Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בבית של ההורים שלי הנורות נשרפות בקצב די מטריד. (נורה נשפרת בערך כל שבוע/10 ימים.)

מדובר על נורות ליבון רגילות המחוברות לגופי תאורה מסוגים שונים במקומות שונים בבית.

לפני שהם נכנסו לבית (בניין ישן), הם עשו שיפוץ כללי והחליפו גם את מערכת החשמל. (זה היה לפני כשנתיים).

מה שיוצר חשש שאולי עשו משהו לא כשורה.

מאיפה להתחיל?

האם צריך להתקין מייצב מתח/זרם? (יש כזה דבר בכלל?- ההגיון שלי אומר שהמתח בבית לא יציב ובגלל זה יש "פיקים" ששורפים את הנורות).

תודה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לא יכול לענות לך על תעלומת שריפת המנורות המוגברת. מה שכן בשופרסל דיל יש מבצע 1+1 על כל המנורות שהם מוכרים שם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אפשר להתקין מייצב מתח אבל אין שום סיבה שתעשה את זה לאור העובדה שחברת החשמל אמורה לעשות זאת עבורך.

בתור התחלה אפשר לקחת רב מודד ולראות כמה מתח מגיע אליכם הביתה. אם זה יותר מ 230 וולט כנראה שיש בעיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהרבה מקומות יש מבצע על הנורות של פיליפס(החסכוניות) 1+1 או 2+1 תלוי איפה. המחיר של יחידה נע בין 25₪-40₪

מה שטוב בנורות של פיליפס זה שיש עליהן שנה אחריות-כפי שמופיע על האריזה.

אומנם אני עובד בחנות שמספקת נורות(החנות יקרה ואיני ממליץ עליה) אבל, אין לי שום קשר לפיליפס.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

יש כרגע נורות שמסופקות ע"י משרד התקשורת של חברת SUNSET נדמה לי - 3 יחידות ב20 שח.

אם אתה בב"ש, בחנות שאבא שלי עובד בה מוכרים את הנורות האלו (לא שותפים בחברה, לא מקבלים רווח ישיר כלל)

פורסם

כבר כתבתי באחד השרשורים לאחרונה - נורות חסכוניות קונים רק מדרגה אנרגטית A. נורות בדרג אנרגטית B ופחות מפיצות מעט מאוד אור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראיתי בישראל היום, מבצע של רשת "מחסני תאורה" - נורת חיסכון E27 20W ׁ(שווה ל- 100W) אור צהוב / לבן

7₪ ליחידה.

המבצע עד 6/2 אם אני לא טועה. השבוע הזה

אני לא יודע מאיזו חברה הנורה, ומה דירוגה האנרגטי.

ניסיתי לצרף תמונה, קיבלתי שגיאה שאין לי מספיק הודעות. אבל תמצאו את המבצע באתר שלהם

פורסם

המנורה היא מהסוג הארוך, שבהרבה מקרים לא תכנס במקום של נורת ליבון.

כתחליף לנורת ליבון ("אגס") צריך בד"כ מנורות במבנה סליל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial - אתה מתכוון אלי?

אם אני לא טועה, הנורה שבמבצע 7₪ תתאים לבית מנורה רגיל.

לנו היתה נורת ליבון, החלפתי לנורה חסכונית והיא התאימה בלי בעיה.

הייתי מצרף תמונה, אבל לא יכול. תיכנס לגוגל, תקליד "מחסני תאורה". באתר שלהם תיכנס ל "מבצעים".

נורה שניה, שורה ראשונה.

פורסם

מבחינת ההברגה מדובר ב-E27 סטנדרטי, אבל המבנה של רכיב התאורה מאורך, וזאת בנוסף למנגנון האתחול שבבסיס הנורה. בהרבה אהילים\נברשות אין מספיק מקום לנורה כה ארוכה (וצרה) והיא תתנגש עם הדופן או נורות אחרות. לעומת זאת נורות הסליל יותר דומות במימדיהן לנורות ליבון סטנדרטיות.

• תוכן חדש...