Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סוזוקי סוויפט, 2010, עם מערכת מקורית, בעלת שליטה מגלגל ההגה.

ברצוני:

עדיפות ראשונה: להחליף רדיו דיסק זה למערכת BT תומכת A2DP, אך תמשיך להיות מתופעלת מגלגל ההגה, או,

עדיפות שניה: להישאר עם מערכת מקורית זו ולהוסיף דיבורית BT עם A2DP.

האם ניתן ל'שנמך' את המערכת המקורית ולהוסיף מערכת תומכת BT עם A2DP, תוך שמירה על שליטה מגלגל ההגה? אם כן - איזו חברה מומלצת? (עד 1,000 ש"ח). מי יכול להחליף מערכת כזו (באזור כ"ס - רעננה - הוד השרון - פ"ת)

במידה ולא - אשמח להמלצה על דיבורית BT מומלצת עד 1,000 ש"ח, מלבד Parrot (היו לי 3 דגמים 9100, 9000 ו 6100, אך אני לא מרוצה מהן: לעיתים לאחר ניגון שיר - הצימוד מתנתק, ויש להגדיר צימוד מחדש דרך הדיבורית או הסלולרי)

תודה.

פורסם

אשמח להמלצות על דיבורית איכותית (או מערכת BT) לסוזוקי סוויפט שלי.

עד כמה זה מסובך להתאים מערכת לא מקורית לכפתורי גלגל ההגה?

פורסם

אני התקנתי בסוויפט בסופו של דבר דיבורית Nokia CK100

So far, אני מבסוט, רק שאני לא כל כך משתמש ב A2DP כי זה מעצבן אותי כל הקיטועים לטובת הדיווחים של ה Waze.

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם

תודה: האם CK100 תומך ב A2DP? לא ראיתי את זה במאפיינים של הדיכובירת הזו. האם דיבורית מומלצת?

עוד רעיונות לדיבורית איכותית?

פורסם

אני מאוד ממליץ לך על הדיבורית bory cc9056

יש פה חבר בפורום שפירסם כזו למכירה במחיר הזויי.

תבדוק אם זה עדיין רלוונטי.

פורסם

תודה: יצרתי איתו קשר. מה שכן - הבנתי שהדיבורית 'מוציאה' את האודיו דרך ה AUX (להבדיל מה PARROT שברשותי - שמחוברת בין הרמקולים לרדיו - וברגע שיש שידור - היא מנתקת את הרדיו מהרמקולים והשמע מנותב מהדיבורית)

האם יש גם פתרון כזה ל Bory?

האם יש דגם זול יותר של Bory אשר גם תומך ב A2DP ומומלץ? (אני לא צריך מסך)

תודה.

פורסם
תודה: יצרתי איתו קשר. מה שכן - הבנתי שהדיבורית 'מוציאה' את האודיו דרך ה AUX (להבדיל מה PARROT שברשותי - שמחוברת בין הרמקולים לרדיו - וברגע שיש שידור - היא מנתקת את הרדיו מהרמקולים והשמע מנותב מהדיבורית)

האם יש גם פתרון כזה ל Bory?

האם יש דגם זול יותר של Bory אשר גם תומך ב A2DP ומומלץ? (אני לא צריך מסך)

תודה.

הדיבורית של bury מצויינת בפני עצמה, גם כדיבורית וגם כנגן מוזיקה. תבדוק אם cc9040 תומכת ב-A2DP. אם יש לה את אותו "מוח" של ה-CC9056 יש סיכוי טוב שכן.

ה-bury יודעת לטפל במוזיקה בשני דרכים - 1. באמצעות חיבור ייעודי (יציאה מה"מוח" ייעודית למוזיקה וכניסה ל-AUX במערכת). 2. ע"י הפעלת "צלילים חיצוניים" בדיבורית, כל השמע (כולל המוזיקה) ישמע מהרמקולים של הרכב בדיוק כמו ששיחות נשמעות. לדעתי אופציה 1 פשוט נשמעת טוב יותר, ומאפשרת לך כמובן שליטה על הווליום מההגה/מערכת מקורית של הרכב.

פורסם

שלום,

ביררתי לגבי הבורי: היא עולה כ 1,300 ש"ח, ושמעתי עליו רק המלצות טובות. הבעיה הינה שהמסך שלו ימשוך תשומת לב לגנבים.

קיבלתי המלצה גם ל CK100 אשר אין לו מסך והוא תומך ב A2DP: נשמע מעולה.

רגע לפני ההתקנה שלו: האם דיבורית זו אכן מומלצת?

ראיתי שיש אפשרות להתקין כבל חישה לבדיקה אם הרכב בנסיעה או לא: האם לבקש זאת מהמתקין?

תודה.

• תוכן חדש...