Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסכם ממון מסדיר את מה קורה לרכוש שאחד מבני הזוג (או שניהם) הביאו לפני החתונה, במקרה של פרידה.

מזונות זה תשלום לילדים.

אין מה לעשות, לחיות בנפרד זה הרבה יותר יקר מלחיות ביחד.

אם זוג מסתדר עם 10K ש"ח ביחד, לחוד זה לא מספיק, ומה שקורה זה שהצד עם הילדים (האישה) שותה את התקציב קודם כל. תוסיף לזה את עלויות הגירושים עצמם... ומדובר בעסק לא כלכלי.

למרות מה שכתב ערן על הפנטזיה של הגרוש הפרפר, אפשר לראות את אותם אומללים שמשחקים אותה חשקנים בני 18 בכל מיני פאבים לפתאטים בני 40+. מי שלהחליף בנות זוג זה מה שמוביל אותו בחיים, שיהיה לו לבריאות. לי זה נראה כמו סוג של אינפנטיליות שנעוצה בחוסר יכולת לייצב קשר.

ושלא יהיה ספק, גירושים זה חרא.

זה עצוב, זו פגיעה ברמת החיים הכלכלית, והכי חשוב: זו פגיעה בילדים.

אבל אם כבר מגיעים לרגע, הכי הכי הכי חשוב זה לריב כמה שפחות, כי אין דבר שמחריב את הנפש יותר מסיכסוכים שלא נגמרים. זה לקחת את כל מה שהיה חרא בנישואים ולמשוך אותו להמשך החיים.

שום טוב לא יוצא מזה.

אז מה לעשות, קורה ויש אנשים חרא שלאמלל את בן/בת הזוג הופך ליעד בחייהם.

יש.

לא תמיד אפשר להמנע מריב, אבל מי שמצליח, זה הסוד לחיים טובים אחרי הגירושים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה שאתם כותבים זה די מרתיע, למען האמת.

זה {נראה לי} ממש כאילו בנאדם צריך להתנהל במין משחק אסטרטגיה מתמשך כל החיים, כדי להיות מוכן למקרה הזה, שהכל הולך בגירושין ולא נשאר לו שקל :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה לעשות?!

ילדים זו התחייבות לשנים ארוכות. אי אפשר להתגרש מזה...

פורסם

כאשר עמדתי להתחתן אשתי המיועדת אמרה לי ש"לפני שמתחתנים צריך לדעת ממי מתגרשים". אולי זו הנוסחה לנישואין יציבים. מצד שני - חברה קרובה שלה, שהתגרשה לאחר קרוב ל-25 שנות נישואין, עשתה זאץ בצורה חברית ביותר. כנראה שגם היא הבינה עם מי היא מתחתנת, ולמרות שכתוצאה מכל מיני שינויים שחלו בזוגיות וגרמו לגירושין, הרי הבסיס הטוב של כל אחד מבני הזוג לא התקלקל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למרות מה שכתב ערן על הפנטזיה של הגרוש הפרפר, אפשר לראות את אותם אומללים שמשחקים אותה חשקנים בני 18 בכל מיני פאבים לפתאטים בני 40+. מי שלהחליף בנות זוג זה מה שמוביל אותו בחיים, שיהיה לו לבריאות. לי זה נראה כמו סוג של אינפנטיליות שנעוצה בחוסר יכולת לייצב קשר. .

צודק ,

אבל 'פנטזיה' ו 'אינטפנטיליות' הן מילים קצת קשות.

כל אחד חוטף סיבוב אחר לאחר גירושים , אחד רוצה ללכת ולבלוע את העולם האחר עושה ככול שביכולתו בכדי לחפש את היציבות הבאה ויש את אלו שלא מוצאים את עצמם ונשארים לבד .

הילדים הם בעדיפות עליונה אך בל נא נשכח את הנפשות הגרושות שחייבים ליצור לעצמם סיפוקים אישיים בכדי לקבל את הדרייב להמשך הדרך . הכוחות צריכים להגיע ממקום מסויים ,

הילדים בסופו של דבר גדלים ונהיים עצמאיים ואתה נשאר עם עצמך.

Gn'f'R

פורסם

אני לא קונה שלזיין הרבה נשים זה "לבלוע את העולם".

זה בסדר לרצות להתנסות בגילאים צעירים.

בגיל מבוגר זה כבר פתטי.

כבר צריך להגיע לאיזושהי הכרה שזיונים זה לא הכל, שלאף אחת אין פטנט אחר, ולהתקדם.

אפשר לוותר על זוגיות, אבל לא היכולת להחליף נשים היא המדד להצלחה...

אני זוכר שיחה עם הסמג"ד במילואים, התגרש, קנה אופנוע, מספר איך הוא מחפש גרושות נואשות כדי להשכיב ולהמשיך...

מה אני אגיד לך, לא מרשים אותי (בלשון המעטה).

זיון ללא מיון זה עיסוק אינפנטילי, שמתאים באמת לנוער.

פורסם

falou, זה אולי לא מרשים אותך, אבל המטרה של אותו בחור היא לא להרשים אותך ;-)

אל תשפוט בנאדם עד שהיית במצבו - זה אולי נראה לך לא בוגר, אבל מי מסוגל בכלל לחזור או להיות מעוניין במערכת יחסים אחרי שהבחורה שאיתה פאקינג התחתנת נעצה לך סכין בגב?

אז כן, לא כולן כאלה, ואי שם יש מכסה לסיר או בולשיט כזה... אבל בינינו - מי רוצה לקחת את הסיכון הזה שוב?

שכל אחד יעשה מה שטוב לו, ואם אתה לא יודע מה טוב לך, תעשה את מה שאתה חושב שטוב לך.

