Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

@Night Driver

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

מה רף הענישה למעשים כאלה לנער בן 17?

שואל ברצינות כי אני לא יודע. מה שאני יודע שאבא של עדי ביטי קיבל עבודות שירות, אבגי קיבל עונש מצחיק וכך עוד הרבה אחרים אבל באמת שאין לי נקודת השוואה.

תראה:

ציטוט

"זה ניסיון למעשה סדום ומעשה מגונה", היא אומרת. "נאלצנו להגיע להסדר טיעון.

...

5 שנות המאסר הוא עונש מקל?
"בוודאי. העונש על מעשה וניסיון לעשות מעשה הוא אותו עונש. העונש צריך להיות לפחות 20 שנה על כל אחת מהעברות שהוא הורשע בהן, אז איך הגענו לחמש שנים?"

בית המשפט תמיד מתחשב כשמדובר בקטין
"זה נכון, אבל לא ייתכן שזאת תהיה התחשבות כל כך מוגזמת. צריך בכלל לשנות את כל החקיקה בנוגע לענישת קטינים, כי יש קטין בן 10 ויש דקה ל-18".

...

"קודם כל יש כאן איזשהו שקר שהמערכת מנסה לייצא לתקשורת, שכביכול הענישה הקלה היא תוצאה של הסדר טיעון - זה שקר, זה לא נכון. היה הסדר טיעון כי הם רצו לחייב את הילדה להעיד בבית המשפט. אני לא מבינה למה אני רואה בשנה וחצי האחרונות הרבה ילדים שנדרשים להגיע פיזית, לא חוקר ילדים שיעיד במקומם, הם עצמם צריכים להעיד. אני חייבת לחשוב קודם כל על נשמתו של הילד. צריך להעביר ילדה בת 10 חקירה נגדית? אנחנו הגשנו בקשה לנסות להעיד כשהילדה בבית שלה, עם הדובי שלה, ושישמעו את עדותה, עושים את זה בהרבה מדינות מתוקנות. כשיש ילדים בטראומה צריך לנסות לעזור להם. בית המשפט סירב".
...

"לעסקת הטיעון לגבי כתב אישום מתוקן, שבו הוא מודה. במקום מעשה סדום ומעשה מגונה, הסכמנו לניסיון למעשה סדום ולניסיון למעשה מגונה, אבל העונש היה אמור להיות לפחות, אם הוא לא היה קטין, לפחות 20 שנה. היו צריכים לתת לו 13 שנה, אבל לתת לו 5 שנים? מתוך זה יורד שליש מנהלי, זה מילים יפות ל'אין יותר מקום בבתי הכלא', והתנהגות טובה כל אחד יכול לקבל. מחרתיים הוא בחוץ.
...

"לפני בערך 13 שנה, הייתה כאן מהפכה חוקתית סמויה שהציבור לא דווח עליה כמו שצריך, וגם התקשורת לא דיווחה את זה. באו הסנגוריה הציבורית, גוף חזק במשרד המשפטים, יחד עם הסנגורים של לשכת עורכי הדין ששולטים כבר הרבה שנים ביד רמה בלשכה עצמה, וביחד הם החליטו שהענישה בישראל על אותה עבירה בבית המשפט בקריית שמונה או אילת, שאין אחידות בענישה. לכן התוצאה של וועדת גולדברג, שבמקום שענישה בחוק העונשין תהיה ענישת מינימום הולכים לעונש הקלים ביותר שאי פעם נתנו על אותה עבירה ומחליטים שמהיום זה מתחם הענישה. ככה אנחנו רואים את אבא של עדי ביטי, השופט נותן לו עבודות שירות על פגיעה מינית בכמה ילדות, את איבגי מקבל עונש מגוחך וכו'. עברייני מין בישראל, פדופיל שהורשע בפגיעה בילדה בת 8 קיבל שנתיים כי הוא היה בן 18".

חוץ מזה - כל הפואנטה זה להחמיר במקרים כאלה ולא להקל.

