Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה לא יכול ליפול ככה כפרי בשל לחבורת המטורפים שמנהלת את המדינה הזו ולמכונת הרעל שלהם.
אתה פשוט לא יכול. לא משנה איזה מסר אתה רוצה להעביר, ורק לצורך העניין הוא יכל להעביר את המסר הזה בלי לצאת חומוס ולתת מתנות לאותם מטורפים שהוא רוצה לצאת נגדם.
אבל יאיר גולן לא חושב, ולא, להיות אמיץ לא פותר אותו מלחשוב ולא לעשות נזקים. בגלל פוליטקאים שלא חושבים הגענו לאן שהגענו קחו את מירב מיכאלי כדוגמה שלא התאחדה עם מרצ. קחו את בנט כדוגמה, הבנאדם מתוך רשימה של 6 אנשים בחר 2 שבגדו בו, ומתנדנד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

יאיר גולן הוא הפוליטיקאי היחיד שאני מאמין שלא יישב עם ביבי. זה מספיק בשביל שלא משנה מה הוא יגיד, גם אם הוא יצהיר שגרבוז יהיה שר הדתות, הוא יקבל את הקול שלי. ממש Better safe than sorry. 

Sorry זה גנץ, בנט, לפיד, רע"מ, גדעון. 

בואו, "פרי בשל"? סילמן פירקה ממשלה בגלל פיתות. שמו לה פיתות מול הבית בפסח? כולם "הנה בגללם ביבי ינצח"

חרטא.

בגלל שיצביעו ללמלמים האלו שייכנסו איתו לכל ממשלה, הוא ינצח. 

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 4
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

טוב שיש אנשים כמוך ואני מקווה שיש מספיק ממכם אחרת שוב הקולות של מרצ והעבודה ילכו לפח.
זה לא משנה את העובדה שהבנאדם גרם נזקים לאופוזיציה שמנסה להחליף את הממשלה הזו.

פורסם

גרם נזקים לאופוזיציה בזה שאמר משהו. גם אתה כמו יובל מצליח למצוא כול תירוץ להוריד אחריות. חבל.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

על איזה עם אתה מדבר?

הם יותר עם ממה שאנחנו היינו בשואה.

להם יש שפה משותפת, שאיפות לאומיות משותפות, דת משותפת והם אפילו חיים באותו תא שטח.

לנו היה רק את הדת המשותפת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

לאופוזיציה שמנסה להחליף את הממשלה הזו

האופוזיציה?

שמורכבת ממי בדיוק?

מגדעון סער ואלקין?

מגנץ (פעמיים חבל הצלה) ואייזנקוט?

מיאיר לפיד שכמעט ולא שומעים אותו?

מבנט/ליברמן שהשותפים הטבעיים שלהם הם סמוטריץ' וסון מלך והליכוד?

מהערבים שישבו כמו החרדים עם כל מי שישלם להם?

פורסם
לפני 20 דקות, farkash7 כתב:

טוב שיש אנשים כמוך ואני מקווה שיש מספיק ממכם אחרת שוב הקולות של מרצ והעבודה ילכו לפח.
זה לא משנה את העובדה שהבנאדם גרם נזקים לאופוזיציה שמנסה להחליף את הממשלה הזו.

הוא לא גרם נזק לאופוזיציה כי אף אחד מאלה ששקלו להצביע לו לא אומר לעצמו איך שהוא דיבר אני מצביע סמוטריץ. מקסימום יעברו ללפיד או ליברמן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יגרום נזק אם תהיה בעיית אחוז חסימה, בדומה לנזק שעשתה מרב מיכאלי שהפילה את מרץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, Night Driver כתב:

הם יותר עם ממה שאנחנו היינו בשואה.

להם יש שפה משותפת, שאיפות לאומיות משותפות, דת משותפת והם אפילו חיים באותו תא שטח.

לנו היה רק את הדת המשותפת.

עם - כן.

עם פלסטיני - לא.

השפה המשותפת, הדת המשותפת והמוצא המשותף הוא משותף לערבים. בארבע מאות שנה שהם היו תחת שלטון עותומאני הם לא התייחסו לעצמם כעם נפרד ולא היו להם שאיפות ל״מדינה פלסטינית״. היהודים היו עם נפרד כבר 2000 שנה - עיין ערך מגילת אסתר.

לגבי הזכות של הערבים שגרו פה בזמן שהיהודים התחילו לפתח שאיפות לאומיות אפשר לדבר. וגם ניסו לדבר.

ניסו באין ספור ועידות בין לאומיות שלא עניינו את הערבים כי הם חשבו שיצליחו להשיג יותר בכח.

לפני 34 דקות, Night Driver כתב:

הוא לא גרם נזק לאופוזיציה כי אף אחד מאלה ששקלו להצביע לו לא אומר לעצמו איך שהוא דיבר אני מצביע סמוטריץ. מקסימום יעברו ללפיד או ליברמן.

