Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rock Band/Guitar Hero Wii

kanfi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין במשחק זה ל-WII ויש לי מספר שאלות למומחים

1. האם ניתן להוריד שירים נוספים (DLC) ע"י חיבור לאינטרנט, גם אם ה-WII פרוץ

2. מה ההבדל בין משחק זה לבין GUITAR HERO ?

3. האם המשחק שווה משהו בפני עצמו ? או שחייבים להשלים קלידים, תופים, גיטרה וכו' ?

4. חנות מומלצת בארץ

תודה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

משחקי כייף!

המקומיים הצטיידו במיטב הקולקציה. אני המתופף (די קשה...) בלהקת הנשימה האחרונה.

אבל משום מה לזה של החיפושיות הם לא רוצים להכנס...

אין הבדל של ממש בין הגיטאר הירו לרוק באנד, גם הלגו רוק באנד נחמד ומהנה מאוד. בחר לפי להקות ושירים שיש לפי טעמך.

אפשר בלי ציוד נילווה, אבל הכייף ואולי קצת למידה לפרוט, גדולים פי כמה כאשר יש גיטרה יעודית.

לא ניסינו להוסיף, התכונה קיימת אבל מספיק מה שיש. אפשר למצוא מידע באתרי וי יעודיים.

תבדק אם גרסת התוכנה שאצלך מתאימה לתוכנה. ואם צרילעדכון שמגיע עם המשחק - לבדוק אם הוא "בטוח".

איפה קונים? לפי המקום הזול שיש ברשת לאותו מוצר שבוחרים (עניין של עיצוב וחוות דעת משתמשים) - לא חייבים מקורי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...