Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

לפני מספר ימים שמתי לב שבפנס האחורי של היטי הצטברו טיפות מים ,שמתי לב שבחלקו העליון של הפנס יש עיוות בפלסטיק , נראה כמו הפרדה של שכבות הפלסטיק ובנוסף יש סדק באורך כ-5 ס"מ לאורכו של הפנס , כאשר אבי רכש את הרכב לפני כעשרה חודשים לא שמנו לב לפגם זה כאשר באנו לקחת את הרכב.

בגלל שהרכב עדיין מכוסה באחריות אבי נסע לסוכנות "קרני אור" ברחובות ולאחר שבדקו את הפנס אמרו שמאחר ולא הבחנו בתקלה כשלקחנו את הרכב מהסוכנות, האחריות לא מכסה את זה ,כי הם לא יכולים לדעת אם ככה הם מסרו את הרכב או שזה נגרם לאחר הקניה.

השאלה שלי היא האם יש למי לפנות בנושא ? אני מבין שאי-אפשר להוכיח את הסדק אבל, בפגם השני בבירור רואים שזה פגם ייצור ולא תאונה,מכה,לחיצה וכו'.....

ואם לא אז לפחות איך כדאי לאטום את זה ? באיזה סוג של דבק כדאי להשתמש ? (כמובן שמוסך הציעו להחליף פנס בתמורה ל600+ שקל :\)

first.jpg

second.jpg

פורסם

לפחות בתמונה הימנית רואים די ברור שיש שם חריצה כתוצאה שנגרמה מחבלה של גוף זר. ממש לא נראה כמו פגם ביצור. אבל תנסה לפנות לשרות לקוחות שלהם אולי תצליח. אם לא, אז כמו שיעצו לך כאן, תחליף בהקדם את כל היחידה אחרת יכנסו לך מים ויחד עם חשמל זה לא מתכוון לדברים טובים.

פורסם

גם לדעתי הפגיעות הן תוצאה ממכה ולא פגם בייצור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לפחות בתמונה הימנית רואים די ברור שיש שם חריצה כתוצאה שנגרמה מחבלה של גוף זר. ממש לא נראה כמו פגם ביצור. אבל תנסה לפנות לשרות לקוחות שלהם אולי תצליח. אם לא' date=' אז כמו שיעצו לך כאן, תחליף בהקדם את כל היחידה אחרת יכנסו לך מים ויחד עם חשמל זה לא מתכוון לדברים טובים.[/quote']

מה העלות של יחידה כזו? זה לא כמה אלפי שקלים?

how it's like to drive :twisted:

פורסם
למה סתם לנחש לזרוק מספרים ולהכנס לסרטים? תתקשר מחר למוסך ותבדוק.

הרכב המדובר לא שלי ואני לא פתחתי את השרשור.

פשוט לאחי יש גם סדק בפנס בפיאט פנדה ולא היתייחסנו לזה עד עתה אבל אתם רושמים שזה יכול לעשות בעיות

how it's like to drive :twisted:

פורסם

ערב טוב

מנסיון עם צמפיון במידה והיה נכנס לפנס מים ולא היו רואים סדק בפנס היו מטפלים באחריות, מכיוון שאצלך המצב שונה ויש סדק בפנס אז כנראה שמישהו נכנס ברכבך בחניה או אפילו מישהו שעבר ליד הרכב עם תיק או משהו קשיח ופגע בטעות בפנס של רכבך וגרם לנזק זה.

אתה מוזמן לפנות אלינו טלפונית יש לנו מספר רכבים כאלו שעברו תאונות ואנחנו מפרקים אותם לחלקים, סביר להניח שעדין תוכל

למצוא כזה אצלנו משומש במצב חדש (יש לנו רכב בן פחות מחודשיים) בפחות ממחצית המחיר של חלק חדש..

03-6500030 תבקש את משה או גיא.

טי גי חלפים בע"מ - דרך השבעה 5, אזור

בהצלחה

פורסם

פנס אחורי מושלם ליטי עלה לי במוסך מורשה כ-800 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מה העלות של יחידה כזו? זה לא כמה אלפי שקלים?

אין לי מושג אבל איך אלפי שקלים אם אתה אומר שבמוסך הציעו לך החלפה כולל עבודה ב-600?!

תשאל בגל-אור כמה עולה החלק ותקבל מושג.

• תוכן חדש...