לפני 49 דקות, Night Driver כתב:

קראתי הכל ועכשיו גזר הדין נראה יותר מתאים לענישה המקובלת.

הבעיה היא לא בשופטים אלא במחוקק.

המחוקק קבע 20 שנה, איך זה אשמת המחוקק?!

לפני שעה, Night Driver כתב:

למה?

כם לחוקה מכניסים תיקונים.

כי אם אתה מתקן את החוקה עבור חוק, טעית בחוקה.

חוקה אמורה להשתנות לעיתים מאוד נדירות.

אנחנו מדברים על כ-20 חוקים שנפסלו לאורך פחות מ-30 שנה.

בממוצע חוק בשנה וחצי, נראה לך הגיוני לתקן חוקה פעם בשנה וחצי? ברור שלא.

=========================================

@יבגניפ

לפני שעה, יבגניפ כתב:

ברור, אני מבין שזה מה שאתה אומר. "אבל ערבי". זה גם מה שיובל אומר. 

ונראה לך שאם הוא היה יהודי הוא גם היה מקבל 5 שנים? או שהיו אונסים את המשפחה לקבל את הסדר הטיעון?

ברור שלא.

ישנן גם שמועות מסתובבות על כך ששופטים ותובעים בבאר שבע מקבלים איומים מבדואים פן יחמירו איתם את הענישה.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

אני חושב שאתה טועה בזה, כי אני לא רואה שום דבר שאתה אומר עליו שחורג מ"אם שמאל אז רע". 

שוב, תל אביב לא "נשארה מרכז כלכלי". היא התפתחה ככזה. ולחולדאי יש תפקיד בזה. בדיוק, אגב, כמו שלביבי יש תפקיד בצמיחה הכלכלית בישראל בעשור שהיה ראש ממשלה.

אבל זה לא דיון מעניין, כי, שוב, הוא ישאר ב"אם שמאל אז רע".

שוב תל אביב הייתה ה-מרכז הכלכלי עוד לפני שחולאי נולד בכלל.

אז איך יש לו תפקיד בזה?

ומה לגבי המכסות? זה רע בפני עצמו, זה פשוט תפיסה שמאלית לעשות מכסות. אבל מכסות זה רע בלי קשר לשמאל.

@פינדר

לפני 51 דקות, פינדר כתב:

לא חושב שיש פה מישהו עם ידע ונסיון במשפט פלילי, שיכול לנתח את פס״ד בהשוואה לפס״ד מקבילים.

צירפתי את הנוסח המצונזר של פסה״ד. יש בו התייחסות לכך שהנאשם קטין והתייחסות להערכת המסוכנות של שירות המבחן.

יש גם השוואה למקרים דומים והתייחסות לשוני.

אפשר להסכים או לא להסכים עם השופטים, אבל לראות בפס״ד הזה הוכחה ל״אפרטהייד״ נגד יהודים, זו בדיחה עצובה.

43865-02-21.docx 61.24 \u05e7\"\u05d1 · 2 downloads

ציטוט

קטין שהגיע מרקע קשה, ממשפחה קשת יום ומרובת ילדים המוכרת לרווחה, כך שהוא לא קיבל מענה הולם לצרכיו הרגשיים וההתפתחותיים, ולמעשה לא נחשף לשיח על מיניות. עוד הפנתה לעולה מהתסקירים שהוגשו בעניינו לגבי ההתקדמות שחלה ביחסו לעבירות ונטילת האחריות המלאה מצדו; לגבי תפקודו התקין במעון בתחום הלימודי, המקצועי והחברתי; ולגבי השתתפותו בטיפול קבוצתי ופרטני. לטעמה, העובדה שבמשך שנה וחצי הנאשם יצא לשתי חופשות בלבד מהמעון מעידה על רצינותו בהליך הטיפולי, שכן למרות שלא אושרה יציאתו לחופשות מאז אפריל 2022, לא נצפתה רגרסיה בהשתלבותו ובהתמדתו בטיפול.

