Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיתקינו את זה על הנגמשים בשלט רחוק.

כאילו שאיזה עזתי יקשיב לנאום. בדיוק כמו שגרטה צפתה בסרט הזוועות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש מצב שהוא הולך להכריז בעצמו על מדינה פלסטינית, בשביל זה הרמקולים בעזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

במצב הכי גרוע אתה חוזר לנקודה שאתה נמצא בה היום, רק עם מוסלמים אחרים ששונאים את הפלסטינאים קצת יותר

במילים אחרות לא קורה שום דבר חדש או שונה שמעצב מחדש את המציאות במזה"ת.

אני לא מבין במה זה עדיף על פני שאר הפעילויות לקניית זמן/שקט עד לצבירה והתפוצצות בפנים שנוסו עד כה (עזוב ביבי/לא ביבי).

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה יעשו אם במקרה מישהו יצעק בזמן הנאום משהו נגד ביבי או ישראל או איזה 'פרי פאלסטיין'? או שאנשים יצאו וביבי לא יקבל כבוד?

יצנזרו את זה? יש הקלטה מוכנה מראש?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 דקות, hans כתב:

אני לא מבין במה זה עדיף על פני שאר הפעילויות לקניית זמן/שקט עד לצבירה והתפוצצות בפנים שנוסו עד כה (עזוב ביבי/לא ביבי).

אין בעיה עם לקנות זמן. יש בעיה לתת לצד השני להתעצם בזמן הזה

Just now, פינדר כתב:

זה כאילו הוא מתעקש בכח להוכיח לעולם שהוא ירד מהפסים.

image.thumb.png.6eee85834b507d5bf71bb2315647ed65.png

זה כדי שהצד השני יידע להתארגן?

לא מבין את הטימטום הזה 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

זה כל כך מטומטם

כמאמר RDJ:

Never go full retard.

הזיה.

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

את הרמקולים הרי צריך להציב במעוזי הימין והליכוד, כי הרי הנאום נועד בשבילם. המטרה היא הצלת המנדטים. גם ההצגה עם הרמקולים נועדה לעשות רושם על הליכודניקים והימין הדתי ולא מעבר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 29 דקות, Night Driver כתב:

אין בעיה עם לקנות זמן. יש בעיה לתת לצד השני להתעצם בזמן הזה

אין ספק שלאינדונזים (מעניין אם מישהו שאל אותם) יש את כל הניסיון והכלים הדרושים כדי למנוע את זה 🤣

זה עבד מצוין עם יוניפיל ולבנון, כמובן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מנחש שביבי יגיד משהו מטומטם בערבית כדי שהעזתים ישמעו. משהו שיתחזר. חביבי וביבי. או משהו מטומטם ברמה דומה. אולי יזכיר להם שפעם הוא היה אבו יאיר ויאיר בדיוק חוזר לארץ. יהיה כיף.

לפני כשעה, hans כתב:

אני לא יודע אם יקרה משהו חדש או לא. אני לא בטוח שחמאס יוכל לזרוק מהגגות חיילים מצרים או סעודים או אינדונזיים. ואני בטוח שאלו לא יהיו יותר מדי סנטימנטים והם לא יהססו לירות בחמאסניקים.

תראה, נראה לי כתבתי את זה כבר, אבל בגדול, למרות שאני שמאלני - בשנים האחרונות חשבתי שבאמת פעילויות לקניית זמן ושקט עבדו, ושבאמת ניצחנו. לאף אחד לא איכפת מהפלסטינאים. נכון, אני מתנגד עקרונית לסיפוח הזוחל של הגדה, שייצר אפרטהיד פה, אבל בקצב שהוא זז - זה קרה לידינו והרגיש לי כאילו הוא לא משפיע על כלום.

במבט לאחור, כמובן שאני חושב שזו היתה טעות שאת המחיר שלה אנחנו משלמים עכשיו ונמשיך לשלם. אני שם בצד את השאלה המוסרית, כי זה בזבוז זמן מוחלט לנסות לשכנע בטוב רע ומימלא זו לא הנקודה כאן. ואני מנסה לחשוב מה ישראל יכולה להשיג הלאה פרקטית. משיכת הזמן פחות או יותר נכשלה. היה, אני מניח, עוד אפשר להגיד עד לא מזמן שכן, כן, אנחנו בעד הסדר ולמשוך את זה. אבל גם זה כנראה נגמר. ולדעתי בנקודה הזו, לתת למוסלמים אחרים לשלוט בפלסטינאים זה הרע במיעוטו. 

היתרונות? זה יכול לאפשר להגיע לנורמליזציה עם מדינות מוסלמיות ענקיות מהסוג של סעודיה ואינדונזיה. זה ישים את החיילים שלהן בפרונט, במקום לשלוח את החיילים שלנו לשקוע בבוץ בעזה או ביו"ש. וזה אפילו יכול לעבוד בסופו של דבר. החסרונות? זה הימור. כמובן. אבל אני לא רואה שום אלטרנטיבה ריאלית אחרת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אפשר לנסח את זה ככה - התקווה שמישהו אחר יעשה את העבודה המלוכלכת במקומנו.

לגבי זריקה מהגגות - הם זורקים בעיקר עזתים, אז לפחות בקטע הזה החיות לא גזעניות. יזרקו גם מצרים ואינדונזים בלי למצמץ. אילו ואם וכשזה יקרה, אני מנחש שהכוח השולט יירה בחזרה בשלב הראשון ויברח בשלב השני. הלוואי ואתבדה ושות'.

ושוב, המצרים והאינדונזים לא הביעו שום עניין בפיתרון הדימיוני שאנחנו מדסקסים פה.

פורסם

כמובן, נדרש גם יותר מזה. שינוי במערכת החינוך שלהם וכו'. ישראל לא תעשה את זה לבדה.

אולי יברחו, אני גם לא יודע.

ראיתי איפשהו שאינדונזיה כן הביעה תמיכה ברעיון הזה. לא זוכר איפה. אולי זו ספקולציה ואנחנו מדברים באוויר

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 25 דקות, hans כתב:

זה עבד מצוין עם יוניפיל ולבנון, כמובן.

גם בלבנון וגם בעזה, הכל היה ותמיד יהיה תלוי רק בנו.
לי, ואני בטוח שלכל אחד ששירת בגבול לבנון, זה היה פשוט הזוי ובלתי יאומן לראות איך חיזבלונים מטפסים על הגדר, מול העיניים של חיילי צה"ל, ומפרקים מצלמות כאילו זה הדבר הכי טבעי בעולם. והאוהל שהוקם בתוך השטח שלנו הוא ביזיון צורב.

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

ראיתי איפשהו שאינדונזיה כן הביעה תמיכה ברעיון הזה. לא זוכר איפה. אולי זו ספקולציה ואנחנו מדברים באוויר

אתמול או שלשום באו"ם.

פורסם

בוא נראה מה יקרה, לפחות שווה לנסות אולי זה יצליח השטות הזו.

כן אני מאמין שמדובר במגלומניה גדולה אבל בואו לפחות ננסה..

בכל מקרה, הרחפנים בניצנה, אכן זה נכון..

אם אני לא טועה מדובר באחריות של המשמר הלאומי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...