Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה הימים של פעם, שהיו מכוניות כייפיות ומהנות ובעיקר נוחות, כמו הדור הקודם של הצרפתיות למשל.

מדוע יש איזשהי תבנית גרמנית לכל חברת רכב כיום. כולם רוצים רכב חזק ונוקשה שיהרוס לי את הישבן בנסיעה ארוכה לצפון.

כמובן שיש לגרמנים את ההיתרונות שלהם בסגנון, אבל נוחות מהם והלאה. בטח ביחס למה שהיה פעם.

בקיצור, מה היה רע בסיטרואן קסארה, או בפיז'ו 306, או ב405 או 6, שהצרפתים החליפו את הנוחות בנוקשות גרמנית?

ולא רק הם.

פורסם

1. אם לא מוכרים אז משנים.

2. גם אצל הגרמנים יש ויש.

3. אני חושב שבימינו הבידול בין המותגים הולך ונעלם. ההבדלים באופי הרכבים בהתאם לארץ המוצא הולכים ומתמעטים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מדימלר בנץ ולילאנטאל הרעיונות הטכניים שלהם באויר,יבשה,ים ומתחתיו הכי נכונים. החינוך הטכנולוגי שלהם הכי טוב.הצ'כים באותה רמה.-הם למעשה גם גרמנים.כנ"ל הבריטים ,אמריקאים ורוסים - על בסיסי חשיבה טכנולוגית גרמנית.שניים להם בחשיבה מקורית שונה - הצרפתים שתמיד קילקלו לעצמם כשיצאו עם רעיונות פנטסטיים לא בשלים לייצור המוני. היפנים יודעים רק לשפר קיים.המנטליות שלהם מונעת פריצת מסגרות.

פורסם

רק שהגיע הזמן לצאת מהמיתוס שרכבים גרמניים הם קשיחים, שכן הגולף ממש לא קשיחה, גם הפאסאט לא, גם האסטרה לא וכו'.

מעבר לכך, קשיחות לא אומרת חוסר נוחות אלא חוסר רכות.

פורסם

דווקא היום עשיתי נסיעת מבחן באחת הפוקוסים החדשות מליסינג אצלי בעבודה, המושבים תומכים וכמעט

לא מרגישים את מהמורות הכביש (לפחות לא כמו ברכב שלי - לא אחד הרכים על הכביש).

רק הגיר קצת הרס (יש לו חוסר החלטיות מסויים בהעברות הילוכים).

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אכן, נסה איטלקייה. גם אצל פורד תחום הנוחות זוכה לעדנה בשנים האחרונות.

אני כן מסכים לגבי הגירמון במובן זה שהמכוניות נעשות סולידיות: הן "מוצקות" ו"שתולות" יותר על הכביש. ההתגרמנות ניכרת במיוחד במכוניות אירופאיות או כאלו שתוכננו לטעם האירופאי. זה מורגש בפנדה החדשה למשל וגם בפיג'ו 208. אני חושב שזה רק לטובה.

:idea:
פורסם

הפנדה החדשה מאד נוחה ובוגרת מבחינת יכולתה בשיכוך מהמורות, אפילו מבלי לקחת בחשבון את השיוך הקטגוריאלי שלה. היא הרגישה לי כמו אחותה הקטנה של הפיאסטה מבחינת נוחות (זה לא ממצא מפתיע אם לוקחים בחשבון שהקא של פורד יושבת על בסיס הפנדה הישנה ומיוצרת ע"י פיאט). לא יודע מה קורה אצל אחיותיה (אפסילון וה-500) או באיטלקיות מקטגוריות מעל.

:idea:
פורסם

הרבה כתבו פה נכון מאוד.

אתמול בלילה ביליתי 300KM על המושב בפאביה ומאוד נהנתי, יצאתי ממנה בקלות (מיפנית הייתי יוצא מקופל על 4), אבל לא נוחה כמו צרפתיה ישנה.

אם תשאל אותי, פיג'ו צריכים לחזור ולייצר את הרכבים הבאים: ורק עם גיר ידני או גיר אוטומט יפני, 406, 306 5דל', 205.

לשפר אותם קצת מבחינת בטיחות, ולמכור אותם במחירי זנות. (לדוגמא את ה205 ב60K שח, 306 75K שח, 406 90K שח).

ככה הם לפחות ימכרו יותר מכשיו.

לדעתי המכוניות מבין הכי מוצלחות וטובות שלהם.

(אם כבר הזכרת 405, היה לי שתי 405 ידניות במשפחה, איפשהו באמצע שנות ה90, והיה לי את ה406 כ13 שנה, והיא השיפור שלהם, הרבה יותר מוצלחת (נוחה מאוד, זולה לקניה החזקה ותיקון, חסכונית!), רק חבל שזרקתי אותה בגלל הגיר).

פורסם
דווקא היום עשיתי נסיעת מבחן באחת הפוקוסים החדשות מליסינג אצלי בעבודה, המושבים תומכים וכמעט

לא מרגישים את מהמורות הכביש (לפחות לא כמו ברכב שלי - לא אחד הרכים על הכביש).

רק הגיר קצת הרס (יש לו חוסר החלטיות מסויים בהעברות הילוכים).

לא נהגתי על פסאט מהדור הנוכחי, אם כי הייתה בבעלותי פסאט מדור הקודם (זאת שמבוססת גולף 5). הרכב עם כיול מתלים קשיח בצורה מוגזמת תוך הקרבה ברורה בנוחות. בגולף דור 4 ונגזרותיו לא שמתי לב לתפועה של מתלים קשיחים, כיול מתלים היה לדעתי טוב יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
איזה איטלקיות כיום ספציצית, מזכירות את הריח הצרפתי של פעם?

לנצ'יה דלתא.

בצורה שונה מהצרפתיות כמובן אבל נותנת אוירה חגיגית ונוחות נסיעה מרשימה.

פורסם
איזה איטלקיות כיום ספציצית, מזכירות את הריח הצרפתי של פעם?

למה שאיטלקיה תזכיר ריח צרפתי מלכתחילה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...