Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יכול לברר באלביט או ברפא"ל. יש שם תפקידים מאוד זוטרים של בודק תוכנה. זה תפקיד שאתה יושב שמונה שעות ומשחק עם תוכנות ומנסה להרוס אותן. יש לי חברים ששירתו איתי (גדוד תקשוב) ועובדים בזה, והכסף לא רע. באיזור 7.5K.

יש לי חבר שעוסק בזה, ומקבל כעת 9K.

אבל הוא עבר קורס של חצי שנה באיזה מכללת היי-טק בבורסה ברמת גן. וסיים אותו בהצטיינות. זה נראה לי נקרא QI או משהו.

הוא גם אמר לי שבאלביט/רפאל/שאר חברות גדולות, מחפשים אנשים עם תארים וניסיון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

את השורה של ההמלצות הייתי מעלה טיפה למעלה יותר שיהיה פחות רווח בינה לבין שאר השורות.

לגבי חברת היטק - אני לא ממש רואה איך אתה יכול להתברג היות ואין לך נסיון בשום דבר שקשור לזה. יש לך נסיון במשהו ארגוני שקשור ללוגיסטיקה וכו' תן על זה דגש. לפי קורות החיים האלו אין דבר המבליט אותך מאחרים. תנסה להגיע לראיון שאולי שם תוכל לגרום לעצמך לבלוט.

פורסם

תודה סמירו.

עזבו את ההיי-טק, סתם זרקתי. הכוונה היא למשהו מעניין ומאתגר. לא מה שרוב החיילים המשוחררים עושים. אולי למכירות בחברת רכב/ליסינג כלשהיא., או תקשורת (פלאפון, סלקום, הוט, יס, בזק וכדומה).

זה משהו שאפשר להגיע אליו ללא ניסיון?

אגב, גם בחברות היי-טק יש משרות יותר לוגיסטיות/ארגוניות.

שוב תודה לכל העוזרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

גם למשרות הלוגיסטיות וכו' בהיי טק אני מאמין שהם מבקשים תואר.

בנוגע לבזק וכו' אתה מתכוון למכירות? יש המון ביקוש והרוב שם הם חיילים משוחררים. לא צריך שום נסיון לרוב החברות האלו(לרבות ישראכרט, ויזה וכו' שנחשב עדיף מחברות סלולר). זה לא מבליט אותך אגב משאר החיילים, המשכורת מינ' וזה לא מועדפת כך שאני לא בטוח שכדאי ללכת בדרך הזו.

אפשרות נוספת שאתה יכול לבחון זה עבודה במפעל שקשור להיי טק. פסי יצור למיניהם וכו'. לעתים זה גם נחשב מועדפת וגם יותר טוב מהרבה עבודות אחרות. לשם גם מכוונים חיילים משוחררים אבל לשם צריך להתקבל ולא כל אחד יכול, כך שאני מאמין שזה יכול להתאים לך.

פורסם

ראשית הקורס הוא QA בודק תוכנה.

שנית נסה למצוא משהו שהוא לא מיני' אבל עם מועדפת, אני אישית מצאתי בחיווט.

אבל אל תתעשק על מועדפת, היום היא 9K~ תחלק את זה ל8 חודשים שתצטרך לעבוד בשבילה במיני'

וזה יצא 5500ש"ח~ בחודש, אם תמצא משכורת מעל 5.5K ובלי מועדפת אז כבר הרווחת.

אם עשית פסיכו' אז מן הסתם אתה מתכנן ללמוד בקרוב, לעשות עכשיו קורס בQA לא יתן לך הרבה

אלא אם כן אתה תמשיך לעבוד וללמוד וככה לצבור נסיון על הדרך.

תלוי גם מתי מתכוון להתחיל ללמוד.

שים לב שכל החברות כמו בזק,ישרקארט ושות' ירצו שתחתום להם למינימום שנה.

404

פורסם

זה בדיוק מה שאני מחפש. משכורת של בערך 5.5K +עבודה מעניינת. אני ממש לא לחוץ על מועדפת, ואם תהיה אחת שהיא מעל מינימום, אז אשמח.

