Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מערכת הבלמים הינה מערכת סגורה!!!

אם יש חוסר ישנן בגדול 2 סיבות:

1.נזילה מאיפשהוא ואז תרגיש בבלימה משהו לא בסדר - לגשת למוסך מייד!!!

2.הבלמים לקראת סוף דרכם ואז נכנס יותר נוזל למערכת ואתה רואה ירידה ברמת הנוזל בכוסית שמעל משאבת הבלם המרכזית - לא נורא כל עוד הבלמים לא גמורים לגמרי אבל לא להזניח ולבדוק את הבלמים!

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גש למוסך ללא דיחוי.מערכת הבלמים הינה מערכת אטומה לחלוטין,ןאם חסר נוזל בלמים,הוא דלף מאיכן שהוא,או מצינורית שנסדקה או מניפל גלגל משוחרר,ועוד כהנה וכהנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
האם פשוט למלא מחדש?

או לגשת למוסך לבדיקה?

מדובר בפיאט בראבו 98

זה פעם ראשונה שחסר לי נוזל ברקס

תודה

כמה חסר ? האם אתה חש בבעיה בבלמים ?

האם הוחלפו בלמים בחודשים האחרונים ?

חוסר בנוזל בלמים נוסע מ-2 סיבות בלבד:

1. רפידות בלם שנשחקו ובגלל זה המפלס ירד (זו לא תקלה, פשוט צריך להשלים את הנוזל שחסר וזהו. לא משהו קריטי ולא משהו היסטרי דחוף).

2. תקלה במערכת הבלמים

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יסלח לי כותב ההודעה אם גם אני אשחיל שאלה.

קניתי את הרכב ללא דף מעקב טיפולים,ואין לי מושג מתי החליפו שמן ברקס בפעם האחרונה.

איך אני יכול לדעת אם הגיע הזמן להחליף שמן ברקס?

אני לא מדבר על מילוי עקב חוסר אלא שהשמן עצמו כבר הגיע לסוף ימיו.

האם יש מרקם או צבע מסויים או לפי התחושה של הדוושה שלפיו אני אמור לדעת שהשמן כבר לא אפקטיבי?

תודה מראש למגיבים.

איציק.

פורסם

מדובר בנוזל בלמים המכונה בטעות שמן בלמים.

במעט מאוד מוסכים יש מכשיר שחיישנו מוטבל בנוזל הבלמים ואם יש בנוזל כמות לחות (מיים) מעל המותר נדלקת נורה במכשיר ויש להחליף נוזל הבלמים.

אם אינך יודע מתי הוחלף נוזל הבלמים התייחס לרכבך כאילו ולא הוחלף הנוזל והחלף אותו.

הלאה בהמשך פעל לפי הוראות היצרן להחלפת נוזל הבלמים.

בברכה - רפי לין :-D

פורסם
מדובר בנוזל בלמים המכונה בטעות שמן בלמים.

במעט מאוד מוסכים יש מכשיר שחיישנו מוטבל בנוזל הבלמים ואם יש בנוזל כמות לחות (מיים) מעל המותר נדלקת נורה במכשיר ויש להחליף נוזל הבלמים.

אם אינך יודע מתי הוחלף נוזל הבלמים התייחס לרכבך כאילו ולא הוחלף הנוזל והחלף אותו.

הלאה בהמשך פעל לפי הוראות היצרן להחלפת נוזל הבלמים.

בברכה - רפי לין :-D

מצטרף להמלצה

החלפה של נוזל בלמים במוסך לא צריכה לעלות כל כך הרבה כסף בייחוד אם משלבים גם טיפול בבלמים שהגיעו לפרקם!

יש לשים נוזל בלמים מחברה מוכרת וב-DOT המתאים (בדרך-כלל DOT4)

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אם יש לך משאבת קלאץ', יכול להיות שהיא גם נוזלת...

בכל המקרים שאני נתקלתי - משאבת הקלאץ' שואבת נוזל בלמים (נוזל הדראולי) ממיכל נפרד (ולא מהמיכל של הנוזל בלמים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חוסר בנוזל בלמים יכול לנבוע מכל מה שנאמר למעלה.

בפיאט בראבו נוזל הבלמים משמש גם את הקלאץ' ההידראולי, ולכן יכול להיות שהדבר נובע ממשאבת קלאץ'.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

עשיתי טיפול 10000 לפני כחודש שכלל החלפת רפידות בתופים מאחורה

האם יכול להיות שבמהלך הפירוק של הברקסים הייתה איזו שהיא נזילה?

אני מניח שאולי פירקו גם מקדימה לצורך בדיקה.

תודה

פורסם

זה יכול להיות אלף ואחת אפשרויות. תבדוק אם הדוושת קלאץ' לא נופלת, תבדוק שהבלימה תקינה, אם לא יכול להיות שמשאבת הגלגל פגומה או נוזלת. בכל מקרה, גש למוסך לבדיקה חוזרת. במחשב לא יכלו לעזור לך כי בטח לא תצא בחוץ לפרק.

• תוכן חדש...