Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול אימי נסעה ברכבת מנהריה לת"א, וכשהגיעו לת"א אוניברסיטה נעצרה הרכבת ונתקעה.

אחרי המתנה של שעה הגיעה רכבת אחרת, שגם נתקעה כמעט כשעה.

סך הכל איחור של שעתיים מנהריה לת"א.

האם ניתן להתלונן על זה בפני רכבת ישראל או גוף אחר ?

פורסם

אם היעד הסופי היה בת"א אז למה לא ירדה ברכבת אוניברסיטה ומשם אוטובוס לתוך ת"א?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מגיע לך כרטיס לכיוון אחד מתנה.

תתחדש ותלונה נעימה

תודה, לאן אני שולח את התלונה?

אם היעד הסופי היה בת"א אז למה לא ירדה ברכבת אוניברסיטה ומשם אוטובוס לתוך ת"א?

כנראה לא התחשק לה לקפוץ מהחלון.

פורסם
כשהגיעו לת"א אוניברסיטה נעצרה הרכבת ונתקעה.

כנראה לא התחשק לה לקפוץ מהחלון.

תחליט, הרכבת עצרה כשהגיעו לתחנת האוניברסיטה או לפני התחנה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תודה, לאן אני שולח את התלונה?.

אם אתה רוצה כרטיס פיצוי (כפי שמגיע לך מתקנון הרכבת) - תוכל לקבלו ממנהל התחנה בת"א כפי שציינו כאן.

אם אתה רוצה בכ"ז ובלי קשר להגיש תלונה - יש באתר הרכבת קישור למייל של פניות הציבור וטלפון שלהם, תוכל להפנות את תלונתך באחת הדרכים.

מנסיון של עשור און-אנד-אוף ברכבת: אל תצפה שמישהו יחשוב לתעל את תלונתך למען שיפור האיכות, השירות, הניקיון או כל נושא אחר שעולה על דעתך :-(

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4327743,00.html

ממש מזיז להם את ה.... התלונה שלך, שלי, או של כל אחד אחר.

ה"פיצוי" שלהם הוא עלוב ומעליב. פשוט זילות בבני אדם. את כמות הזעם שיש לי כלפי רקבת ישראל אני לא יכול להוציא פה על גבי הפורום. בגדול זה מסתכם בכך שצריך לשחזר מה שעשו לישו, על כל עובדי המוסד הרקוב הזה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אם אתה רוצה כרטיס פיצוי (כפי שמגיע לך מתקנון הרכבת) - תוכל לקבלו ממנהל התחנה בת"א כפי שציינו כאן.

אם אתה רוצה בכ"ז ובלי קשר להגיש תלונה - יש באתר הרכבת קישור למייל של פניות הציבור וטלפון שלהם, תוכל להפנות את תלונתך באחת הדרכים.

מנסיון של עשור און-אנד-אוף ברכבת: אל תצפה שמישהו יחשוב לתעל את תלונתך למען שיפור האיכות, השירות, הניקיון או כל נושא אחר שעולה על דעתך :-(

אוקי, אבל מה אני עושה כרגע אם אין בידי את הכרטיס ?

פורסם

שוכח מכרטיס חינם :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
תודה, לאן אני שולח את התלונה?

ללמפה. או לחלופין, אתה יכול למסגר אותה ולתלות על קיר בחדר. או לפנות לבית דפוס הקרוב, שישכפלו ויעשו מזה גליל קומפקטי, שתוכל לתלות אותו בשירותים, ולהשתמש בו בעת הצורך. הבחירה היא שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רגע , בלי לחץ , זה עדיין לא אבוד ! יש לך ריקוד או מנגינה ? :roll:

אני יכול להשאיל אם צריך :

.

Gn'f'R

פורסם

ועכשיו תשובה רצינית - מדובר בארגון מספיק אטום כדי לא לפצות את אימך בשום דרך שהיא כשאין לה תיעוד על הנסיעה.

ייתכן שאם תפנה לתביעות קטנות, השופט ייאלץ את העמלקים לזכות אותך בדמי הנסיעה, השאלה היא האם עלות הכרטיס (20-25 ש"ח?) שווה לך את הטרטור.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...