החלטתי כרגע שאני הולך ללמוד באוקטובר 2014, ולא הקרוב, ולכן זוהי שנה שארצה לעבוד בה, וליהנות מהחיים. המשכורת חשובה לי בשביל לחסוך כסף, לא רק לטיול הגדול שעוד לא עשיתי, אלא גם כדי להעביר לי שנה או שתיים באוניברסיטה. (לא שכר לימוד, כסף למחייה, שכן אמרו לי שבזמן לימודי רפואה קשה עד בלתי אפשרי לשלב עבודה). גם מי יודע, אולי אצטרך לעשות שוב פסיכו, אולי אצטרך לשפר בגרויות, ואולי אצטרך לרכוש רכב. ולכן, אני מחפש עבודה עם תמורה קצת יותר גבוהה. אני יודע שאני אהיה עובד מצוין בהרבה מקומות שאלך אליהם, השאלה היא איך אני גורם למעסיק פוטנציאלי לראות זאת, רק לפי קורות חיים.

אגב, איפה אפשר למצוא עבודות מועדפות? יש איזה רשימה או משהו?

פורסם

הערותיי:

תיכון- רשום גם 12 שנות לימוד ומתי סיימת (חודש יוני והשנה המתאימה)

עובד כללי, בית מלון "העונות", נתניה.

1. שירות לקוחות פרונטלי

2. ביצוע עבודות כלליות במלון

עוזר קצין הובלות אוגדתי (לא מעניין אף אחד איפה וגם לא צריך לרשום שמות ומספרים של כוחות)

1.ניהול תקציב ההובלות של האוגדה

2.בקרה על כלל היחידות באוגדה

3.הקצאת אמצעי הובלה, ומתן מענה במשך כל שעות היממה

4. עבודה מול גורמי הובלה צבאיים ואזרחיים

שירות צבאי- רשום קודם את תפקידך האחרון ומתחתיו את התפקיד הקודם (קורות חיים רושמים מהיום אחורה). את הסעיפים של נהיגה מבצעית ונהג חפ"ק הייתי מוחק. כמו כן הוסף דרגת שיחרור

רישיון נהיגה רשום תחת כישורים נוספים

ידע במחשבים- רשום מיקרוסופט אופיס וסביבת אינטרנט

שפות- רוסית היא שפת האם שלך. עברית- רשום "ברמת שפת אם". אנגלית- פרט בנפרד רמת דיבור, כתיבה וקריאה

לא מאמין שהזכרת בטופס את שם הפאביה ספורט לשווא :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני נמצא במצב שלך עכשיו.. לפי מה שאני יודע יס מגייסים אנשי מכירות שטח, מקבלים רכב עם דלקן ופלאפון ומשכורת לא רעה.. אבל היית לוחם, למה לא אבטחה? יש עבודות אבטחה עם שכר לא רע בכלל שגם מזכות במענק מועדפת...

פורסם

רק אני עובד כמו סודני במסעדה ? מאיפה אתם מביאים את העבודות האלה שתהיו בריאים.. אצלי כולם רצו תארים או התחייבויות.

אשמח אם תעדכנו אולי נקבל רעיון!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

שביט תודה רבה :)

סקינס - למה סודני? אני גם עבדתי בבית-קפה, זה פשוט שיעמם אותי מאוד. אם זה נוח לך, תמשיך.

עומר - אני לא רוצה לעבוד באבטחה, כי כולם דורשים התחייבויות עם קנס יציאה גדול (של כמה אלפי שקלים).

חברים תודה רבה על עזרתכם, אתחיל בחיפושיי, ונראה מה קורה.

פורסם
מה הקשר שלך לבסיס המדובר? 8)

(אני משרת שם, השם הנכון זה עוצבת סיני, אבל שיהיה)

מש"ק נייר טואלט אוגדתי :lol:

סתם זרקתי שם ש של אוגדה שלא אמורה להיות קיימת מאז 82.

תכתוב את הקורות חיים בסדר הפוך, ותשמיט את כל עיניין הנהיגה, זה לא נותן לך כלום אלא אם אתה רוצה להיות נהג של איזה עשיר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מש"ק נייר טואלט אוגדתי :lol:

חרא של תפקיד. מקווה שלפחות היציאות טובות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
סתם זרקתי שם ש של אוגדה שלא אמורה להיות קיימת מאז 82.

תכתוב את הקורות חיים בסדר הפוך, ותשמיט את כל עיניין הנהיגה, זה לא נותן לך כלום אלא אם אתה רוצה להיות נהג של איזה עשיר.

האוגדה הזאת חיה ובועטת (בערך, בתוך אוגדת מילואים).

:)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...