Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, oryo כתב:

איכס

"Anyone who loves the law or sausages should never watch either being made"

אני כמובן לא מצדיק את הסיאוב והשחיתות, אבל כנראה שאין מערכת מספיק גדולה שחפה מהבעיות האלו.

איכס? איכס אחד גדול.

אולי AGI/חייזרים יצילו אותנו מהסיפור הזה :lol:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, Gosser1860 כתב:

אני כמובן לא מצדיק את הסיאוב והשחיתות, אבל כנראה שאין מערכת מספיק גדולה שחפה מהבעיות האלו.

במקום מתוקן, ידיעה שכזו היתה גוררת איזושהי השלכה - בין אם פיטורים או פלילית.

בישראל של ביבי רגב, ברור שאין טעם אפילו להשקיע את המאמץ לפנות עם זה לעיתונות, מה זה משנה. חבל על הזמן.

זה קצת כמו פארקים -

אם הפארק נקי ומגיעה משפחה ומטנפת, עוברי אורח עלולים להתעמת איתם ואולי לקרוא לפקח.

אבל אם כל הפארק נראה כמו בית זבל אחד גדול (...)

אחת (מיני רבות) הצרות של כאוס מתמשך, לשחיתות ולשקרים אין גבולות. 

ועם כל החיבה - אין מקום להכשיר את השרץ. להשוות גניבת כספי תורמים וציוד מצה״ל בעת לחימה לאחר אירוע מכונן, זה לא כמו להכין נקניקיות. לדעתי צריך להקיא את הדברים האלו החוצה, בלי תירוצים ובלי כוכביות. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בתאריך 5.6.2024 בשעה 13:59, עדי-אל כתב:

אתה קובע שהיא לא עניינה אותם אבל זה לא נכון. לא היתה אפשרות לעזוב את המקום בלי רשות סתם ככה. 

על מה אתה מדבר? איזה רשות? על ארה"ב שמעת? תן לי שם של מדינה חוץ מברה"מ ומזרח אירופה אחרי 45 שהיה נדרש איזשהו אישור לעזיבה. 

לפני 20 שעות, Renaultrap כתב:

האויב קם עלינו בגלל שאנחנו יהודים, וכינה את הטבח מבול אל אקצה כי המטרה שלו היא ירושלים. אתה יכול להעמיד פנים כמה שבא לך אבל זו מלחמת דת. הערבים מעולם לא רצו להקים פה מדינה, והמטרה שעמדה לנגד עיניהם היא שלא תהיה מדינה ליהודים. כמה אפשר להמשיך עם השקר הזה שאסור לתת לסכסוך לאומי להפוך לסכסוך דתי?

בולשיט אחד גדול! נאצר ואסד היו סוציאליסטים, אש"ף היה ארגון חילוני לחלוטין שנתמך על ידי ברה"מ הקומוניסטית ב-100%. רק כאשר הם נכשלו דת בתמיכתנו תפסה את מקומם.  

לפני 20 שעות, Renaultrap כתב:

כשאתה אומר ״זכותנו על הארץ״ אתה מדבר על היהודים, לא על ישראלים. האנלוגיה ליוונים לא מאד מוצלחת

לידיעתך חוץ מהדת היהודית קיים גם לאום, בדיוק כמו יוונים. אז האנלוגיה היא בדיוק במקום.

לפני 20 שעות, עוזי ל כתב:

אבותינו התיישבו בארץ מכח האלוקים (לך לך וכו' אל הארץ אשר אראך) כך שאתה לא יכול להפריד את אלוקים מזכותך לחיות פה. אלא אם אתה מאמין בכח הכיבוש 

אבותינו כבשו את הארץ בכוח, בדיוק כמו שעשו כולם באותם הזמנים. ואחר כך היה מי שהמציא את התירוצים.

לפני 19 שעות, Renaultrap כתב:

לא מבין למה אתה שופט קצינים לפי מידת האמונה הדתית שלהם. האם זה הגיוני שחיילים שחושבים שתפיסת ה”שלום במזרח התיכון” היא משיחית ישאירו את המלחמה לאחרים?

אין שום קשר למידת האמונה הדתית שלהם כל עוד מדובר בשיחות בין החברים (גם בתוך הצבא). אבל אסור לעלות את זה כאשר מדובר בשיחות מ"פ/מג"ד/מח"ט וכו'. 

לפני 18 שעות, Renaultrap כתב:

שנית, כל עוד וינטר ממלא פקודות ולא מעדיף עליהן את הציווי האלוהי אז פחות מעניין אותי אם הוא בתחושה שהוא ממלא שליחות אלוהית.