בקיצור - בדואי.

ציטוט

אשר לעבירת ההתפרצות לדירה, הרי שכבר נכתב רבות על חומרתן של עבירות מעין אלו, שלא ניתן לכנותן רק כ"עבירות רכוש", שכן מעבר לפגיעה בקניינו של אדם הן טומנות בחובן גם פגיעה באיכות חייו של האזרח ובתחושת הבטחון שלו, וגורמות לו לחוש שמבצרו האחרון - ביתו, חולל, וזאת בנוסף לפוטנציאל הגלום בעבירות אלו לגלישה מהירה לביצוע עבירות אלימות, בעיקר במקרה בו, כמו בענייננו, בוצעה ההתפרצות באישון לילה, כשבני הבית ישנים.

...

- גילו של הקטין: בעת ביצוע העבירות היה הנאשם כבן 17 וחצי, וכיום הוא בגיר, בן 19 ו-3 חודשים; דהיינו, אין מדובר בקטין צעיר מאד, אלא במי שהיה קרוב מאד לגיל בגירות במעמד האירוע.

...

עוד ראוי לציין, כי להודאתו של הנאשם בעבירות בשלב מוקדם יחסית של ההליך המשפטי יש חשיבות רבה, מעבר לנטילת האחריות ולהכרה בחומרת מעשיו, שכן היא חסכה את הצורך בהעדת הקטינה, שהיתה ילדה כבת 11 בעת הצגת הסדר הטיעון, ואשר חוקרת ילדים התירה את עדותה בבית המשפט. משכך, יש לתת משקל רב לזכותו של הנאשם לייתור הצורך בהעדת הקטינה, ומניעת הנזק הרב הנוסף שיכול היה להגרם לה לו היתה נדרשת להעיד, בעיקר נוכח גילה הצעיר.

...

- עברו הפלילי של הקטין: אמנם לנאשם אין עבר פלילי, ואולם אין מדובר במעמדו המשפטי היחיד, וכאמור מתנהל נגדו הליך משפטי נוסף בגין ריבוי עבירות רכוש שבוצעו בחבורה, תוך תכנון מוקדם, במשך תקופה של כשבועיים שבה הנאשם והאחרים יצאו ליישובים שונים וגזלו רכושם של קורבנות שונים; באופן דומה לאופן בו בוצעה עבירת ההתפרצות בענייננו, שלמרבה הצער הסלימה והתפתחה לעבירה חמורה הרבה יותר בתוככי הבית לו פרץ. ראוי עוד לציין, כי למרות ההסלמה הקשה שאירעה במסגרת ההתפרצות בתיק זה הנאשם לא התעשת, לא חדל ממעשיו, ושב לבצע עם שותפיו עבירת רכוש נוספת מספר ימים לאחר האירוע, ביום 4.2.21.

...

כאמור, שירות המבחן פירט בתסקירו את גורמי הסיכוי והסיכון של הנאשם, כאשר נוכח גורמי הסיכון שפורטו, ובהם נסיבות ביצוע העבירות, עורף משפחתי חלש וסביבה חברתית שעלולה לסכנו, ההתרשמות מקיומה של חרדה סמויה ומצוקה רגשית העלולות להביאו בשעת משבר או לחץ לביצוע עבירות חוזרות, וקיומן של טעויות חשיבה; סבר שירות המבחן כי יש מקום להרשיע את הנאשם ולהטיל עליו עונש מאסר במעון נעול.

לצד האמור, קצין המבחן הדגיש כי סיכויי שיקומו של הנאשם משמעותיים, וכי הטיפול במעון מפחית משמעותית את הסיכון הנשקף ממנו, כך שיש לאפשר לו להמשיך בהליך הטיפולי ולעבור הכנה לחיים עצמאיים ונורמטיביים במסגרת המעון.

...

