Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

העניין פשוט, אשתי נכנסה ברכב אחר, הפגוש האחורי של הצד ג' קיבל מכה...הפגוש הקדמי שלנו קיבל מכה והפנס השמאלי נשבר.

יש לנו ביטוח מקיף עם פרמיה טובה דווקא כי עד עכשיו לא היה לנו עבר ביטוחי.

הבעיה שהצד ג' שנפגע הוא רכב של חברת ליסינג שיתבע את הביטוח שלי בכל מקרה - הנהגת רוצה שחברת הליסינג תטפל בכל, כך שלא היה אפשרי לסגור ישירות מולה.

לכן, השאלה שלי היא האם שווה לתקן את הרכב שלי עצמאית ולא להפעיל את הביטוח ולא לשלם השתתפות עצמית או שבגלל שבכל מקרה הצד ג' יתבע את הביטוח שלי, הלך העבר הביטוחי שלי - והפרמיה הטובה - כך שעדיף כבר להפעיל את הביטוח כדי לתקן את האוטו שלי - אם אנ הולך למוסך הסדר זה עולה לי בין 400 ל-800 ש"ח השתתפות עצמית כך שנראה כדאי כלכלית.

...מה דעתכם ?

תודה.

פורסם

אם בשביל תיקון הרכב שלך יעלה 400-800 לדעתי אל תפעיל ביטוח,

רק הששתפות תהיה יותר יקרה, וגם כמו שאמרת יהרס לך העבר הטוב.

אני הייתי מתקן לבד במוסך זול (פנס) וטמבון אצל פחח איכותי

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
שבגלל שבכל מקרה הצד ג' יתבע את הביטוח שלי, הלך העבר הביטוחי שלי - והפרמיה הטובה - כך שעדיף כבר להפעיל את הביטוח כדי לתקן את האוטו שלי

בעלת הרכב שנפגע תפעיל בכל מקרה את הביטוח שלה כך שהביטוח שלך צריך לשלם.

אתה משלם ביטוח ומפעיל אותו בדיוק למקרים מהסוג הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במידה וצ"ג בכל מקרה יתבע את הביטוח שלך אז עדיף לך להפעיל את הפוליסה ולתקן במוסך הסדר עם ה.ע נמוכה. במקרה ותתקן במוסך פרטי (בלי לערב את החברה) והצ"ג יתבע ,תצטרך לשלם ה.ע לצ"ג בלבד - שהיא מעצמה יותר גבוהה מה.ע במוסך נסדר (שבתוכה היא כוללת גם ה.ע לצ"ג). בכל מקרה עם הנזק שלך מזערי, ונזק של צ"ג לא יהיה יותר מדי גבוה תוכל להסתדר מול החברה של צ"ג או לחלופין מול החברה שלך (לדוגמא, החברה שלך שילמה לצג ואתה החזרת לה את מה שהיא שלמה - לא נרשמת לך תביעה).

מומחה לתביעות ביטוח (רכב/רכוש), מגשר ומיישב תביעות (לשעבר מיישב במגדל, כלל, שלמה ביטוח וכלמוביל)- מספק שרותי יעוץ בתחום התביעות לחברי הפורום ללא שום תמורה

פורסם

אפשר בהחלט לפנות למחלקת תביעות של חברת הליסינג,

להודיע להם שהיתה תאונה עם רכב שלהם,

ולשאול אותם אם בא להם לסגור על סכום גלובלי בלי להפעיל ביטוח.

הם ינקבו סכום.

אפשר גם קצת להתמקח.

הסכום מנופח? תנו לחברת הליסינג את פרטי הביטוח ושלחו אותם להתמודד עם הביטוח.

נראה לכם סביר?

בקשו מחברת הליסינג בכתב אישור שהנזק בגין תאונה מיום... בין רכבים מספר... ומספר... הוא על סך XXX ש"ח כולל מע"מ.

לא מוכנים לתת בכתב? שלחו אותם לביטוח.

נתנו?

שלמו להם בצ'ק למוטב בלבד ותמורתו דרשו מכתב שהתקבל סכום... עבור התאונה... ואין להם דרישות נוספות.

ולפני כל הסיפור הזה קפצו למוסך שיתן הערכה מה הנזק לרכב שלכם.

בסוף יתברר שרק אצלכם יש 4000 שקל נזק וכדאי להפעיל ביטוח בכל מקרה...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...