את התחושות שלו הוא יכול להשאיר לעצמו. אסור לו לכתוב דברים כאלה בדף המפקד. לא הייתי סומך בשיט על אחד כזה.

לפני 18 שעות, Renaultrap כתב:

הרי לא היית מפקפק בקבלת החלטות של מג״ד דרוזי רק בגלל שיתכן והוא מאמין שנשמתו תתגלגל הלאה במקרה וייפגע. 

אם היה כותב את זה בפקודת יום הייתי מפקפק ועוד איך.

לפני 18 שעות, farkash7 כתב:

אם זה שהוא חושב שהוא נלחם במלחמת דת בצבא השם נותן לו מוטיבציה לבריאות.
מה אכפת לי מה נותן לחייל/מפקד דרייב לסכן את חייו ולחרף את נפשו כדי להגן עליי?

כי מפקד מסכן לא רק את חייו, אלא גם של החייליו. וצה"ל זה לא צבאת צלבנים או חמאס. בינתיים ישנו הבדל ורצוי שיישאר.

לפני 18 שעות, farkash7 כתב:

הוינטר הזה נתן נאום מוטיבציה לחיילים שלו לפני שהם נכנסים לעזה לקן צרעות והזכיר שם את אלוהים, מאז סימנו אותו.

לאיזה חיילים? דתיים כמוהו? אולי. לי בתוך הנגמש זה היה גורם אך ורק לחוסר אימון במי שמוביל אותי לקרב.

לפני 14 שעות, avi 1234 כתב:

הכמה רמטכלים האלה גם הקטינו את הצבא ייבשו את המלואים וחשבו שחמאס מורתע...

הרמטכ"לים פעלו בהתאם לתקציב שהגדירה ממשלה. שום גוף לא מצטמצם מרצון.

לפני 8 שעות, Renaultrap כתב:

זה אמיתי? הרי אם אתה לא יכול להיות קצין בצבא אם אתה מזוהה עם זרם פוליטי מסויים אז בהכרח אתה יכול להיות קצין בכיר רק אם אתה שייך לזרם השני. 

עוד פעם בולשיט. אתה יכול להיות מזוהה עם מי שאתה רוצה, גם עם סיר לילה כל עוד זה נשאר בשיחות אישיות. זה לא המקרה של וינטר.

לפני 8 שעות, Renaultrap כתב:

ההתייצבות של שורה ארוכה של רמטכ"לים, ראשי זרועות הביטחון וקצינים בכירים במיל' על במות מהן נקראו קריאות לפירוק הצבא היא הערבוב הכי גדול של פוליטיקה בצה"ל מאז אלטלנה.

שקר. תן לי שם אחד במדים.

לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

שקר שחוזרים עליו 100 פעם לא הופך לאמת.

ג'וזף גבלס טען אחרת: "אם תחזרו ותשננו שקר מספיק פעמים הוא יהפוך לאמת". אני רואה שיש לו תלמידים טובים בארץ.

לפני 6 שעות, Renaultrap כתב:

זה רק אני, או שעוד מישהו שומע פה כבר חצי שנה שאין דבר כזה ניצחון מוחלט וביבי לא רוצה את החטופים בחזרה, שולח ילדים למות וממשיך את המלחמה מאימת בית המשפט

לא רק אתה. והכל אמת לאמתה.

לפני 5 שעות, falou כתב:

הזהות היהודית שלך היא בגלל שמי שלא יהודי הכריח אותך להיות יהודי?

להבדיל מדת, אם מדובר בלאום אי אפשר להכריח להיות יהודי כי זה לא בשליטתך. בדיוק כמו שאי אפשר להכריח להיות ערבי, רוסי, גרמני וכו'. נולדת עם זה וגם תמות עם זה.

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

ולהצביע למישהו שיושב עם החרדים זה כן בסדר?
בוא נשווה מי עשה יותר נזק למדינה בשנים האחרונות, ערבים או חרדים.
מעניין גם לבדוק מי שילם יותר מיסים.
אני יודע בוודאות שיש הרבה יותר אחים ורופאים ערבים בבתי חולים מאשר חרדים, אז ההימור שלי שהערבים תרמו יותר, גם אם זו בדרך עקיפה ולא בדרך ישירה.

