Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורסם בעיתון "ידיעות אחרונות" של היום:

20121202_141046.jpg

הלקח שלי מהסיפור הזה:

1. גם כששוטר מציין בדו"ח שהוא שמר על קשר עין עם רכבו של הנאשם , זהו בהחלט אינו סוף פסוק.
  2. אם שוטר טוען שביצעתם עבירה ואתם בטוחים שלא עשיתם את זה - לעולם אל תודו! (כאן אמורה לבוא תוספת, אולם משום שיש בה משום המלצה לביצוע דבר עבירה אמנע מלכתוב אותה. תאלצו להבין לבד).
  3. בעידן שבו כמעט לכל אחד יש סמארטפון עם מצלמה, פנקו את הניידת והשוטרים בצילום מכל זוית אפשרית. אי אפשר לדעת כיצד זה יוכל לעזור לכם בהמשך.

ובחיאת, אל תהיו סוציומטים: כשאתם רואים שוטר או מולטנובה על ניידת, דווחו ב-WAZE לטובת שאר משתמשי הדרך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם זה היה חוקי - זה היה מגיע מזמן לרכב שלי.. ולא הייתי שומר אותו לתא המטען. הייתי מדגם אותו יפה יפה, נותן לו לשבת לידי

בשביל לתפוס בחורה או שתיים. בקיצור - הסרסור האולטימטיבי!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מה? זה לא חוקי? מה אני אמור לעשות עם שלי עכשיו? נקשרתי אליו.

ובהקשר אחר, אצטרף לבקשת אלעד, דווחו ב-waze, עשו מצווה.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...