- חומרת המעשים: כאמור, העבירות אותן ביצע הנאשם הן עבירות חמורות ביותר, גם מבחינת סוג העבירות, אך בעיקר מבחינת נסיבות ביצוען. הנאשם ביחד עם שותפיו תכננו מבעוד מועד לפרוץ לבית ולגנוב ממנו רכוש, ולשם כך הצטיידו ברכב ונסעו ממקום מגוריהם ליישוב בו מתגוררת משפחת הקטינה; הם חילקו ביניהם תפקידים, כאשר הנאשם ושותף נוסף (גם הוא קטין) נכנסו לבית המשפחה כדי לגנוב, והשותף הנוסף (בגיר) המתין להם ברכבו; הנאשם ושותפו החלו להסתובב בבית המשפחה, באישון לילה כשבני המשפחה ישנים במיטותיהם, ובתעוזה רבה וללא כל מורא תרו אחר שלל, כשהם לא מהססים אף להכנס לחדרים בהם ישנו בני הבית.

אם לא די בכך, בעת כניסתו של הנאשם לחדר בו ישנו הקטינה ושלושה מאחיה, וכאשר הנאשם ראה שהקטינה ערה, במקום לברוח מהמקום ולהסתפק בשלל שמצא, גבר עליו יצרו, והוא החליט לגשת למיטתה של הקטינה, התיישב לידה, נשק בחוזקה על לחיה ושאל אותה לשמה; כל זאת כשמדובר בילדה קטנה כבת 10 בלבד, שהתעוררה משינה ויש להניח שהיתה מבולבלת ומפוחדת; וכאשר הנאשם לא נרתע מנוכחותם של אחיה שישנו במיטות לידה ומנוכחות הוריה בחדר סמוך. גם כשהקטינה שאלה את הנאשם לפשר מעשיו, במקום להתעשת ולעזוב את המקום, הוא השיב לה שלא תדאג והתיישב לידה. בשלב זה הנאשם, בקור רוח מזעזע, ותוך ניצול בוטה של פערי הגילים והכוחות בינו לבין הקטינה, הרים את רגליה של הקטינה אשר שכבה על גבה, הפשיט את מכנסיה וחשף את ישבנה, ניסה להחדיר את אצבעו לפי הטבעת שלה, וגרם לה לכאב. נקודת הזכות היחידה שניתן לזקוף לנאשם היא שבשלב זה הוא התעשת, הפסיק את מעשיו ויצא מן החדר, עוד בטרם הקטינה קראה לאביה.

נראה כי לא יהיה זה מוגזם לומר שתיאור המעשה הוא התגשמות סיוטיו של כל הורה, אשר בתוככי ביתו, במקום בו ילדיו אמורים להיות מוגנים מכל, כשהוא ישן במרחק מטרים ספורים, בתו נפגעת פגיעה כה קשה ורעה, ואין מושיע. לא יכול להיות ספק בכך כי מעשים מעין אלו, שבוצעו במקום שאמור להיות המקום הבטוח של המשפחה, מפלט ומגן מהרוע שבחוץ, יטביעו חותם עמוק בקטינה, בהוריה ובאחיה לשנים רבות; והנזק הרב שנגרם לנפשה ולשלומה של הקטינה, תחושות האימה והבדידות, והפגיעה האנושה בתחושת הבטחון שלה ושל כל בני משפחתה, עולים ומהדהדים מתסקיר נפגעת העבירה.

בקיצור זה שטן קטן, רק שהוא לא הספיק לצבור עבר מאוד מאוד ארוך.

לפני 16 דקות, פינדר כתב:

אם השמועות נכונות, אז דרעי הולך לאוצר וגפני לוועדת הכספים.

מעבר לחרפה שבמינוי נוטל שוחד ומעלים מס מורשע, לשר האוצר, כדאי שתתחילו לעבוד יותר שעות כי אנחנו הולכים לממן שיפור משמעותי ברמת החיים של @eladns

אם נתניהו יסגור את דרעי לאוצר - זו תהיה כנראה נקודת השפל בחיים הפוליטיים שלו.

