Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ליום כייף מהעבודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספורט?

אולי יום רכיבה אם איזה מדריך לקבוצות? ואחר כך על האש ביער..

תענוג מניסיון של חבר'ה בכיתה .

[כן צעירים אבל היה מהנה]

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
יש לי רעיון אחר לגמרי ומשהו קצת שונה, אז נא להקשיב טוב לפני הגיחוכים:

תאם סיור במכון איילון, רחובות. תאם הדרכה במקום ותאם לאחר מכן מסעדה באזור ההייטק של רחובות ממש ליד.

אני חושב שכל ישראלי (כן, אני ציוני ואני לא מתבייש בכך) צריך לבקר שם, ע"מ שלא ישכח בגלל מי אנחנו כאן ובגלל מי יש לנו מדינה.

תאמין לי - המקום מרתק ופשוט לא יאמן. אני טוען שכל סיפור משם הוא לא יאומן עד שלא מבקרים שם ורואים. ולא, אל תתייחס לתיאור היבש והלקוני שתמצא באינטרנט. למקום ולאנשים שלו פשוט נעשה עוול משווע עקב חוסר הפרסום שלו וכל מי שמבקר שם מרוויח, ומקבל נקודת מבט שונה.

הסיור הוא בערך כשעתיים, לאחר מכם עוד כמה שתירצו במסעדה, ואז - הביתה בשעה סבירה. גם זה חשוב ליום כזה...

ממש תודה. לא הכרתי את המקום ואת הסיפור. המקום נכנס גבוה לרשימת הביקורים.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
כל זה ב200 שקל? :shock:

האמת,לא יודע כמה זה עלה לראש

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא בעניין של רכיבה.

בנתיים הכיוון הוא קארטינג בילו ומסעדה נכנס בדיוק לתקציב(שהעבודה נותנת).

אם אנשים יפתחו את הכיס אז יש הצעה לטייול טרקטורונים של שעתיים,סיור במבשבלת בירה+טעימות כמובן ומסעדה(300 שקל לאדם).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ירושלים מגיע?

אני יכול להציע לך. קרטינג או באולינג + ארוחה + קריוקי ומוזיקת רקע + אלכוהול.

מעונין פרטים בפרטי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לבסוף נסגר פינטבול בבית שמש עקב מזג האוויר ומחיר טוב.

מבקש המלצה למסעדה בבית שמש או בסביבה הקרובה כי אני לא מהאיזור,

תקציב של 80 שקל לאדם.

תודה

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לבסוף סגרתי פיינטבול במחיר טוב בבית שמש +ארוחה במסעדת "גחלים".

במהלך החיפושים חשבתי גם על קארטינג ולכן התקשרתי לכל המקומות במרכז לקבל הצעת מחיר.

הגעתי לקארטינג קריית אונו:

http://prokarting.co.il/

כמו שניתן לראות ישר הוא שהם "מתחייבים למחיר הנמוך ביותר":roll:,

הבחור התחייב לי בטלפון שהם מתחרים בכל הצעה כתובה שאשלח לו אך הדבר אינו כך.

ההצעה הכי זולה שקיבלתי הייתה זולה ב-25% ממה שהוא הציע!:evil: ובכלל ההצעה היקרה ביותר הגיעה ממנו...

כששאלתי אותו מדוע הוא מתחייב למחיר הזול ביותר ואינו עומד בכך התחיל להתעצבן ולהגיד "מה אתה רוצה קיבלת הצעה טובה,לך אליהם!"

כמובן שכל זה בליווי של "הקארטים שלנו הכי טובים וחדשים וכו..".

למה לפרסם כותרת כזאת ענקית כשאינך יכול לעמוד בה???:-o

פורסם

אז היום יצאנו לפיינטבון וארוחה,

לבסוף הבחור שבגללו התבטל מועדון הבורסה החליט להבריז:lol:

שיחקנו בפיינטבול בית שמש(מקום סגור) עקב מזג האוויר,אכלתי 5 פצצות:lol: יחסית לפעם ראישונה אני מבסוט.

תודה לכל המשתתפים!

• תוכן חדש...