Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי בתור שאלה התחלתית זה נראה מצחיק.

נשרפה לי הנורה בלאון,קסנון מקורי.

דיברתי הרגע עם מישהו והוא אמר לי שצריך נורה עם שנאי,מקורי מהחברה זה עולה בערך 800 שקל.

הדבר נכון? או שנורה רגילה במקום מה שיש לי כרגע תיכנס כמו בכל רכב רגיל.

תתקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

נורה של קסנון היא בהחלט לא נורת הלוגן רגילה.

הרכב עדיין באחריות של 'רצון טוב'? אמנם צ'מפיון - אבל תמיד שווה נסיון.

המחיר נשמע לי סביר אבל אני לא מבין גדול.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

איזה עצבים תאמין לי!

דווקא יום שישי בערב זה קורה,גשם-נסיעה לא בטוחה,סוף שבוע-הכל סגור, לך תמצא איך לסדר את זה.

מוזר לא ידעתי שככה זה עובד,הייתי בטוח שנשרפת נורה ומחליפים לנורה אחרת ללא שום בעיה.

אם מישהו יודע ויכול לשפוך קצת יותר פרטים על הנושא אני ממש אשמח.

פשוט במצב כזה אם זה באמת כמו שאני חושב ואפשר פשוט להחליף נורה אני יכול לחפש כרגע מישהו שמוכר באחד הפורומים או ביד 2 את הנורה שאני צריך ולסגור את הנושא עוד היום במידה ומישהו ימכור לי.

אם לא אז המצב מאפשר לי רק לחכות ליום ראשון עד שאני אגיע לצ'מפיון.

תודה לעונים.

פורסם

לי בזמנו הלכה נורת קסנון בסופרב והיבואן רצה כ 1600 ש"ח על נורה ללא מע"מ. התעקשתי במוסך שיאתרו לי חליפית ואיתרו לי שתיים, אחת סינית בכ 200 ש"ח ואחת של פיליפס זהה למקורית רק בלי הסמל של VAG שעלתה 400. כמובן שהלכתי על הפיליפס. זה היה מוסך מורשה. אל תוותר להם - אם לא מחליפים לך במסגרת האחריות שיעשו משהו בשבילך במוסך.

פורסם

1600 שקל רצו ממך על נורה?! WTF?

רגע שאני אבין ואם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בדברים אני אשמח מאוד.

קסנון זה קיט בעצם שבא מהחברה,אם נשרפת לי נורה אז הלך כל הקיט קסנון וצריך לשים קיט חדש באותו הפנס?

או שאני לא בכיוון הנכון?

פשוט נשמע לי הזוי שאם הולכת לך כולה נורת קסנון אז אתה צריך להיכנס לקנסות של 800-1600 שקל בגלל נורה.

אי אפשר להשיג אולי את הקיט הזה בפירוקיות או משהו כזה?

האם קסנון של כל גרמניה כמו גולף פולקסווגן,אאודי,סיאט,סקודה הוא לא אותו הקסנון שיש על כל הרכבים?(אני בטוח שיש כמה סוגים אבל לרוב גם יש קסנונים תואמים כמו חלפים למשל שמתאימים לרכבים מסויימים מאותה הקטגוריה).

עוד שאלה, אני טס מחרתיים לברצלונה ואחרי זה לאמסטרדם,האם כדאי לקנות כבר שם קיט קסנון(במידה וזה קיט כמו שאני עדיין לא מצליח להבין) וכבר להביא את זה לארץ?

אשמח לקצת מידע יותר מפורט כי אני לא רוצה מחר להגיע לצ'מפיון ולשמוע מהם חארטות על מנת לשלם 800-1600 ש"ח במקום לפתור את זה בצורה הכי פשוטה ולסגור עניין.בסופו של דבר אם צריך לשלם את זה אני כן אשלם את זה כי אני לא אשאר בלי פנס קדמי ברכב,פשוט אם זה באמת 800 ומעלה זה הסכום הכי לא הגיוני להוציא על נורה או מה שזה לא יהיה.

אני ראיתי אנשים שמשדרגים את הקסנון הזה לנורה יותר חזקה כמו 8K והייתי בטוח שפשוט מחליפים את הנורה בגלל שיש כבר את הקיט קסנון.

שורה תחתונה אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בדברים אני ממש אודה לכם,למבינים כמובן.

פורסם

שום קיט. את הקיט כבר יש לך. צריך "נורה", רק שזו טיפה יותר מורכבת מנורה רגילה.

למיטב הבנתי זה לא אותן נורות בכל מכוניות VAG. בזמנו כשהתלוננתי על מחיר הנורה אמרו לי שנורה לטוארג עולה הרבה יותר.