יש בתוך הקואליציה 32+7 מנדטים של ימין כלכלי, לעומת 20 שמאל כלכלי, והשמאל הכלכלי יתמנה לשר אוצר?

דומה למה שעשה עם לבני והמשפטים.

ציטוט

הפרקליטות עתרה לעונש של 10 שנות מאסר, וב"כ הנאשם עתרה לקבל את המלצת שירות המבחן למאסר במעון נעול. בית המשפט ערך איזון בין חומרת העבירות לבין שיקולי השיקום של הקטין כמתחייב בחוק, ולאור החומרה הרבה במעשי הנאשם, החליט לדחות את המלצת שירות המבחן ולהטיל עליו עונש של 5 שנות מאסר בפועל, מאסר מותנה משמעותי, וכן פיצויים למתלוננת הקטינה בסך 70,000 ₪. על גזר הדין יש זכות ערעור.

=========================

אמרתי את זה כבר מזמן:

==========================================

קצת על המהפכה החוקתית, ואיך היא כרתה את הענף שעליו יושבת מערכת המשפט - האמון הציבורי.

על עניין דורסנות הקואליציה כלפי האופוזיציה

אלקין מקווה שלא יעשו להם מה שהם עשו לפני רגע בערך.

במשפט נתניהו מסתבר שאצל מילצ'ן ופאקר היה שימוש מאוד נרחב במזומן, לא ידוע אם על דעתם או לא על דעתם.

מה שברור זה שהעובדה הזו מקשה על התביעה, אין תיעוד מסודר לכלום, הם נסמכים על העדים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

אם השמועות נכונות, אז דרעי הולך לאוצר וגפני לוועדת הכספים.

מעבר לחרפה שבמינוי נוטל שוחד ומעלים מס מורשע, לשר האוצר, כדאי שתתחילו לעבוד יותר שעות כי אנחנו הולכים לממן שיפור משמעותי ברמת החיים של @eladns

וגם מינוי טרוריסט לשר לביטחון פנים.

כל זה תחת הנהגה של נאשם בשוחד, מרמה והפרת אמונים.

ממש נבחרת מנצחת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ברור שלא.

ברור לי מה אתה חושב. ברור לי שאם היה מדובר ביהודי זה לא היה מעסיק אותכם. 

לי, בכל מקרה, כמישהו שלא מתיימר להבין בתחום העונש נשמע קל מדי גם כן, כמובן. 

לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

שוב תל אביב הייתה ה-מרכז הכלכלי עוד לפני שחולאי נולד בכלל.

אז איך יש לו תפקיד בזה?

זה לא 1 או 0. כתבתי לך. אתה יכול לחפש לבד אם משעמם לך מספיק ולקרוא על התפתחותה של תל אביב ב-10-15 שנים האחרונות. 

ואני גם לא מבין מה אתה רוצה. אני מבין שאתה לא אוהב אותו כי הוא שמאלן. בסדר. זו עמדה לגיטימית. אבל באמת שלא מעניין אותי לנהל איתך דיון איך כל איש שמאל בעולם הוא בעיה מעצם היותו שמאלן. וכתבתי לך כבר בעבר. אני לא חושב שחולדאי מתנהל עם איזשהי אג'נדה סוציאליסטית או סמי סוציאליסטית בניהול העיר, אלא די להפך. כתבתי לי על זה גם שזה גם מוכיח שהוא סמולן מניאק, כי איזו עוד סיבה יכולה להיות. זה ממש מעגל מיותר, לא?

לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ומה לגבי המכסות? זה רע בפני עצמו, זה פשוט תפיסה שמאלית לעשות מכסות. אבל מכסות זה רע בלי קשר לשמאל.

זו דוגמא אחת מפגרת לחוק אחד מפגר שאני לא יודע גם איזה אלטרנטיבות מעשיות היו לו בזמן אמת.

זה לא מייצג את כל מה שנעשה בעיר לא בתקופה שזה חוקק ולא היום.