יש מצב שמישהו ששקל להצביע ליברמן יגיד לעצמו שאולי עדיף שלא אם יכול להיות שהוא יילך עם גולן. כנראה לא הרבה אנשים אבל בכל זאת האמירה הזאת לא תרמה לאופוזיציה.

אני לא חושב שיאיר גולן קרוב להיות אדם בזוי - אבל כנראה שהוא גם לא קרוב להיות פוליטיקאי מוצלח.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

אולי הוא לא הזיז קולות (אני חושב שלא ניתן להזיז בביסטים ומי שחיפש תירוץ לרדת מהעץ ברגע האמת לא באמת היה מצביע למישהו אחר), אבל לא חייבים להזיז קולות כדי לגרום לנזק.
מספיק שהוא ליכד את המחנה השני וגרם ליותר אנשים ממנו להגיע לקלפי כדי לגרום נזק. ראה ערך "הערבים נוהרים לקלפיות".

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

גרם נזקים לאופוזיציה שמנסה להחליף את הממשלה הזו.

האופוזיציה הכי אימפוטנטית שיש. בכנות, לפעמים אני ממש לא בטוח שהם רוצים להפיל את הממשלה הזו.

הבעיה שלנו היא לא תיקי דיין או יאיר גרבוז או יאיר גולן, כל מישהו אקראי שצץ לפני כל בחירות ולכאורה נותן את הבחירות במתנה לימין, עם איזו אמירה לא מוצלחת.

הבעיה היא שיש מספיק לקוחות שבויים שקונים את ההסתה של מכונת התעמולה שסוחטת כל אמירה כזו עד תום.

לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

ראה ערך "הערבים נוהרים לקלפיות".

דוגמה מצויינת. באותן בחירות לא היה מי שאמר איזה משהו שאפשר לנצל ועדיין מכונת התעמולה הצליחה לייצר יש מאין את הסלוגן שיריץ אנשים להצביע עבורם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 57 דקות, David32 כתב:

גרם נזקים לאופוזיציה בזה שאמר משהו. גם אתה כמו יובל מצליח למצוא כול תירוץ להוריד אחריות. חבל.

אני אסביר לך (שוב) מה אתה והאחרים פה לא מבינים.

בספורט קבוצתי תמיד יש ויכוח בין אוהדים על מה עדיף - לשחק יפה ולהפסיד או מכוער ולנצח. 

בסוף, מה שזוכרים זה את האלופה. זהו. 

אתה יכול להגיד שזה "הורדת אחריות", אבל אתה לא מצליח להבין שאתה צריך גם את הלא אחראים, את הפחות משכילים ואולי גם חלק מה"בבונים" שחותכים בכביש.

ועכשיו יהיה מאוד קל לביבי לקחת אותם חזרה.

יאיר גולן? מסכן את חיילי צהל.

לפיד, ליברמן ובנט? ישבו אותו.

אז אתה צודק, אבל לא חכם, ושוב באופוזיציה.

תהנה.

פורסם
לפני 54 דקות, Night Driver כתב:

אולי, אבל כמעט בוודאות יש כאלו ששקלו להצביע לו ועכשיו הולכים פשוט לא להצביע לאף אחד.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

האופוזיציה הכי אימפוטנטית שיש. בכנות, לפעמים אני ממש לא בטוח שהם רוצים להפיל את הממשלה הזו.

הבעיה שלנו היא לא תיקי דיין או יאיר גרבוז או יאיר גולן, כל מישהו אקראי שצץ לפני כל בחירות ולכאורה נותן את הבחירות במתנה לימין, עם איזו אמירה לא מוצלחת.

הבעיה היא שיש מספיק לקוחות שבויים שקונים את ההסתה של מכונת התעמולה שסוחטת כל אמירה כזו עד תום.

דוגמה מצויינת. באותן בחירות לא היה מי שאמר איזה משהו שאפשר לנצל ועדיין מכונת התעמולה הצליחה לייצר יש מאין את הסלוגן שיריץ אנשים להצביע עבורם.

זה שהאופוזיציה גרועה ואימפוטנטית לא אומר שצריך לעשות את העבודה שלה לקשה יותר עם אמירות מטופשות.

זה שהם יודעים לייצר ספינים מכלום לא אומר שצריך לספק להם חומרים מעולים.

אתם מנסים למצוא כל מני סיבות למה מה שהוא עשה לא מטומטם, אבל האמת היא שזה פשוט כן.
זה לא משנה מה הוא ניסה להעביר, אם זה נכון או לא, הדרך שהוא עשה את זה מטומטמת וגרמה לנזקים למחנה שלו, להגיד "מדינה שפויה לא הורגת תינוקות כתחביב" בהקשר של מדינת ישראל בעת הזו זה האמא של הטמטום. אפילו מבקרים חריפים שלנו לא הרכיבו כזה משפט.

• אהבתי 3

פורסם

מי ששקל להצביע לעבודה הוא אדם בעל מודעות פוליטית, לא יוותר על ההצבעה.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...