Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מס' חודשים החזרתי את הליסינג ואני מחפש לקנות רכב.

אני כבר די הרבה זמן מנסה ולא מצליח להיסגר על 2-3 דגמים שאותם אלך לחפש, אשמח לעזרה:

- אני נהג יחיד (רווק), רוב הנסיעות שלי הן לבד, מקסימום עוד נוסע אחד לידי, לכן מעדיף רכב קטן.

- שיהיה אמין.

- ישמש לנסיעה יום יומית ראשל"צ-הרצליה, בד"כ לא בשעות הפקקים, אז שלא יהיה זולל דלק (לא חייב את *הכי* חסכוני שיש.. אבל שיהיה חסכוני :) )

- שלא יהיה מכוער (מוריד את הסיריון מהאופציות, לא אוהב את הצורה)

- ידני/אוטומט: נוטה לאוטומט, אך לא פוסל על הסף ידני, כך שאשמח להצעות משני הסוגים.

- זהו. "נוחות נסיעה", "איכות חומרים בפנים הרכב" ודברים מהסגנון הזה ממש לא מעניינים אותי, מבחינתי רכב זה משהו שייקח אותי ממקום למקום ושיבקר כמה שפחות במוסך.

כאמור, התקציב עד 50K, עם אפשרות להגדיל אם זה ממש יהיה שווה את זה.

תודה!

פורסם

רכב מיני מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה יכול לבדוק גרנדה פונטו,מאוד חסכונית די אמינה,עדיפות למנוע 1.4 וגירסת דינמיק.

אם תצליח למצוא פיגו 206 ידנית גם טוב במיוחד דגם הxs הידני תקבל רכב זריז מהפונטו,פחות חסכוני.

אם אוטומט אתה יכול לבדוק את הקאיה ריו,המחירים הזולים שלה יאפשרו לך רכב די מתקדם,בינונית מבחינת חיסכוןן היא סוג שלבסדר,לא מצטיינת בשום ץחום במיוחד אך היא לא רעה.

אם אתה יכול ידנית עדיף תקבל רכבים יותר חדשים וחסכונים,הייתי מציע לך לעשות נסיעת מבחן על רכב מיני,אתה אולי תגלה שהיא תספק אותך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יפנית אז הונדה גאז,מרווחת בפנים,מאוד אמינה אך שומרת על מחירה,מה שאומר שתצטרך להתפשר על כמה שנים.

עוד רכב הוא היאריס,מאוד חסכונית ואמינה,בדור השני החל מ2007 יש גיר רובוטי הוא פחות מומלץ עקב פעולתו.

פורסם

שלום Benjy_1983,

מכונית קטנה וידנית בהחלט תוכל להספיק לנסיעות מהרצליה לראשון לציון ובחזרה. מכוניות אלו, כדוגמת סוזוקי אלטו, סיאט מיי או קיה פיקנטו, יציגו ככל הנראה את צריכת הדלק הטובה ביותר. כחדשות, הן עולות בין 60 ל 70 אלף ש״ח, כלומר מעט יותר מהתקציב שהגדרת. עם זאת, רכב בן שנה או שנתיים כן ייכנס בקלות לתקציבך.

אם בכל זאת תעדיף מכונית אוטומטית, אז תוכל לבדוק את המכוניות המעט גדולות יותר. מכוניות כמו סוזוקי ספלאש, יונדאי i20 או מאזדה 2 יציגו צריכת דלק טובה מעט פחות אבל גם מרווח פנים טוב יותר וביצועים קצת יותר טובים בזכות המנוע הגדול יותר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...