יש אגב עוד תחומים שבהם יש מכסות. נגיד קורקינטים חשמליים משותפים. וזה קיים ברוב הערים שקראתי עליהן. זה לא כל החיים, אתה יודע.

לפני 3 דקות, David32 כתב:

כי בנגביר יגיע ויתקן אז שווה להזכיר?

אבל לא היום. היום הוא באזכרה לרב כהנא, בה יספר שהוא לא רוצה לגרש את כל הערבים.

אח שלנו מתמתן או מה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

@vadim6385 

לפני 16 דקות, vadim6385 כתב:

וגם מינוי טרוריסט לשר לביטחון פנים.

כל זה תחת הנהגה של נאשם בשוחד, מרמה והפרת אמונים.

ממש נבחרת מנצחת.

נראה לי שאתה לא יודע מה זה טרוריסט.

====================================

@David32

לפני 9 דקות, David32 כתב:

מה חדש?

כי בנגביר יגיע ויתקן אז שווה להזכיר?

שיידע מה הוא צריך לתקן, בין היתר!

למה לא? אם הוא ימונה לשר לביטחון פנים אז צריך לשתוק על דברים כאלה?

@יבגניפ

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

ברור לי מה אתה חושב. ברור לי שאם היה מדובר ביהודי זה לא היה מעסיק אותכם. 

לי, בכל מקרה, כמישהו שלא מתיימר להבין בתחום העונש נשמע קל מדי גם כן, כמובן. 

למה לא?

מבחינתי על עבירות כאלה, לא משנה מי ביצע אותן צריך להיות עונש של 20 שנה לכל סעיף.

והוא היה קטין, כמעט בגיר, אז ניתן לו 19 שנה.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

זה לא 1 או 0. כתבתי לך. אתה יכול לחפש לבד אם משעמם לך מספיק ולקרוא על התפתחותה של תל אביב ב-10-15 שנים האחרונות. 

ואני גם לא מבין מה אתה רוצה. אני מבין שאתה לא אוהב אותו כי הוא שמאלן. בסדר. זו עמדה לגיטימית. אבל באמת שלא מעניין אותי לנהל איתך דיון איך כל איש שמאל בעולם הוא בעיה מעצם היותו שמאלן. וכתבתי לך כבר בעבר. אני לא חושב שחולדאי מתנהל עם איזשהי אג'נדה סוציאליסטית או סמי סוציאליסטית בניהול העיר, אלא די להפך. כתבתי לי על זה גם שזה גם מוכיח שהוא סמולן מניאק, כי איזו עוד סיבה יכולה להיות. זה ממש מעגל מיותר, לא?

זה לא 1 או 0, זה 1 או 2.

ותל אביב הייתה 1 ונשארה 1.

אתה יכול להגיד שתחת חולדאי היא שמרה על מקומה, או אפילו השתפרה וכו'.

אבל להגיד שלחולדאי יש יד בכך שתל אביב המרכז הכלכלי? פחות.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

זו דוגמא אחת מפגרת לחוק אחד מפגר שאני לא יודע גם איזה אלטרנטיבות מעשיות היו לו בזמן אמת.

זה לא מייצג את כל מה שנעשה בעיר לא בתקופה שזה חוקק ולא היום.

יש אגב עוד תחומים שבהם יש מכסות. נגיד קורקינטים חשמליים משותפים. וזה קיים ברוב הערים שקראתי עליהן. זה לא כל החיים, אתה יודע.

לא יודע איזה אלטרנטיבות, אבל מכסות נשמע לי כמו אחד הפתרונות הגרועים.

גם מסיבות של ליברליזם כלכלי, אבל גם מסיבות שדברים כאלה הם פתח לשחיתות ענק, ראה ערך מכסות הביצים.

אני מאמין גדול בלסגור את החור ולא לרדוף אחרי העכבר. ומכסות זה חור.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אבל לא היום. היום הוא באזכרה לרב כהנא, בה יספר שהוא לא רוצה לגרש את כל הערבים.

