Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

גם את סינוואר חיסל פגז של טנק.

האמת שלא, מה שחיסל אותו זה כדור בראש אם כי סביר שהוא היה מת גם בלעדיו.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

לפי מה שמדווחים הצבא הסורי בכלל לא נלחם רק בורח או עורק.

וזה בדיוק מה שקורה כשלחיילים אין אמון בממשלה/שליט שלהם. ומזה בדיוק מזהירים ראשי צבא ושר הבטחון בדימוס, כבר שנתיים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

להרבה חיילים שנלחמים עכשיו אין אמון בהנהגה.

כמו שהוכח ב 7 באוקטובר חיילים לא מגינים על ממשלה/הנהגה. חיילים מגינים על אזרחים 

לפני שעתיים, mikyl כתב:

צה"ל משוריין מכף רגל ועד הראש הביס את החמאס בעזה עם מינימום נפגעים מצידו. אותו צה"ל פירק את החיזבאללה בצפון. היו אנשים גם כאן שאחרי 7/10 צעקו מי צריך את ח"א ושריון. אז זה נכון שחי"ר כובש את השטח ואחר כך מטהר  אותו, אבל מי שפורץ בשבילו את הדלת ומלווה אותו לעורך כל הדרך זה ח"א, שריון ותותחנים.

חיל אוויר לא שווה כלום אם לא אומרים לו איפה צריך להפציץ.

פורסם
לפני 20 דקות, עדי-אל כתב:

לא בדיוק, זה פשוט ההבדל בין חיל אוויר מעולה שמשנה מציאות לעוד חיל אוויר. אסד שרד עד היום לא בזכות הפצצות מדויקות אלא פשוט בזכות היתרון המובנה בחיל אוויר, זאת מעבר לעבודה שלחיל אוויר יש עוד איזה תפקיד והוא לשמור על שמיים נקיים ממטוסי אויב ועוד מעופפים כמו טילי שיוט, לדוגמה. 

פורסם

חיל אוויר זה כלי עוצמתי מאין כמוהו, כשלעצמו ויחד בשילוב עם כוחות על הקרקע. זה מאוד קשה לבצע תיאום כמו שצה"ל עושה, בשטח צפוף, כשלפעמים טיל הלפייר עף ומתפוצץ 50-70 מטרים מכוחות של צה"ל. 

זו רמת תיאום מרשימה לכל הדעות. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

להרבה חיילים שנלחמים עכשיו אין אמון בהנהגה.

כמו שהוכח ב 7 באוקטובר חיילים לא מגינים על ממשלה/הנהגה. חיילים מגינים על אזרחים 

תסלח לי, אבל כתבת שטות. למרות התיאום ומידה שהם מקבלים מגורמים שונים בהרבה מאוד מקרים ח"א משיג את המודיעין בעצמו. בפעם הקודמת משטרו של אסד שהיה כבר עם רגל אחד בקבר ניצל לא הודות לאיראן וחיזבאללה אלא בזכותו של ח"א הרוסי.

פורסם
לפני 11 שעות, MiniMiz3r כתב:

אי אפשר לקרוא את הזבל הזה, הרים של מלל מיותר שאפשר לסכם בשני משפטים. 

לענייננו, מה שקורה בסוריה זה די מדהים. אם משטר אסד ייפול סופית זה יהיה הישג מדהים של סינוואר שהצליח ביום אחד לגרום להביא לקריסה של כל מה שאיראן בנתה במשך עשורים. צריך לתת לו פרס נובל לשלום. 

אם (וזה כמובן אם גדול) כתוצאה גורם אחר יצליח להשתלט על כל/רוב סוריה באופן יציב, זה עלול להיות מצב יותר רע לנו ממלחמת האזרחים או שלטון אסד. חלק מהצדדים במלחמת האזרחים הם ג׳יהאדיסטים מלאים מהסוג המעשי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, ch28566 כתב:

אני קראתי קצת תגובות ב-YNET על הסרטון של מתן צנגאוקר שפורסם עכשיו, על זה יש לי רק דבר אחד לומר, מדינה לביביסטים והחרדים ואחת לכל השאר, עם הציונות הדתית נסתדר, אבל עם חולי נפש ביביסטים והכת החרדית אין על מה לדבר בכלל. 

טוקבקים? 

באמת?

לפני 12 שעות, פינדר כתב:

חכה, השבת עוד לא יצאה.

התגובות שלהם גם יגיעו.

והשבת אצל החרדים יצאה כבר?

פורסם

אני כבר תידלקתי את הרכב ותירגמתי את הרישיונות רכב והרישיון שלי לאנגלית ולסורית. אני רוצה לנסוע דרך סוריה לטורקיה ומשם לכל אירופה

רוד טריפ!!!

מי בא איתי?

• מצחיק 2

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

עם הב.מ.וו?
לא חבל? 
עדיף לשכור אוטו חדש ולטייל איתו באירופה 😆

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

סך הכל מאוד הגיוני ששר חינוך יבקש דחייה במשפט עבור מישהו אחר.

אשכרה ממשלה של ליצנים.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...