Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הרבה אנשים יודעים אבל " חדש תמורת ישן" אינו בדיוק כפי שזה נשמע , חברות הביטוח מגבילות את ההשתתפות שלהם ומוכנות לשלם 10-15 אחוז יותר משווי הרכב בזמן התאונה.

כך שבמידה ובשנה הראשונה הייתה ירידת ערך של מעבר ל10 אחוז ( מה שקורה בדרך כלל) אזי המבוטח צריך לשלם את ההפרש או לקבל כסף .

בכל אופן צר לי על התאונה ,כואב אבל לפחות יצאתם בריאים .

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עלות החלקים שציינת בצירוף עלות העבודה משמעותה ככל הנראה הכרה ברכב כטוטאל לוס ״למזלכם״

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
עלות החלקים שציינת בצירוף עלות העבודה משמעותה ככל הנראה הכרה ברכב כטוטאל לוס ״למזלכם״

אני חושב שאתה טועה. אם לא צדקתי אשמח לתיקון.

הרכב חדש (בן 3 שבועות לפי פותח השרשור). הרכב עולה 136 אלף ש"ח. נניח והוא איבד מרגע המסירה כ15 אחוז-הוא שווה כרגע כמעט 116 אלף. עלות הנזק כ45 אלף לפני עבודה. נניח שהעבודה תעלה (בהתפרעות) עוד 10000 שקל. זה מביא אותנו לעלות של 55 אלף שקל. טוטלוס? לא בטוח.

פורסם
אני חושב שאתה טועה. אם לא צדקתי אשמח לתיקון.

הרכב חדש (בן 3 שבועות לפי פותח השרשור). הרכב עולה 136 אלף ש"ח. נניח והוא איבד מרגע המסירה כ15 אחוז-הוא שווה כרגע כמעט 116 אלף. עלות הנזק כ45 אלף לפני עבודה. נניח שהעבודה תעלה (בהתפרעות) עוד 10000 שקל. זה מביא אותנו לעלות של 55 אלף שקל. טוטלוס? לא בטוח.

עלות הרכב במחירון היא 129,100 ש"ח

בלי קשר הבנתי שטוטללוס זה 40%

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אצלי לפחות 50%. אאל"ט.

ככל שהמכונית ישנה יותר...אותו נזק מעביר אותך לטוטל לוס בקלות יותר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם אם לא יהיה טוטאלוס יש אובדן להלכה.

יתקנו את הרכב מאוד בזול והוא יגיע לאיזה סוחר כרכב כמעט חדש לגמרי.

פורסם

טוב כרגע זה הולך לכיוון של אובדן להלכה/גמור.

צריך לברר כמה דברים:

-האם צריך לשלם הישתתפות עצמית במקרה של אובדן להלכה/גמור? (הפניקס)

-האם מקבלים החזר על הפוליסה על שאר השנה (נישארו 11 חודשים)? והאם יש הבדל אם זה גמור או להלכה.

-האם מקבלים החזר יחסי על רישיון הרכב ממשרד הרישוי, והאם יש הבדל אם זה הלכה או גמור?

-המוסך שאליו העברנו את הרכב הוא לא הסדר, בכל מקרה שיהיה מי משלם למוסך על הבדיקה של הרכב ואחזקתו?

תודה ניצן.

פורסם

1. כן אבל את זה חברת הביטוח שלך צריכה לתבוע מהביטוח של הנהג הפוגע.

2. לא על המקיף כן על החובה.

3. כן.

4. אם אני לא טועה, אתה משלם. רק שמאי יכול להעריך את עלות התיקון/נזק ורק על זה ניתן לקבל החזר.

פורסם

1. אין ה"ע במקרה של אבדן גמור/להלכה, על פי הנחיות של המפקח על הביטוח. אבל אם יש תביעה מצד הנהג השני אז תיתכן ה"ע עבור הפעלת הביטוח לכיסוי נזקי צד ג'.

2. אם מפעילים מקיך ויש אבדן גמור/להלכה, אז הלכה הפוליסה. על החובה כמו שאמרו לך - החזר יחסי מלא.

3. על אבדן גמור מקבלים החזר יחסי של רשיון הרכב, כי הרכב יורד מהכביש. אבדן להלכה-אין החזר. (הרכב נמכר לחברת הביטוח וימשיך לנסוע בכבישים אחרי שיימכר לסוחר חאפר שיתקן אותו בקומבינה וימכור אותו לפראייר כלשהו)

ושאלה נוספת - למה אתם תובעים את הפוליסה שלכם אם האשם הוא הנהג השני? למה לא לתבוע את הביטוח שלו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני חושב שעכשיו זה הזמן המתאים לפרסם את מספר הרכב כדי למנוע ממשתמשי הפורום וקרוביהם לרכוש את הרכב מאיזה סוחר שככל הנראה יחליף דלת, יעשה פחחות וינתק את נורת הכרית אויר....

מזל שזה הסתכם רק בעוגת נפש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הרכב שייך לחברת הביטוח, אי אפשר להוריד ממנו שום דבר.

עניין הפרמיה, פוליסה ודברים קטנים נוספים מתגמד מול זה שהרכב הוכרז כאובדן להלכה.

זה לא רק עניין של סחירות, אילו היו מחליטים לתקן את הרכב, הייתם צריכים לנסוע עליו עם הרגשה של חוסר בטיחות.

מזל שאף אחד לא נפגע ושהרכב כבר לא שלכם.

כל הסיפור לא נעים בכלל, אבל יצאתם ממנו בנזקים מינימליים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה המכונית הבאה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתם אמורים לקבל עליו מחיר של רכב זהה חדש, או משומש?

אם יש לך חדש תמורת ישן אתה אמור לקבל רכב זהה עם היילונים, לא?

פורסם

מקווה בשביל הורייך שהאוטו ילך טוטאל לוסט

מי צריך אוטו חדש אחרי תיקון

תחשוב איזה קשה תהיה המכירה של דבר כזה...

עדיף להמתין טיפה ולהתפנק בחדש

אבל העיקר!

שיצאו שלמים

החלמה מהירה אם לא חשים טוב!

פורסם
מה המכונית הבאה?

כנראה האוריס החדשה, למרות שאין צפי מדוייק להגעתה.

חשבנו על הסיאט איביזה הזולה, לאח שלי יש אותה ואבא שלי נסע איתה פעם ועשה 1/18 בממוצע. כי הרכב עולה קצת יותר מחצי מהאוריס אבל קצת פחות חסכוני,לא בטיחותי והאבזור נמוך יותר.

קיצר יש עוד זמן להחלטה (30 יום) בינתיים חשבנו על הסקודה ראפיד אבל אין לי מושג מתי היא מגיעה

• תוכן חדש...