אח שלנו מתמתן או מה?

מעולה, מה רע בזה שהוא לא רוצה לגרש את כל הערבים? עכשיו גם עם זה יש לכם בעיה?

אגב אם היית קורא את הטור שלו בישראל היום שקישרתי פה כבר פעמיים, היית רואה שהוא כתב בעצמו שהוא התמתן.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

נראה לי שאתה לא יודע מה זה טרוריסט

בוא תאיר את עיניי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

לנסות להקטין אותי לכדי טוקבקיסט שמגיב להטרלות ולו לא, כאשר אני מסתמך על מקרים אמיתיים שקרו בפועל, ואנשים אמיתיים והצדקותם - זה לא רציני ולא ענייני. אתה מסיבה כלשהי מתייחס רק ליכולת הקריאה/הבנה הקלוקלת שלי ומתעלם מהדוגמאות הקונקרטיות שהועלו. 

אני מתייחס ב ד י ו ק  מה שזה. מקרים. כמו המקרים שקרו לי בעולם האמיתי, כשהייתי בשטחים, והסקתי מהם לגבי איך כלל הציבור הזה ייפעל בהתנתקות - וטעיתי. 

אנקדוטות לא יוצרות מאסה של מעשים וגם דיבורים לא.

לפני שעתיים, oryo כתב:

אבל בוא נשאל אחרת - מה כן יהווה אינדיקציה מבחינתך? מתי מגיעה הנקודה שבמבי אומר "וואלה, נראה שיש פה הסלמה"? 

כבר הייתה. מהומות שומר חומות. אבל זה לא התהליך שאתה מדבר עליו.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה יכול להגיד שתחת חולדאי היא שמרה על מקומה, או אפילו השתפרה וכו'.

זה מה שאני אומר. שהיא השתפרה.

מעולה, מה רע בזה שהוא לא רוצה לגרש את כל הערבים? עכשיו גם עם זה יש לכם בעיה?

אגב אם היית קורא את הטור שלו בישראל היום שקישרתי פה כבר פעמיים, היית רואה שהוא כתב בעצמו שהוא התמתן.

אמרתי שיש משהו רע?

למה אתה חושב שלא קראתי? דיברנו על הטור ועל זה שהוא רק רוצה שנקשיב לו ונשתכנע בנועם שאלוקים הוא המלך או משהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

@vadim6385

לפני 13 דקות, vadim6385 כתב:

בוא תאיר את עיניי

זה לא מי שהיה לו בתיק פלאיירים, גם אם היה כתוב על הפלאיירים "כהנא צדק".

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

זה מה שאני אומר. שהיא השתפרה.

מעולה, אני גם מסכים איתך על זה.

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

אמרתי שיש משהו רע?

למה אתה חושב שלא קראתי? דיברנו על הטור ועל זה שהוא רק רוצה שנקשיב לו ונשתכנע בנועם שאלוקים הוא המלך או משהו.

זה היה נראה ציני למדי.

גם נראה לי חסר פואנטה לשאול אם הוא התמתן, אחרי שקראת שהוא מעיד על עצמו שהוא התמתן.

כנראה זה מה שבילבל אותי.

=================================

פתרונות שיכון ללא-חרדים כנראה לא יבואו בקרוב 😐

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אליבא דפינדר

אגב מה לגבי מי שהולך לאזכרה לגנדי?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ומי שמציין את מותו של רוצח המונים?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

אנשים מתונים

אני עושה איזה אמ;לק על הדיון שיתפרס על כמה עמודים:

- הגדרת מהו אדם מתון

- טענה שבנגביר מתון

- הפרכה כי בנגביר לא מתון, סתירה

- חזרה להגדרת מתון

- מריץ קומפילציה וחוזר חלילה

בשמחה, השר לענייני מימז.

Woot woot! - Happy Homer | Make a Meme

• מצחיק 4
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...