Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שראיתי באתר של משרד התחבורה חייל מילואים פעיל מקבל הנחה על אגרת רישוי לרכב.

מישהו התנסה בזה פעם?

החישוב נעשה בצורה אוטומטית במשרד הרישוי או שצריך לעבור הליך בירוקרטי כדי לקבל את ההנחה?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

אני לא חושב שזה עובד אוטומטית. בשנה שעברה צלצלתי לכל מי שרק אפשר כדי לברר על זה, ונפנפו אותי מגורם לגורם.

במקום מסויים נאמר לי שאקבל החזר לחשבון הבנק אחרי התשלום. זה לא קרה אף פעם.

אם תצליח להבין איך מקבלים את זה, אתה מוזמן לשתף את כולנו :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ההנחה אמורה להיות אוטומטית. אצלי זה היה 300 ש"ח (מחיר מלא סביב ה 1800), לא יודע אם ההנחה היא באחוזים או ערך קבוע, בטח יש פרטים באתרים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ההנחה ניתנת אוטומטית והיא תלויה בכמות ימי המילואים .

על רשיון הרכב כתוב - הנחה למשרת מילואים.

"אם עדיין לא שולמה אגרת הטסט יש באפשרותכם לפנות למענה של משרד התחבורה 5678* או באתר האינטרנט של משרד התחבורה ולשלם רישיון עם אגרה מופחתת."

פורסם
ההנחה ניתנת אוטומטית והיא תלויה בכמות ימי המילואים .

על רשיון הרכב כתוב - הנחה למשרת מילואים.

"אם עדיין לא שולמה אגרת הטסט יש באפשרותכם לפנות למענה של משרד התחבורה 5678* או באתר האינטרנט של משרד התחבורה ולשלם רישיון עם אגרה מופחתת."

גם אצלי זה היה ככה.

יתרה על כך כשקניתי רכב חדש לא ידעתי .

את יתרת התשלום שעשיתי קיבלתי בצ'ק חזרה

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

תקף על קטנועים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עד כמה שידוע לי כן.

בוודאות תקף על רכבי אספנות, ורק על רכב אחד בשנה.

שימו לב שזה תקף לרכב הראשון שתוציאו לו רשיון ראשון בשנה קלנדרית, אני "אכלתי אותה" כי הוצאתי כפל רשיון לרכב עומד כדי לסדר משהו והתבזבזה הנחה על רכב שאני לא עושה לו טסט.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
על פי החלטה שאושרה גובה ההנחה באגרת הרישוי לרכב לחיילי מילואים פעילים תינתן בהתאם למספר ימי המילואים שביצע החייל והיא תנוע בין 55 שקלים ל-165 שקלים.

הציטוט מכאן.

על-פי פרסומי אגף כוח אדם בצה"ל, ההטבה המרבית תינתן למי שמשרתים יותר מ-37 ימי מילואים בשנה. מי שמשרת בין 10 ו-26.5 ימי מילואים בשנה יהיה

זכאי להנחה של 5%, ומי שמשרת בין 27 ו-36.5 ימים יקבל הנחה של 10%.

מכאן.

הכתבות קצת ישנות, אשמח אם מישהו יתקן במידה והדברים השתנו מאז.

• תוכן חדש...