אני לא חושב שאם תהיה מפלגה ערבית בקואליציה זה דבר רע בתנאי שהיא לא מאיימת על הקואליציה אם היא תבצע מהלכים בטחוניים.
יאמר לזכותו של מנסור עבאס שבזמן שהוא היה בממשלה לא עניין אותו המבצע הקטן שעשו בעזה, למרות שהוא יכל להפיל את הממשלה אם רק היה רוצה.

להצביע לאנשים מושחתים, להצביע לאנשים שלא באים לעבוד בשבילנו אלה רק לסגור דילים פוליטיים וגו'בים לקבלני קולות ועבריינים, להצביע לאנשים שרק נאחזים בכיסא גרוע בהרבה ממשלה שיש בה מפלגה ערבית שלא יכולה להשפיע על שום דבר.

אתה טועה לפי הסקרים. לפי הסקרים אפשר להקים יופי של ממשלה בלי אלה ובלי אלה.

הייתי מאד מעוניין לראות את הערבים משתלבים במפלגות ציוניות. הם לא צריכים להיות ציונים בשביל זה. מפלגות ערביות לאומניות או איסלאמיות לא מקובלות עלי. גם לא על חוק יסוד הכנסת, סעיף 7א. אני מצפה ממי ששומר על חוקי ישראל (וחוקי יסוד בפרט) בקנאות שייצמד גם לזה.

סלח לי אם "אנשים שבאים לעבוד בשבילנו" נשמע לי כמו סיסמה של יאיר לפיד. פשוט שמעתי אותו אומר את זה מאות פעמים. הבן אדם עם רקורד הנוכחות בכנסת מהנמוכים מבין באי המשכן. הוא גם נענש על זה בעבר. מפלגה ערבית שהיא לשון מאזניים יכולה להשפיע אפילו על היכולת לנטוע עץ באדמות מדינה. כל מי שמהווה לשון מאזניים הוא בעל השפעה. החרדים עשו מזה אמנות.

הסקרים הם מספריים, ולא כוללים שנאה תהומית. הציבור היהודי החילוני בישראל הוא האויב הכי גדול של עצמו כי בגלל תאוות כוח, ג'ובים, פסילות אישיות ו/או הזיות על שלום עולמי הוא מוכר את עצמו למפלגות סקטוריאליות שעוברות הלבנה

לפני כשעה, oryo כתב:

תראה אתה כותב כאן במשך עמודים שלמים שמנסור עבאס "תומך חמאס" בזמן שהוא, כמו כל אדם שפוי, קורא לפעולות שלהם "מעשה לא אנושי ולא ניתן להצדקה". 

אז אולי שווה לפתח טולרנטיות לאדם שאומר שהוא מזהה תהליכים בחברה הישראלית, תהליכים שלצער/שמחתך אכן מתרחשים בפועל בעת ולאחר הנאום המעצבן שלו. גם אם הוא טועה, לשיטתך, אתה בעצמך עושה דברים די דומים לביקורת 🤷

אין בי חיבה יתרה (או בכלל) לאף פוליטיקאי בישראל, בטח לא לעבאס, אבל בשורה התחתונה יש רק פוליטיקאי אחד שנמצא פה במשך עשורים ועושה עבודת קודש בריסוק המערכות השלטוניות, צבאיות, כלכליות. הוא מצליח להפוך מתנחלים דתיים ל"סמולנים"/פושעים/בוגדים והמעריצים / תומכים שלו לא קולטים את האבסורד.

מה ששוב מחזיר אותי לציטוט האלמותי "רק כשהם יאהבו את הילדים שלהם יותר משישנאו את מתנגדיו של ביבי יהיה אפשר להתחיל לבנות פה מדינה" 😊

כל הסיטואציה בישראל מבהירה שבשורה התחתונה אין סיגנל בעולם שישנה דפוסי הצבעה ואינדוקטרינציה, גם כיום אחרי אוקטובר הצפון האשראי השחיתות והדרך הסלולה להפיכה משטרית - הפתרון הוא stay calm and vote bibi 

What can possibly go wrong? 

https://www.israelhayom.co.il/news/politics/article/15614537

https://mida.org.il/2022/09/30/הספד-רעמ-לשייח-הטרור-בין-קרדאווי-חמאס/

אני לא שונא אף מתנגד לביבי, כך שהפרפראזה משעשעת אבל רחוקה מלהיות מדוייקת. התמיכה בחדלי אישים כתחליפי ביבי לגיטימית אם לא היתה מלווה בנסיונות להפיל שלטון באופן לא דמוקרטי. אני מפחד יחד איתך ממה שקורה פה, אבל אנחנו חלוקים על הדרך לפתרונן. גם הסיפא של דבריך בורח מהויכוח הענייני. אני באמת ובתמים חושב שגבולות הגזרה שבין הרשויות הם בהחלט בתחום מגרש המשחקים הדמוקרטי. אתה קורא הפיכה משטרית למה שאני חושב שהוא צורך הכרחי להגביל את כוחו של בית המשפט, שלאורך שנים ניכס לעצמו סמכויות מופרזות.

