Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותכם, הסבר קצר:

בטויוטה אוונסיס בפנסי החזית מותקנים פנסי DRL, ומה שבעצם פותח השירשור טען שהוא ראה אור קידמי דלוק - זה בדיוק על מה שאני מדבר.

לכן, הסבירות שישנה תקלה בפנסי הרכב היא כמעט אפסית עקב כך שהרכבים הללו בקושי חודש/חודשיים על הכביש.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז מה שאתה אומר בעצם, שמי שנהג ברכב פשוט לא הדליק אורות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שאלה לגבי DLR

האם הפנסי ה DLR הקידמים דולקים דולק גם אור הדרך האחורי ?

או שזה רק בחזית ?

והרי את מקודשת לי ברינג זה כדת איגוד המוסכים... :sissies:

פורסם

אני לא יודע מה הולך היום, אך בתקופתי בסופה המשטרתית הירוקה היינו נותנים בעיטה וכל האורות דלקו כמו שצריך,

פעם אחת ראינו מחזה משעשע,

ניידת של מתנ"א רודפת אחרי ג'יפ של מג"ב בגלל שאור רוורס בצד אחד היה שרוף,

אותו רס"ר גם קיבל דו"ח, כמובן שהדו"ח בוטל אחרי יום,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לא הצלחתי להבין מה כל ההתעמקות הזאת בנושא, בכל חצי שעת נסיעה ממוצעת בשעת לילה אני רואה לפחות 2 מכוניות שנוסעות על עיוור.

זו רמת המודעות בארץ.

תקלת חשמל תיתכן, לא הכי סבירה שבעולם.

אם תשאלו אותי, יש סבירות גם שזו ניידת חדשה שהשוטר קיבל, והאוקטביה שנהג עליה עד עכשיו - הדליקה אורות באופן אוטומטי.

דברים כאלה נוטים לקרות כשמחליפים רכב.

פורסם

הייתי מת לעמעם לו הרבה פעמים עם האורות, כמו בלש, לעצור אותו ולומר לו שיש לו בעיה באורות האחוריים.

מעיד על התקנה לא מקצועית, של כל הציוד החשמלי בניידות.

פורסם
לא הצלחתי להבין מה כל ההתעמקות הזאת בנושא, בכל חצי שעת נסיעה ממוצעת בשעת לילה אני רואה לפחות 2 מכוניות שנוסעות על עיוור.

ההתעמקות היא מכייון שזו ניידת,

כמו שכתבת בכל יום אתה נתקל בתופעה של אי הדלקת אורות,

אבל אף אחד לא כתב על כך כלום.

ברגע שזו ניידת זה מושך אש ויותר "כיף" לתקוף.

לא כך?

לא אוהבים לתת מילה טובה בארץ ובמיוחד לא למשטרה.

אז הנה מילה טובה ממני ומקרוב משפחה שהתגייס אתמול בצו 8 לאחד הבסיסים במרכז,

הגענו לבסיס ומקומות החניה בבסיס נגמרו, רכבים חנו בשול הדרך על הכביש המהיר,

כל הרכבים סומנו, ניידות משטרה כיוונו תנועה ואף הסיעו את החיילים שהגיעו עם רכבים וחנו מספר ק"מ מהבסיס.

ל'

68207_378447515574548_700402163_n.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דווקא נתתי מילים טובות, יוצא לי בגלל המיל' לעבור שם כל יום ולראות זה פשוט לא יאומן כמה ניידות יש באיזור והמון רכבים שעומדים על הכביש כי אין מקום אחר לחנות. מדהים.

פורסם

כתבתי באופן כללי לא התכוונתי אליך ספציפית,

מתנצלת אם הבנת אותי לא נכון.

: )

*מי שמזהה את מקום הצילום לא לכתוב ולא לנדב פרטים.

ל'

פורסם
בדיוק. כי פנסי הDRL נדלקים עצמאית בעת הנעת הרכב.

אין בקרקשה הזאת חיישן אורות? :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז הבנאדם (כן כן, גם שוטר וגם בנאדם) שכח להדליק אורות כי כשהוא מניע אור המחוונים נדלק אוטומטית והוא נמצא באיזור מואר. ביג פאקינג דיל. תפסיקו לצלוב שוטרים על שטויות ולחפש איפה כולם לא בסדר, גם הם אנשים.

אני כבר רואה את הפוסט הבא: "בושה למדינת ישראל!! שוטר על מדים הפליץ בסניף של שווארמה, שלושה ילדים פרצו בבכי לאור הריחות החריפים. מהמשטרה נמסר בתגובה כי נסיבות האירוע נבדקות" ותגובות סטייל "מה הוא עשה בכלל בשווארמה?? הוא צריך לחלק דו"חות מהירות".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אז הבנאדם (כן כן, גם שוטר וגם בנאדם) שכח להדליק אורות כי כשהוא מניע אור המחוונים נדלק אוטומטית והוא נמצא באיזור מואר. ביג פאקינג דיל. תפסיקו לצלוב שוטרים על שטויות ולחפש איפה כולם לא בסדר, גם הם אנשים.

ממש לא צלבתי את השוטר,

אבל כשאתה בניידת ואמור לשמש דוגמא מן הסתם יש לך יותר אחריות.

יכול להיות שזו בכלל לא אשמתו ויש בעיה בניידת.

פורסם

על איזה דוגמא אתה מדבר בדיוק?? ישנם חוקי תנועה במדינת ישראל שכולם חייבים לציית להם וזה הכל.

תפקידו של השוטר הוא לאכוף אותם ולא להוות דוגמא לאחרים.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...