Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הצדקה של מותג. עובדתית מיטו QV נמכרת פי כמה מול האיוו. בכל מקרה בשוק של היום שתיהן יקרות מידי. חבל שאופל לא עושים מאמצים לשווק את הקורסה OPC. במחיר שלה היא קנייה מעולה ועדיין היא בקושי נמכרת.

אני אסביר לך למה הקורסה OPC לא נמכרת - זה מתחיל בזה כשלקוח בא להתעניין אז עושים לו טובה שבכלל נותנים לו להסתכל על הרכב (באותה תקופה ששמו אותו בחוץ בהרצליה פיתוח - הייתי נוכח עם חבר שהתעניין ואיש המכירות היה לא סימפטי בעליל). אח"כ כשקובעים נסיעת מבחן ומגיעים לנסיעה, נאמר לחבר שהמנכ"ל לקח את הרכב לסופ"ש לסיבוב כיף.

החבר קנה בסוף פולו GTI. השירות מתחיל מאולם המכירות. אם שם השירות מזעזע - אז מבחינתי קל וחומר איך יהיה השירות אח"כ. כנראה שאופל ישראל שכחו שאופל נמצאת במצב מאוד עגום עם הפסדים של מיליארדים. חבל.

פורסם
אח"כ כשקובעים נסיעת מבחן ומגיעים לנסיעה, נאמר לחבר שהמנכ"ל לקח את הרכב לסופ"ש לסיבוב כיף.

זה נותן פרספקטיבה חדשה לגמרי על לכתוב מכתב תלונה למנכ"ל...

בהנחה שזה נכון, אז... לא יודע. פשוט אין מילים.

המנכ"ל לוקח רכב ומייבש לקוח שבא לנסיעת מבחן.

המנכ"ל.

...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה נותן פרספקטיבה חדשה לגמרי על לכתוב מכתב תלונה למנכ"ל...

בהנחה שזה נכון, אז... לא יודע. פשוט אין מילים.

המנכ"ל לוקח רכב ומייבש לקוח שבא לנסיעת מבחן.

המנכ"ל.

...

הרגע דיברתי שוב עם החבר כדי לוודא שאני לא טועה וזה אכן מה שאמר לו איש המכירות - כנראה "בטעות" זה נפלט לו :)

אבל סוטים מהנושא של הולוסטר :p

פורסם
אלכס, הרשה לי לגחך - הצדקה של המותג? נו, באמת...

לדעתי האיוו מוצלחת יותר מה-QV כחבילה. ואהבתי את ה-QV (למרות שהמיטו הטובה ביותר - מבחינתי - הייתה כמו האקסית שלך, ה-155 הידנית :-)).

תגחך כמה שבא לך, צחוק זה בריא, גיחוכים כנראה גם. אלפא ממוצבת מעל פיאט ולכן מתומחרת גבוה יותר.

אני אסביר לך למה הקורסה OPC לא נמכרת - זה מתחיל בזה כשלקוח בא להתעניין אז עושים לו טובה שבכלל נותנים לו להסתכל על הרכב (באותה תקופה ששמו אותו בחוץ בהרצליה פיתוח - הייתי נוכח עם חבר שהתעניין ואיש המכירות היה לא סימפטי בעליל). אח"כ כשקובעים נסיעת מבחן ומגיעים לנסיעה, נאמר לחבר שהמנכ"ל לקח את הרכב לסופ"ש לסיבוב כיף.

החבר קנה בסוף פולו GTI. השירות מתחיל מאולם המכירות. אם שם השירות מזעזע - אז מבחינתי קל וחומר איך יהיה השירות אח"כ. כנראה שאופל ישראל שכחו שאופל נמצאת במצב מאוד עגום עם הפסדים של מיליארדים. חבל.

הנסיון שלי איתם הוא הרבה יותר חיובי וגם כתבתי עליו פה בפורום. בכל אופן, ברור שהם לא עושים מאמצים לשווק אותה.

emotion of motion

פורסם

כשאני חשבתי לקנות שירוקו היחס לא היה מדהים במיוחד. חוץ מזה שלי אישית כל החוויה עם צ'מפיון מוטורוס, החל מהיחס במוסך המרכזי ועד למה שקרה כשרציתי לעשות טרייד אין, גרם להחליט שאני מעדיף להשאר בלי רכב, ווללכת ברגל ממקום למקום, מאשר לסגור עסקאות איתם

אבל זה כבר באמת חורג לגמרי מנושא השרשור :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בסופו של דבר הבעיה היא בסמל,אם היה BMW המחיר פתאום היה מאוד מוצדק.

יונדאי מעדיפה להכניס אותו במחיר גבוה כי ככה היא בעצם מראה שהוא באותה רמה,הרי זול יותר יתפרש כפחות טוב.

בנוסף הנתונים על הנייר ירשימו את אלה שיבואו לקנות את היונדאי.

גם ב160000 היא תהיה הצלחה(אני בכלל מעדיף את הג'ולייטה שנמכרת עכשו במבצע).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...