Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק מוגזמת במאזדה 2 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי מדובר בצורת הנהיגה שלך, או בבעיה ברכב. בנוסף, יכול להיות שאתה לא באמת נוסע 50-50 אלא קצת יותר בסגנון של 80-20 לטובת הנסיעה הפחות רגועה.

אגגב, בבין עירוני, באילו מהירויות אתה משייט? כי אומרים שבין עירוני זה חסכוני, אבל לא אם אתה על 130 במאזדה 2. זה כמו שאנשים בסוזוקי אלטו נוסעים 130/140, זה הופך להיות הרבה פחות חסכוני מכל משפחתית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מענין.

ביטי אוטומט הצריכה היא 1 ל 9 ברוב הפקקים בין נתניה לת"א כל בוקר \ ערב.

בכביש פתוח יחסית ללא חסכון בדלק (גיחות ל 140 שיעולים) אני מגיע ל 1 ל 12...

Kia Niro 2017

פורסם

ביטי מנוע קטן נפח עם טורבו ותיבה רובוטית מודרנית.ובמאזדה מנוע מיושן עם תיבה מיושנת.

אצלי במאזדה 3 1.6 הצריכה היא 13 לליטר (בבין עירוני) ובערך 10 לליטר בעיר.

לפותח השרשור יכול להיות מסננים סתומים או בעיה במנוע.

המלצה שלי-נסיעה במהירות של 100 קמש חסכונית ב20% מנסיעה ב120 קמש.

פורסם
בעיה עם המאזדות משנת 2004 ומעלה כולן לא חסכוניות בעליל,

לי יש מאזדה 3 2.0L 2004 ונראה לי שSTI יותר חסכונית ממנה או צורכת בדיוק אותו דבר.

יוגב

לא יודע, עם שלי, שנתון 2008, הצלחתי להגיע במשולב לצריכה של 1 ליטר ל-12.5 ק"מ במשולב,

עם לא ממש נהיגה של סבתא אבל גם לא התפרעתי.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אז יכול להיות שיש בעיה כלשהי ברכב? איזה כיוון יכול להיות?

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

אגגב, בבין עירוני, באילו מהירויות אתה משייט? כי אומרים שבין עירוני זה חסכוני, אבל לא אם אתה על 130 במאזדה 2.

לפי מה שאני יודע במהירויות כאלה אפשר להגיע איתה ל1 ל13~14. עם מהירויות נמוכות יותר 1 ל14.5 בבין עירוני. 50-50 זה 1 ל12.

הרכב של פותח שרשור לא כזה ישן וזה רכב אמין למדי, כך שאני נוטה להאמין שהתקלה לא ברכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יצא לי לנהוג כמה אלפי ק"מ על שני רכבי מאזדה 2 שונים והרכב בהחלט לא חסכוני, אף פעם לא הגעתי לתוצאה יותר טובה מ 1:10 (עם מזגן) ומיכל הדלק קטן, ככה שהתדלוקים תכופים.

פורסם

אני בעלים של מאזדה2 ומה שאתה כותב ממש לא נכון. הרבה מאוד תלוי בנהג (כמו בכל רכב) ובאופי הנסיעה שלו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז יכול להיות שזה באמת סגנון הנהיגה שלי. גיר מיושן וקופצני בשילוב עם נהג שעבר מרכב ידני לאוטומט זה כנראה לא שילוב כזה טוב :oops:

אני אנסה לנהוג קצת יותר מתון ולבדוק צריכת דלק. תודה רבה לעוזרים.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

• תוכן חדש...