Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אבקש מס' דקות מזמנכם למילוי שאלון קצר הנוגע לבנקים.

הסקר מיועד ללקוחות בנק לאומי בלבד (למטרת הגשת עבודה לאוניב', זה אינו סקר מסחרי).

קישור לסקר

מנהלים - אם זה לא ראוי או אסור לפרסם בקשה כזו, נא ליידע אותי במקביל למחיקת השרשור (שלא אחיה בסרט שיש לי עוד קבוצת עונים :lol: )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

איזה קטע, דווקא על הבנק הכי מגעיל (לפי דעתי) אתה עושה סקר. במשפט אחד, ח*א של בנק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתה מוזמן להביע את סלידתך בסקר :lol:

(אני במזרחי, אתה רוצה לראות גרוע? תעבור אליו...)

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

עשיתי.

היום אני במזרחי עם אשתי והשירות הרבה פחות גרוע מהשירות של לאומי שבו יש לי את החשבון הנפרד. (שהולך סוף סוף להיסגר בימים הקרובים :-D )

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
אתה מוזמן להביע את סלידתך בסקר :lol:

(אני במזרחי, אתה רוצה לראות גרוע? תעבור אליו...)

אני עברתי אליו ודווקא מרוצה.

לפניו הייתי בלאומי (החשבון עדיין קיים אבל לא פעיל. עוד כחצי שנה ייגמרו בו כל התשלומים ואז הוא יומת סופית).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חבר'ה , אין מספיק נסקרים, בחייאת.

המרחב הסטטיסטי קטן מידי - זה ממש דקות בודדות, ואפשר להוציא קיטור על הבנק :lol:

פורסם
חבר'ה , אין מספיק נסקרים, בחייאת.

המרחב הסטטיסטי קטן מידי - זה ממש דקות בודדות, ואפשר להוציא קיטור על הבנק :lol:

לחצתי על הלינק ורשום "שהסקר אינו פעיל כרגע". אנא ממך פתח אותו. אני רוצה לספר שם את האמת המגעילה על בנק לאומי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

נהדר !

נסגר , אספתי מספיק נסקרים (כולל אלה שהיה צריך להניע אותם בדחיפה ... :lol: ).

תודה רבה רבה לכל מי שלקח חלק, לצערכם הבנק לא ייסגר בעקבותיו, אבל תמיד אפשר לקוות :-)

• תוכן חדש...