לפני כשעה, עדי-אל כתב:

הפלת הממשלה באמצעים דמוקרטים היא לא סכנה. 

יש הרבה סכנות גדולות במדינה אבל ביבי לא טרח ולא רצה להתעסק איתם. 

אנרכיה היא לא דמוקרטיה, גם אם גורמי אכיפת החוק משתפים איתה פעולה. פוליטיזציה של מערכת האכיפה היא סכנה גדולה, וכמו כאן גם בארה"ב אלה שמהלכים אימים על עתיד הדמוקרטיה עושים בדיוק את זה.

פורסם
לפני 14 דקות, mikyl כתב:

על מה אתה מדבר? איזה רשות? על ארה"ב שמעת? תן לי שם של מדינה חוץ מברה"מ ומזרח אירופה אחרי 45 שהיה נדרש איזשהו אישור לעזיבה

אתה מדבר על המאה ה 20

אני מדבר על המאות הקודמות. 16,17 שהעולם היה הרבה יותר דתי

פורסם

בוא, תראה לי הישג אחד של ביבי.

בעצם יש. ההסכם עם פייזר.

והשבעה באוקטובר.

אם אתה מדברבעלמחדלי אישים תזכיר את הגדול מכולם. לא את לפיד ה"חלול" שהצליח לתקן לא מעט מהנזקים שגרם נתניהו במשרד החוץ.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 דקות, Renaultrap כתב:

אנרכיה היא לא דמוקרטיה, גם אם גורמי אכיפת החוק משתפים איתה פעולה. פוליטיזציה של מערכת האכיפה היא סכנה גדולה, וכמו כאן גם בארה"ב אלה שמהלכים אימים על עתיד הדמוקרטיה עושים בדיוק את זה.

היה לו הרבה שנים לטפל בעברינות והפוליטזציה של גורמי עקיפת החוק כמו כל דבר הוא עדיף להימנע 

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, Renaultrap כתב:

התמיכה בחדלי אישים כתחליפי ביבי לגיטימית אם לא היתה מלווה בנסיונות להפיל שלטון באופן לא דמוקרטי.

מי מפיל שלטון בצורה לא דמוקרטית? מעבר לסיסמאות של השופרות, מה קורה בפועל..? דבר קונקרטית, אתה מלין כאן על סיסמאות ואז חוזר עליהן, מעוניין בשיח ענייני ואז עוסק בגוזמאות. בפעם אחרונה שבדקתי ביבי לגמרי בשלטון ולגמרי לא הולך לשום מקום, דפוק לכסא עם אפוקסי גם אחרי האירועים הכי פסיכיים שאפשר לדמיין.

(עריכה: *דבוק לכסא, אבל השארתי את הטעות הפרויידיאנית כי זה משעשע)

גם הסיפא של דבריך בורח מהויכוח הענייני.

מה לא ענייני בלומר שמנהיג ששולט במדינה שני עשורים, כאשר במקביל היא הגיעה לאירועים פסיכיים לגמרי (אוקטובר, צפון, אשראי, האג וכו׳), ״כנראה״ לא עושה עבודה מצוינת? אם היינו שותפים בבוארד של חברה, עם מנכ״ל שמפגין כאלו ביצועים עלובים, והטיעון שלך היה ״כן אבל לך תדע מה מנכ״ל אחר יעשה חחח״ אז בוא נגיד שלא היינו עושים השקעות יותר ביחד, וכל אדם סביר שהיה מסתכל עליך מהצד היה מבין את זה גם כן ומקבל החלטות בהתאם (אולי זו הסיבה שאני יכול לספור את הביביסטים במעגלי היזמות על אצבע אחת).

בפוליטיקה זה הרבה יותר נשען על פוזיציה מאשר על ביצועים בפועל, וכך אתה מסוגל לסנגר על האדם הכי עלוב שישראל ידעה אי פעם, כאשר אני מודד עולב לפי וקטור התקדמות של המדינה תחת הנהגתו בשלל פרמטרים.

