Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

yogevv אתה טועה, היבואן הרשמי (ברס) לא ייתן לי שירות אחריות על מכשיר שקניתי מיבואן מקביל(לא רשמי) קרי רונלייט.

ועוד פעם באמצע שיחה המכשיר קפא, ועכשיו הוא נדלק אבל נתקע בבוטלופ.

חברים, לפי מה שרשמתי לגבי המדבקה שעל הסוללה, נראה לכם שהמכשיר משומש? יש לי חשד.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

שוב, כנראה (99% כמו שכבר אמרו) שמדובר בבעיה תוכנית שתיפתר ברגע שיחליפו לך רום, בחנות שבה אני קניתי בזמנו את הטלפון (דיזייר) פתרו לי את זה תוך יומיים (הכנסתי את הטלפון בשישי) ללא כל עלות. לך אליהם, תסביר את הבעיה ושיסדרו לך אותה. אין פה אפילו עניין של "שירות" של יבואן או אחריות, סך הכל להתקין רום.

*אני מניח שהמכשיר מגיע עם תפריטים בעברית? עם כן, מאחר וב2.2 לא הייתה עברית מובנית (הופיעה רק ב4.0) כנראה מדובר ברום לא מקורי, משמע לטלפון כבר יש רוט, וכל מה שצריך זה ללחוץ על שניים-שלושה כפתורים כדי להכניס אותו לריקוברי ולהתקין את הרום פפשוט לבחור את הקובץ מהתפריט). פעולה שאמורה לקחת לא יותר מדקה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

המכשיר כרגע באנגלית, אבל הגיע עם אפליקציה בשם morelocale2 שיש בה אפשרות כנראה לעברת את המכשיר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לא נראה לי שמורלוקאל דורש רוט, היא גם לפי מיטב הבנתי לא "מעברתת" אלא עוזרת להתמודד, יישור לימין, מספרים ושאר שטויות.

גש לחנות. אם לא ימצא פתרון, או שהם יפתרו את העניין אבל הוא יחזור אחרכך, צור קשר ונפתור את זה ביחד. קשה זה לא יכול להיות.

פורסם
לא.. הוא הפך למומחה כי הבוטלואדר של סוני נעול כמו הכלא בגוואנטמו. ולמישהו שרק מתחיל את דרכו באנדרואיד ורוצה להחליף רום, זה חתיכת סרט שלא מהעולם.

מחזק. לא כל כך קשה לפתוח את הבוטלואדר אבל נראה אותך עושה רוט ומתקין ריקברי. (ואחר כך גם נכנס לריקברי..)

זוועת עולם.

אם התקנת בטעות ICS אתה חייב לחזור ל 2.3X כדי שהמכשיר יסתכל עליך ולא יעשה פחחח..

אגב MORELOCAL לא מתקינה כלום אלא רק חושפת את העברית שכבר מותקנת אבל מוסתרת (כמו עוד שפות אחרות) מטעמי שיווק.

פורסם

מתוך סקרנות נטו, כמה קשה לעשות לו רוט או להתקין ריקוברי? במיוחד אם אתה יודע לעבוד עם adb.

ממה שאני מכיר, זה עניין של לדחוף קובץ למכשיר, להתקין (פקודה אחת לכל פעולה בadb). והכל מוכן.

פורסם

ניסיתי עד שכמעט פרחה נשמתי..

אי אפשר לעשות ROOT על שדרוג.

צריך לשנמך חזרה לסטוק 2.3X- עם המקבילה של סוני לאודין.

הבעיה שמשום מה 19 פעמים מתוך 20 אתה מקבל שגיאה מזורגגת ובפעם ה 20 זה נתקע באמצע.

אחרי מלא נסיונות זה פתאום עבד, ואז עושים רוט ומחפשים ריקברי נורמלי (יש שם איזה 5 סוגים שזה מתאים לרום ההוא ולא לרום הזה ועוד ועוד..)

עכשיו צריך להעלות את הריקברי ומסתבר שעל כל 2 אנשים בXDA יש 4 דעות (ללחוץ על כל הכפתורים, ללחוץ רק על הבית ווליום, ללחוץ רק על ההפעלה והבית,....)

ובסוף, כשזה עובד, אז אתה צורב גירסה כלשהי ובהרבה מקרים הריקברי המקוסטם פשוט נמחק.

ואז מתחילים שוב...

אני לפחות ניסיתי על אקספריה מיני וARC.

אולי עכשיו משהו השתנה.

פורסם

אז למה לא להשתמש בadb? אחד פוש, אחד פלאש ויש לך ריקוברי. משם להתקין רום זה עניין ש. להעתיק את הקובץ ולהתקין מתוך הריקוברי (או פשוט עוד פוש ופלאש).

או שגם adb "אוכל כאפות" על המכשירים האלה?

פורסם

איפה הריקוברי נמצא עם הקרנל? בדיזייר הייתי מחליף ריקוברי'ם וקרנלים על ימין ועל שמאל ובלי שום קשר בינהם.

וגם אם כן, כל מה שצריך זה למצוא אחד שיעבוד טוב ולא לגעת יותר. ואז אתה נשאר עם אותו קרנל ואותו ריקוברי וטלפון שאשכרה עובד.

פורסם

מודה של ADB כבר לא הגעתי.

היה קשה להכניס את המכשיר לצריבה הכי פשוטה אז בשלב מסויים ויתרתי.

וכן, הריקוברי הוא יחד עם הקרנל כמו בגלקסי S1.

מספיק שאתה מוריד רום עם קרנל X ואם המפתח היה שיכור/לא הכין שיעורי בית וקיבל עונש מהמורה = אתה דופק את הריקוברי וצריך להתחיל הכל מחדש.

פורסם

אם החנות לא ממש נותנת פיתרון, תתקין את הPC COMPANION של סוני במחשב ותעשה שידרוג לגירסה האחרונה של אנדרואיד שסוני נותנת לך, לא אמורה ליהיות בעיה רצינית בביצועים מפני שיש לך מעבד כפול ליבה.

לי יש XPERIA RAY וביגלל שהוא חד ליבה הICS לא ממש עושה לו טוב, לך לא אמורה ליהיות בעיה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

hwgeek: חשבתי לעשות את זה, אבל לך תדע שאפילו אם אני יעשה פעולה פשוטה כזאת, יתנערו ממני רק לשם ההתנערות ויאשימו אותי בנזק למכשיר ויבטלו לי את האחריות, ואז אם יש בעיה חומרתית שכן צריכה להיות מטופלת על ידם אכלתי אותה.

מחר אקפוץ אליהם נראה מה הם אומרים.

אין דבר יותר מעצבן מלרכוש משהו חדש בהרבה כסף, ולגלות שאחרי כמה ימים צריך לעשות ריצות איתו לתיקונים (במיוחד כמה ימים לפני תחילת תקופת מבחנים :x )

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

בזה אתה אכן צודק, גם בחנות שאני קניתי מימנה אמרו לי שאסור לי לעדכן לבד, אבל הם הזמינו אותי לעשות כל עידכון בחינם במעבדות שלהם- למען הסדר הטוב.

אכן ככל הניראה מדובר בבעיית תוכנה וככל הניראה עדכון לגירסה רשמית יפתור לך את כל הבעיות ותתחיל להנות מהסמארטפון.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...