לזיין בלי הכרה זה לא כל כך רע כמו שזה נשמע.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני לא אמרתי שלא יעשה כל אחד מה שטוב לו או שלזיין בלי למיין זה רע.

זה לא רע, זה ילדותי.

בין לזיין כל מכוערת מזדמנת וזמינה לבין להתחתן מחדש, יש הרבה באמצע. אפשר לקיים זוגיות גם בלי מחוייבות כלכלית הדדית (או כל מחוייבות אחרת), בטח ובטח שאין ילדים (ואני מכיר גם כאלו שאחרי...).

פשוט הקטע הזה של ללכת לפאבים בגיל 40+ כדי לחפש זיון...

פורסם

כבר כמה ימים שאני מביט בשרשור הזה ותוהה - מה לסיפור הלא סימפטי שאנו קוראים פה ול״מה שעובר על גבר גרוש״?

גירושים זה משהו שקורה, לפעמים בשקט ולפעמים לא, ובכלל לא הייתי ממהר לקחת את הצד של הבעל בסיפור. אז הוא נתון בקשיים כלכליים, בסדר, אבל אנחנו לא יודעים מה הייתה תרומתו לקונפליקט או לניכור מהילדים ומה הביא למצב הזה, זה גם לא מענייננו לדעת. מי שבונה בית צריך להיות מוכן ליום שבו הוא יחרב ע״י סופה ומי שמתחתן צריך להיות מוכן ליום בו יתגרש. זה יכול לקרות לכולם ונאיבי להניח שלנו זה לא יקרה.

בעיניי זה סיפור של אדם שלא ידע או לא יכל לתכנן את עתידו הכלכלי. אני מניח שהיו סימנים לאן זה הולך עוד לפני הגירושים, בד״כ זה תהליך ארוך ולא משהו שנופל עליך מהיום למחר. בעיות כלכליות אופייניות להרבה קבוצות אוכלוסיה בארץ, לא רק לגברים גרושים.

לגבי החרדות והבעיות הפסיכולוגיות, גם פה איננו יודעים מה הרקע ומה הגורם, ארועים כאלה הם בד״כ רק הטריגר ולא הסיבה. שוב, זה מה שעובר ספציפית על פותח השרשור ויתכן שהיה מתפתח גם תחת נסיבות אחרות, אין פה שום ייצוג של גברים גרושים.

לסיכום אומר שמנסיוני (האישי, לא של חבר ולא בראייה מהצד), בני זוג שמגיעים לגירושים, במיוחד אחרי הרבה שנים ביחד, נוטים לראות ולפרש את המצב הסופי בצורות מאד שונות. הם רואים עויינות היכן שאין, בונים תיאוריות על איך שהצד השני מנסה להסית ולהזיק, ובעיקר נאחזים בכל דבר שיתן להם קצת נחמה ויכולת לומר לעצמם שזה לא הם שנכשלו אלא הטבע, הנסיבות או בן/בת הזוג. למעטים יש את היכולת לתחקר את מה שקרה ולהסיק מסקנות, אם הייתה להם יכולת כזאת סביר להניח שלא היו מגיעים להתגרש מלכתחילה. הרבה יותר קל להישאר בעמדת הפגוע ולחפש חיזוקים מהסביבה, אבל זה לא פרודוקטיבי. בגירושים ובאלף מקרים אחרים, לפעמים החיים שוברים אותנו ואז עלינו להחליט מה עושים הלאה - להישאר שבר כלי או לאסוף את הרסיסים ולבנות את עצמנו מחדש ובצורה טובה יותר. נראה לי שזו הנקודה בה עומד פותח השרשור, ואין לזה שום קורלציה או השלכה לגורלם של גברים גרושים בישראל.

פורסם

גירושים זה משהו שקורה,

בית צריך להיות מוכן ליום שבו הוא יחרב ע״י סופה

גירושים זה לא משהו שקורה, זה לא מזג האוויר, זה משהו שעושים.

פורסם

נשארתי עם חרדה מה יקרה אם לא אשלם מזונות שמא אלך לכלא. לא מדובר על חוסר רצון אלא על חוסר יכולת - אני עובד בשתי משרות. בכ"ז החרדה קיימת למרות שכרגע אני משלם. גרושתי מאיימת מדי פעם בפנייה להוצל"פ אפילו אם חסר לה 100 ש"ח במזונות ומאיימת בבית כלא.

הסיבה שגרושתך מאיימת עלייך, זה בגלל שהיא יודעת שזה עובד עליך.

ברגע שתשמור על קור-רוח ותענה לה בצורה ברורה אך החלטית את עמדתך והסיבות ל X Y או Z, דברים יראו אחרת.

מדובר אומנם במשחקי כוחות, שבמקרה שלכם הם ללא איזון, ולכן צריך לאזן גם את גרושתך. היא צריכה להבין, לאט אבל בטוח, שבדרך של איומים ומלחמות היא לא תשיג כלום.

אולי כדאי שתסביר לה, באמת, שאם תשב בכלא היא לא תקבל כלל מזונות כי לא יהיה מי שיעבוד ויביא לה כסף :idea:

כמו שמלמדים חינוך במכון "אדלר" וכמו שאומר פרופסור רולידר, הכל עניין של התמדה והצבת גבולות. אל תפחד !!!! כי אין לך ממה.

"לשמחתך" אתה נמצא במדינה שהחוק ואכיפתו הם דברים שלא קשורים אחד לשני, אתה בסה"כ דג קטן מאוד בים ויש עוד הרבה דגים לפניך שהם צריכים לתפוס ולשים בכלא...

מאחל לך, מכל הלב, שיהיה לך רק טוב !

שבת שלום

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...