ושלא תבין אחרת - זו זכותך המלאה, מה זכותך, יותר זכותך מזכותי. אני לא גר בישראל וכבר לא משלם שם מסים, אין לי זכות השפעה ואני מאמין שאתה ושאר תושבי ישראל הם-הם הריבון הבלעדי. אני בסה״כ מצביע על מה שקורה ותוהה האם ייתכן שהביצועים של ביבי אינם בדיוק ״אופטימום״.

אתה קורא הפיכה משטרית למה שאני חושב שהוא צורך הכרחי להגביל את כוחו של בית המשפט, שלאורך שנים ניכס לעצמו סמכויות מופרזות.

דעתי נכתבה כאן בהרחבה, יש פער גדול בין לאזן רשות ובין למחוק את כוחה כליל, וכאשר מדובר בשיטה בה הממשלה-כנסת הן כמעט גוף יחיד, אז מדובר על השתלטות מוחלטת של המגה-רשות על כל הכח, וזו אכן הפיכה משטרית. זה שהצליחו למכור את הלוקש הזה בתור ״איזון״ בזמן שהם ליטרלי עושים override מוחלט, זה בעיקר על האנשים שלא מעוניינים/מסוגלים לקרוא את האותיות הקטנות ולשים לב שמאיינים לחלוטין את הרשות השופטת ומייצרים סיטואציה במסגרתה הרשות המחוקצעת הופכת לכל-יכולה. זה כבר בוצע בהונגריה ומקומות נוספים, ומלבד ביבי שהוא באמת רב-אמן בתקשורת רוב המטומטמים בליכוד לא מצליחים להסתיר את הכוונות שלהם - ולמה להם? האלקטורט שלהם רוצה את מה שיש להם למכור.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 12 שעות, sperial כתב:

היה אתמול מאמר של ישראל זיו, שהסביר למה עופר וינטר סיים את הקריירה, וזה ממש לא קשור לאמונותיו. ההסבר שלו הוא שוינטר דיבר על החמאס כ״צ׳יקמוק״, זלזל בנושאים כמו כלכלת חימושים או יחסי החוץ של ישראל. שההתנהלות שלו מתאימה למ״פ שצריך לתת מוטיבציה לרובאים, לא לגנרל שצריך לראות את האוייב כפי שהוא ואת המערכה באופן כולל.

מצאתי עוד ״מאמר״ של ישראל זיו. פחות מעריך את ההסברים שלו

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5274652,00.html

פורסם (נערך)
לפני שעה, Renaultrap כתב:

פוליטיזציה של מערכת האכיפה היא סכנה גדולה,

חשבתי לרגע שאתה מתכוון למשטרה של בן גביר או לנסיון של לוין למנות שופטים פוליטיים ושמחתי שאנחנו מסכימים על משהו, אבל אז קראתי את המשך המשפט.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

בוא, תראה לי הישג אחד של ביבי.

בעצם יש. ההסכם עם פייזר.

והשבעה באוקטובר.

אם אתה מדברבעלמחדלי אישים תזכיר את הגדול מכולם. לא את לפיד ה"חלול" שהצליח לתקן לא מעט מהנזקים שגרם נתניהו במשרד החוץ.

תלוי איך אתה סופר את ההישגים

https://www.hidabroot.org/article/1177736

פורסם

אחלה טרול. 

אני לא מצליח להבין אם התגובות כאלה כי ה GPT עוד לא למד טוב מספיק, או כי זאת הרמה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

מי מפיל שלטון בצורה לא דמוקרטית? מעבר לסיסמאות של השופרות, מה קורה בפועל..? דבר קונקרטית, אתה מלין כאן על סיסמאות ואז חוזר עליהן, מעוניין בשיח ענייני ואז עוסק בגוזמאות. בפעם אחרונה שבדקתי ביבי לגמרי בשלטון ולגמרי לא הולך לשום מקום, דפוק לכסא עם אפוקסי גם אחרי האירועים הכי פסיכיים שאפשר לדמיין.

(עריכה: *דבוק לכסא, אבל השארתי את הטעות הפרויידיאנית כי זה משעשע)

מה לא ענייני בלומר שמנהיג ששולט במדינה שני עשורים, כאשר במקביל היא הגיעה לאירועים פסיכיים לגמרי (אוקטובר, צפון, אשראי, האג וכו׳), ״כנראה״ לא עושה עבודה מצוינת? אם היינו שותפים בבוארד של חברה, עם מנכ״ל שמפגין כאלו ביצועים עלובים, והטיעון שלך היה ״כן אבל לך תדע מה מנכ״ל אחר יעשה חחח״ אז בוא נגיד שלא היינו עושים השקעות יותר ביחד, וכל אדם סביר שהיה מסתכל עליך מהצד היה מבין את זה גם כן ומקבל החלטות בהתאם (אולי זו הסיבה שאני יכול לספור את הביביסטים במעגלי היזמות על אצבע אחת).

