Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני סטודנט, עני מרוד, עם דייהטסו סיריון שנת 1999.

הרכב שלי דורש טיפול. בעיקר - מים, שמן, פלגים, ברקסים, פילטר שמן ופילטר אוויר.

השאלה - האם יש סיכוי לאדם לא מיומן (אבל עם נכונות) לבצע טיפול לבד לרכב, בעיקר כדי לחסוך בעלויות?

או שכדאי מראש לרדת מהעץ הזה ולגשת למוסך.

תודה

פורסם

הדברים לא מסובכים, ממש לא, אבל יש כל מיני דברים קטנים שצריך לזכור והם קריטיים מאוד.

אלה אם כן יש לך חבר שיכול להדריך אותך שלב אחר שלב - רד מהעניין וסע למוסך.

נ.ב.

יש גם צורך בציוד בסיסי כמו ליפט (או בוקים) ומפתח פלאגים.

Bimmer

פורסם

כן באמת אפשרי לאט ובזהירות אתה מתחיל עם מסנן אוויר פותח כמה ברגים מוציא ישן מכניס חדש.

תעבור לשמן תעלה את האוטו על ג'ק תפתח את הבורג למטה שירד השמן על הדרך תוציא גם פילטר שמן מאחורי או לפני המנוע תלוי באוטו .. שהשמן ירד עד הסוף !תחזיר את הבורג תרכיב פילטר שמן חזק (חשוב לנקות את הבית של הפילטר שנמצא במנוע ) להוריד את האוטו מג'ק למלות שמן עד למדיד ובסוף תפתח את 4 הפלאגים עם בוקסא מתאימה תכניס חדשים .( לא לשכוח להחזיר חוטי הצתה למקומם ).

תניע את הרכב תן לו לעבוד חצי דקה תבדוק עוד פעם שמן בגלל שפילטר שמן לוקח עם אני לא טועה חצי קילו שמן תמלא שוב עד למקום המתאים וסע לשלום :)

מקווה שעזרתי .

פורסם

שלא תעיז לעבוד תחת רכב שיושב על ג'ק!!!!!!!

זוכר את הדברים הקטנים אך הקריטיים? זה אחד מהם.

שוב, יש הרבה דברים לדעת - אם אתה מתעקב לעשות את זה לבד, חפש בגוגל איך עושים את הדברים בצורה נכונה.

Bimmer

פורסם

ברקסים עדיף שלא תעשה לבד , רק במוסך.

שמן ופילטר אין טעם לעשות במוסך , רק שים לב כשאתה מרוקן את הנוזל קירור וממלא חדש שהוצאת את כל האוויר מהמערכת הקירור.

מומלץ גם להחליף פילטר אוויר ופילטר מזגן.

• תוכן חדש...