקיי, עדכון ביניים

4 ימי עסקים מהתשלום הרכב כבר היה מוכן לאחר כל הפרוצדורות וההתקנות (חיישני חניה קדמיים ואחוריים של קוברה)

הכל טוב ויפה, נוח ומפנק, כמו שהצהירו בסוכנות, למעט המערכת עזרה בזינוק בעלייה שלדעתי קיימת (לבושתי עדיין לא בדקתי את זה כמו שצריך, בתנועה בכביש תמיד עמד מישהו מאחורי ולא לקחתי סיכונים).

עברתי על כל הרכב במעמד המסירה ואין בעיות או כל מה שהצהירו פה בפורום שלהם יש (יוסי, לקחתי את כל מה שאמרת ובדקתי..)

מברוק!

אני שוקל בכובד ראש את הדגם הרובוטי, הייתי מזמין מאיילון מוטורס את הגרסה היותר מאובזרת שאין בדלק מוטורס

אך זמן ההספקה הוא 3 וחצי חודשים, מוגזם.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

קודם כל תתחדש ! רציתי להגיד שיכול להיות שאני פדנט {מדי} בקשר לשלמות הרכבים ובכלל... רציתי לעדכן כי תצרוכת הדלק השתפרה "קצת" ובנסיעה רגוע בעיר עם מזגן , אך ללא פקקים , או רמזורים ובמהירות ממוצעת של 50-70 {איפה שמותר} , וקצת עליות הצלחתי "לגרד" את ה-13 ק"ם לליטר . רעש המנוע {בסר"ק} נחלש והוא כמו בפיאסטות האחרות . המזגן ממשיך לא לאכזב ומקבל אצלי ציון "טוב" . הוא עולה על המזגן של אשתי {I-20} . להזכירך אני מאילת והיום נמדדו באזורים מסויימים כאן אפילו 43 מע" . אני עדיין מאוכזב קשות מהשרות שלהם .בימים חמים מאוד , ריח הדלק מחריף מאוד והיום היה השיא ! אחרי נסיעה של כמעט שעה , הגעתי הביתה והריח בחנייה {הסגורה} היה חזק ביותר . כאילו שאני נמצא בתחנת דלק .

להזכירך הייתי בחיפה לאחרונה , ולא היה ריח כלל . בחברה עדיין מתעקשים שהריח נורמלי !!!?? , וזו תופעה של אידוי בימים חמים במיוחד , וזאת בניגוד לחוות דעת שמאי, בוחן רכב , ועוד אנשים מהענף . אם הזדמן לך להגיע לאילת בזמן הקרוב , תבדוק את הנושא ותשתדל לדווח כאן . במידה ולך לא יהיה ריח דלק {כי מן הסתם לא צריך להיות} אז אני נפלתי על אוטו דפוק , שהיבואן מסרב לתקן אותו . בכל מקרה אם גם לך יהיה ריח , תפעיל לחץ לתיקון התקלה , כי מן הסתם זה לא בריאותי וגם מסוכן מאוד .

פורסם
אוקיי, עדכון ביניים

aizikb תתחדש . יש לך את גרסת הTREND או AMBIENTE ? כי לפי המפרט של פורד , מערכת עזרה לזינוק בעלייה קיימת רק בTREND.

גם אני הזמנתי את הפיאסטה , מחכה בקוצר רוח ! 4 ימי אספקה נשמע מעודד :)

פורסם

יוסי, אתה אולי פדנט אבל הכתמים/חורים בצבע לא אמורים להיות בכל מקרה, לי אין.

חלק מהתופעות שתיארת קרו כנראה בזמן האחסנה, אתה קנית לקראת סוף חיי הדגם ("שדרוג") ובעיות צבע ואפילו התייבשות השמן בצירי המושב אולי נגרמו מאחסנה ארוכה בשמש. ריח דלק זה תופעה מיוחדת.

amba, לי יש את האמביינטה, דלק מוטורס מוכרים את הידני רק בגרסה הזו. היה פה שרשור בעבר כבר של מישהו שקנה ידני וחושב שקיבל את המערכת בהפתעה, אולי דלק עדיין לא מעודכנים על עצמם...

ותמונה מצורפת, הצבע שבחרתי הוא "אפור ליילי" ואני יותר מרוצה מאיך שזה יצא ממה שחשבתי. ראיתי הרבה גרסאות צבע בסוכנות בכל זמן החיפושים ודווקא את הצבע הזה לא היה.

02-Jun-13 15.42.jpg

פורסם
אוקיי, עדכון ביניים

מברוק!

אני מתלבט לגבי הגרסה הרובוטית, באיילון מוטורס ניתן להזמין דגם יותר מאובזר הבעיה היא שזמן ההספקה

הוא 3 וחצי חודשים, די הרבה.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

גם אני התלהבתי בהתחלה מאיילון אבל שהתחלתי לבדוק ירד לי מהם.

הם גם העלו מחיר בלי בושה לאחר שכבר נתנו לי הצעה ועוד ישבתי איתם שעה והסברתי להם דברים שהם לא ידעו על האוטו וגם לא ידעו דברים בסיסיים על הרכב והתהליך.

כמה עולה אצלם הגרסה הרובוטית? (זה עם המנוע 1.6?)

ומה ההבדל באבזור?

פורסם

ל-AIZIKB:

הצבע מאוד מיוחד . אילו הייתי מזמין כזה , היה מאוד קשה להבחין אם יש בכלל נקודות או עיגולים קטנים בו . בחיים לא הייתי רואה או מבחין בהם . אבל כפי שכבר אמרתי זה היה על משלוח מסויים שלהם .יצא לי לנסוע באזור המרכז והצפון ולא היה ריח דלק כלל . אך כשחזרתי לאילת הריח הופיע שוב בימים חמים . באחד הנסיעות שיהיו לך לאיזור תבדוק את הנושא . אצלי זו כרגע התקלה היחידה ברכב והיא לא מטופלת , כי כנראה שהאחריות ניתנת רק לאנשים מסויימים שמועדפים על ידי החברה .

ולסיכום מאוד מעניין אותי כמה עלה הרכב שלך ? זה סתם מסקרן אותי , בגלל השקרים שהאכילו אותי במהלך הקניה , עוד לפני המסירה .

פורסם

לא יודע לגבי האקו-בוסט אבל לדעתי לא. אם הם מסתמכים על רשת מוסכים קיימת הם לא יביאו טכנולוגיות חדשות, כי בטח הם יצטרכו להשקיע המון כדי לתמוך בה (בעיקר מבחינת אישור הייבוא שלהם).

פורסם

אז מה אם מחיר הרכב ? אני מקווה שזה לא איזה שהוא סוד צבאי !

אתה יכול לשלוח לי את זה בהודעה פרטית ? {אם אתה חושש ,או שיש סתם סיבה אחרת}

אל תדאג , רכב מהם אני לא אקנה לעולם , גם אם זה יהיה הרכב הטוב ביותר למחירו .

• תוכן חדש...