בפוליטיקה זה הרבה יותר נשען על פוזיציה מאשר על ביצועים בפועל, וכך אתה מסוגל לסנגר על האדם הכי עלוב שישראל ידעה אי פעם, כאשר אני מודד עולב לפי וקטור התקדמות של המדינה תחת הנהגתו בשלל פרמטרים.

ושלא תבין אחרת - זו זכותך המלאה, מה זכותך, יותר זכותך מזכותי. אני לא גר בישראל וכבר לא משלם שם מסים, אין לי זכות השפעה ואני מאמין שאתה ושאר תושבי ישראל הם-הם הריבון הבלעדי. אני בסה״כ מצביע על מה שקורה ותוהה האם ייתכן שהביצועים של ביבי אינם בדיוק ״אופטימום״.

דעתי נכתבה כאן בהרחבה, יש פער גדול בין לאזן רשות ובין למחוק את כוחה כליל, וכאשר מדובר בשיטה בה הממשלה-כנסת הן כמעט גוף יחיד, אז מדובר על השתלטות מוחלטת של המגה-רשות על כל הכח, וזו אכן הפיכה משטרית. זה שהצליחו למכור את הלוקש הזה בתור ״איזון״ בזמן שהם ליטרלי עושים override מוחלט, זה בעיקר על האנשים שלא מעוניינים/מסוגלים לקרוא את האותיות הקטנות ולשים לב שמאיינים לחלוטין את הרשות השופטת ומייצרים סיטואציה במסגרתה הרשות המחוקצעת הופכת לכל-יכולה. זה כבר בוצע בהונגריה ומקומות נוספים, ומלבד ביבי שהוא באמת רב-אמן בתקשורת רוב המטומטמים בליכוד לא מצליחים להסתיר את הכוונות שלהם - ולמה להם? האלקטורט שלהם רוצה את מה שיש להם למכור.

גיוס הפרקליטות לסדרת תיקים מופרכים עלתה לנו בדם ובדמים. זו לא דרך דמוקרטית לסלק יריב פוליטי. אני מבין שזה מוצא אחרון, אבל זה לא דמוקרטי. גם טראמפ הוא לא מציאה, אבל מה שעושים הדמוקרטים עכשיו יעלה לארה״ב ביוקר. תאוות הכוח לא בלעדית לביבי נתניהו.

בדקתי על האשראי. ביבי אשם. גם על ה-OECD וגם על זה שרעיון העיוועים של מדינה פלסטינית בלב הארץ לא מומש. אמנם לא סטארט אפ, כי יש בית לאומי לנהל, וגם אם הוא מנוהל הרבה יותר טוב מבעבר אקזיט זו לא אופציה

image.thumb.png.6d6cd4eb0b6826aca54988f2d0b51937.png

לפני כשעה, פינדר כתב:

חשבתי לרגע שאתה מתכוון למשטרה של בן גביר או לנסיון של לוין למנות שופטים פוליטיים ושמחתי שאנחנו מסכימים על משהו, אבל אז קראתי את המשך המשפט.

עכשיו זה לוין, וקודם אלה היו רובי ריבלין, יעקב נאמן, חיים רמון ודניאל פרידמן. כל מי שחשב לגעת בכס הקדוש נכווה. כמעט כולם עם כתבי אישום.

פורסם
לפני 3 שעות, oryo כתב:

במקום מתוקן, ידיעה שכזו היתה גוררת איזושהי השלכה - בין אם פיטורים או פלילית.

סוף סוף אנחנו מסכימים שארה"ב היא לא מקום מתוקן.

https://www.forbes.com/sites/tylerroush/2024/01/11/over-1-billion-in-ukraine-military-aid-was-poorly-tracked-creating-concerns-over-risk-of-theft-pentagon-says/?sh=40d06b303543

שלא לדבר על "טעויות חישוב", שגורמות להעברה של כמה אקסטרה מיליארדים למדינה זרה, בטעות.

פורסם

לסיכום:

האחראים למצב:

הפרקליטות, היועמשית, מנדלבליט, לפיד, בנט, אוסלו, האנרכיסטים, הסמול

לא אחראי:

ביבי

תודה רבה, שבת שלום

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...