Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם האמינות של הידני גדולה בהפרש משמעותי מהאוטומט?

והאם הפסדי הכוח של הגיר האוטומט משמעותי לעומת הידני ? (זה שיש הפסדי כוח ברור לי השאלה עד כמה? והאם האוטומט עושה את הקולט עגלה?)

פורסם

כאחד שנוהג יום יום על קולט אוטו' אני רוצה להגיד לך דבר ראשון שהרכב הזה חוץ מכיוון פרונט ובדיקה שנתית לא נכנס למוסך , הוא מאוד אמין .

בנוגע לכוח ... אם אתה נהג חדש שרק קיבל רשיון אז הרכב מאוד מומלץ , אני עכשיו כבר שנה עם האוטו ואני מנסה כל הזמן לשכנע את ההורים להחליף את האוטו השני שלנו (Impreza) לרכב יותר ספורטיבי או להחליף את התיבה למרות שזה לא עוזר יותר מידי ...

זה לא אומר שלרכב אין כוח , יש לו ולפי דעתי מספיק פשוט התיבה האוטומטית שלו מפחיתה מהיכולת

של המנוע ושל האוטו .

לאוטו יש כוח ותאוצות טובות אבל זה אומר רגל כבדה על דוושת התאוצה , כמו כן הוא מאוד נוח .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

tvt כאחד שנהג על שני הדגמים אני יכול להגיד לך שההבדל בכח הוא משמעותי מאוד! כמובן שהקולט רכב זריז וקליל.. אבל התיבה הידנית עדיפה! גם יותר חסכוני גם יותר אמין גם יותר מהיר!

אגב מהניסיון שלי עם מיצובישי סופר לנסר וקולט אני יכול להגיד לך שאלה רכבים מעולים ומוצלחים ביותר! היה לי סופר לנסר גיר רגיל תקופה ממושכת (די מכניקה זהה לקולט) וחוץ מדלק לא שמתי שקל על האוטו! מומלץ מאוד!

• תוכן חדש...