Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשופרסל, אם אתה קונה מעל 100 שקלים אתה מקבל כרטיס להופעה של פיטר פן או סינדרלה ב 50 שקלים במקום 80 אם אינני טועה.

על כל שקלים 100 אתה מקבל כרטיס בהנחה אחד. תשאל לפני זה אם זה עדיין רלוונטי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אם אתה מכיר מישהו שיש לו חבר - בטוח שיש שם מחירים טובים.

גם בארגון המורים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
אם אתה מכיר מישהו שיש לו חבר - בטוח שיש שם מחירים טובים.

גם בארגון המורים.

רק כדרך אגב, אחותי מורה ואני יכול לומר לך דבר אחד. כפי שאני יודע כמות הכרטיסים שהם יכולים לקנות בשנה היא מוגבלת. כך נוצר מצב שאם מורה נותן את הזכות או יותר נכון, קונה בשמו כרטיסים עבור מישהו אחר זה יורד מהכמות שהוא יכול לקנות בשבילו ובשביל משפחתו באותה שנה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

חבל על זמנך, חוץ מהמופעים הלא מוכרים ,הסיכוי שנשאר כרטיס למופע כלשהוא הוא אפסי(בטח ובטח המופעים הגדולים), וגם אם נשארו בודדים,זה במקומות הגרועים ביותר שלא שווים את הכרטיס.

להבא,הזמן ביום פרסום הכרטיסים או לפחות חודשיים ,שלושה חודשים לפני.

שבת שלום.

• תוכן חדש...