בכל מקרה, כמו שכתבתי קודם, ניתן להשיג נורה חלופית, אפילו במוסך מורשה, רק שאתה חייב את הקוד המדוייק ומהחלופיות לבחור אופציה סבירה ולא משהו סיני ממקור לא ברור.

פורסם

נורת קסנון תעלה לך בערך 250 שח. (תלוי מאיפה תקנה, ומאיזה חברה).

שים לב לגוון שדרוש לך, אחרת יהיה לך קרקס מקדימה.

מה שיכול לייקר את כל העסק זה המגבר. במידה והוא הלך (היצרן מתחייב לכ2000 שעות עבודה) תצטרך להוציא לא מעט כסף בהחלפתו.

פורסם

יש לך מנחוס עם הרכב הזה שתהיה בריא. קנית אותו לפני שבוע וחצי, כמה קילומטר הספקת לעשות עליו? 30? וכבר מצאת צמיג קרוע ונורה שרופה. זה הבעיה ברכבים מתצוגה.

פורסם

תודה למגיבים ועל התשובות המהירות :-)

2000 שעות עבודה?

איך ניתן להוכיח שעבד פחות? אם הרכב סיים השנה את האחריות יש סבירות שהמגבר עדיין יהיה באחריות?

כמובן שיש גם סבירות שהמהגבר לא הלך ממה שאני מבין פה.

מגבר זה החלק הזה?

http://www.google.co.il/imgres?q=ds1+xenon&um=1&hl=iw&sa=N&tbm=isch&tbnid=8RqM_JlmUHS19M:&imgrefurl=http://www.xenonmaster.com/shop/item.asp%3Fitemid%3D7&docid=TJq7ieWThZKWEM&imgurl=http://www.xenonmaster.com/images/d1s(1).jpg&w=300&h=300&ei=xa6wUNmEIs_ItAbItICYCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=579&vpy=291&dur=65&hovh=225&hovw=225&tx=97&ty=112&sig=112240033469285098119&page=1&tbnh=140&tbnw=138&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:8,s:0,i:90&biw=1429&bih=717

אם כן ראיתי שבחו"ל ניתן להשיג אותו בסכום יחסית זול.

שי,

אין לי מושג על מי אתה מדבר,רכב מתצוגה?? לא מתקרב לדברים כאלה,30 ק"מ??

הרכב אצלי כשנה,הוחלפו צמיגים לפני בערך כ6-7 חודשים ואחד קרוע ממש לא היה.

מתצוגה הוא ממש לא נקרע ועברתי איתו 7 אלף ק"מ.

פורסם

באם תחבר נורה חדשה והיא תפעל - הרי שהמגבר תקין. (סביר להניח שזה באמת המצב).

מגברים סיניים יהיו זולים, מקוריים (חדשים) מן הסתם יעלו הרבה יותר.

אצלי בקליאו מחירו של מגבר חדש, מקורי כזה הוא כ100 יורו..

בהצלחה,

אלי.

עריכה- שי התבלבלת בין פותח השרשור ומישהו אחר..

פורסם

שי,

אין לי מושג על מי אתה מדבר,רכב מתצוגה?? לא מתקרב לדברים כאלה,30 ק"מ??

הרכב אצלי כשנה,הוחלפו צמיגים לפני בערך כ6-7 חודשים ואחד קרוע ממש לא היה.

מתצוגה הוא ממש לא נקרע ועברתי איתו 7 אלף ק"מ.

טעות שלי!

התבלבלתי בינך לבין pronella,

מלבד צבע הרכב הסמלון שלכם כמעט זהה :oops:

מתנצל על עלילות השוא שהעללתי עליך ;-)

פורסם
באם תחבר נורה חדשה והיא תפעל - הרי שהמגבר תקין. (סביר להניח שזה באמת המצב).

מגברים סיניים יהיו זולים, מקוריים (חדשים) מן הסתם יעלו הרבה יותר.

אצלי בקליאו מחירו של מגבר חדש, מקורי כזה הוא כ100 יורו..

בהצלחה,

אלי.

עריכה- שי התבלבלת בין פותח השרשור ומישהו אחר..

כמו שאלי כתב, ברר מה עוצמת האור של הנורות שכרגע אצלך ברכב ומה סוג הנורה (בקסנון זה זה תקן שונה).

עכשיו אתה יכול לפנות לחברנו EBAY ולחפש לך נורות מכל הסוגים והמינים, הצעתי היא שתרכוש 2 ותחליף את שניהן כי יתכן ויהיו לך הבדלי גוונים עם נורה ישנה מול חדשה (וכך גם יהיה לך ספייר למקרה הצורך).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...