Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אני קניתי את זו לפני כמה חודשים. זו בהחלט הזרוע הטובה ביותר שהייתה לי עד היום, והיו לי הרבה.

יש לך גם את זה ואת זה, אבל את 2 האחרונות לא ניסיתי.

שאלה חשובה,

כשקבלת את התושבת בדואר הכניסו לך אותה לתיבה, או שהקופסא שלה גדולה מדי בשביל תיבה ?

שבוע שעבר עבר חודש מאז שהזמנתי, ואני מתחיל לחשוש שמישהו גנב את זה- השאלה אם זה משהו שאפשר להכניס בתיבת דואר רגילה, או שהיו שמים לי פתק להגיע לסניף דואר?

פורסם

נצל"ש

לצערי נשברה לי היום התושבת. הזרוע במצב מצויין (חדשה נקנתה לא מזמן).

מישה יודע מהיכן ניתן להזמין רק את התשובות ללא הזרוע/החיבור לשמשה?

החיבור אצלי הוא 4 פינים כמו בריבוע הצהוב. מה שאני צריך מסומן באדום או כל תושבת אחרת בעלת חיבור 4 פינים.

216297.jpg

תודה.

216297.jpg

פורסם

אחרי המון תושבות, שרובן היו גרועות, אני ממש מרוצה מהמוצר הזה:

http://www.ebay.com/itm/130782407854?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

אל תתפתה למוצרים זולים. לך על EXOGEAR מקורי.

המעמד הזה נדבק לכל משטח שיש לי ברכב: שמשה, דש בורד, פלסטיק... עמיד כאילו הוא דבוק עם דבק נגרים.

172

פורסם
תלוי, מה גודל פתח תיבת הדואר שלך? אתה יכול לבקש מהמוכר שיארוז את החבילה כמה שיותר שטוח.

ההזמנה בוצעה לפני קצת יותר מחודש - 25.11.

לפני כמה ימים קיבלתי בדואר מעטפה קטנה עם מטען לאייפון שהזמנתי ב 1.12,

ולמחרת הדוור פגש אותי ואמר ש"היום בבוקר הוא השאיר לי חבילה בתיבה"

ידעתי שאני מחכה לתושבת, ופחדתי שגנבו אותה.

הלכתי אליו עם המעטפה של המטען לאייפון שהוא הביא יום לפני ושאלתי אותו אם יש סיכוי שעל זה הוא דיבר?

הוא אמר שהוא כבר לא זוכר ויש מצב.

פורסם

זה גדול מידי לתיבת הדואר. סביר להניח שתקבל פתק שיודיע לך שמחכה לך דבר דואר בסניף הקרוב לביתך.

הזמנתי לפני זמן מה חבילה מאייבי. היא הגיעה אליי אחרי 45 ימים+

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

האם התושבת הזו מספיק גדולה בשביל המכשיר GPS הסיני מPANDAWILL שנפוץ בפורום? (מסך 5")

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
האם התושבת הזו מספיק גדולה בשביל המכשיר GPS הסיני מPANDAWILL שנפוץ בפורום? (מסך 5")

הפתיחה של האטב היא 10.5 ס"מ, 5 אינץ הם 12.7 ס"מ. משמע שהוא לא יתאים לך.

יש לי שאלה לבעלים של התושבת דמוי אטב.

עד כמה חזקה התפיסה שלו? אם אני תופס את האייפון בצורה אנכית הוא יחזיק אותו עם כל הבאמפים ומהמורות שבכביש?

הכוונה לאופן הזה:

CAP058-1.jpg

פורסם
ניתן להבין שהתושבת אמורה להיות ממוקמת על הדשבורד?

התכוונתי כמובן שכאשר התושבת מחברת לשמשה והמכשיר לא נתמך ע״י הדאש בורד.

• תוכן חדש...