Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לימדו אנשים לעקוף? יותר מדויק - לא לימדו לנהוג.

היום יצאתי ממנהרות הכרמל צפונה לכיוון לב המפרץ. התנהלתי בנתיב השמאלי ושמרתי על הכיוון לפי הסימון על הכביש. לפתע הרכב שמימיני החל להתקרב אלי. צפירה קצרה והבחור האט. מה התברר - איזה חכמולוג שלא רצה לעמוד בתור לפניה שמאלה פנה מהנתיב המיועד לנסיעה ישר (לכיוון רחוב הנפח), ופשוט דחף את הרכב שלידי - שנהג נכון - לכיווני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במשטרה אמרו לי שבשום מצב הם לא מוסרים פרטים של בנאדם אחר.

משהו מסריח פה ומישהו משקר לי

במשטרה שיקרו לך.

אתה ממלא דו"ח תאונה ומקבל מהם טלפון כתובת ות"ז של בעל הרכב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

המשטרה לא נותנת פרטים כל כך מהר מהרגע לרגע, גם אם זה פגע וברח. לפעמים זה לוקח חודש ואפילו יותר.

כנראה שלאותו בחור יש חבר או מכר במשטרה שנתן לו את הפרטים שלך לפי מספר האוטו.

קח בחשבון שיש לך עסק עם חלאה רצינית, תנסה להגיע לאיזו שהיא פשרה ולמזער את הסיפור

שיהיה בהצלחה

יוסי

פורסם

שמעו אני לא יודע על מה אתם מדברים. באתי יום אחד בבוקר אמרתי שפגעו בי והוא אמר שניסגור בינינו, נתן לי טלפון ומאז מנפנף אותי. אמרו לי קח תמלא את הטופס, מילאתי, הבוחן תאונות דרכים זרק את הטופס איפשהו והוציא את הפרטים שלו מהמחשב (לפי המספר רכב), רשם אותם על חתיכת נייר ונתן לי אותם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

נהג המשאית חסר אחריות ומכאלה צריך להתרחק ולתת להם שיסעו , אני נסעתי בכביש חיפה ת''א הישן ,ליד כפר ג'עסר או איך שרושמים , נהג ב לאנוס נדבק לי לפגוש מרחק של פחות מ ממטר שאני נוסע במהירות של 90 , אחר''כ שהוא עקף אותי בעצבים צפרתי לו כמה פעמים בתקווה שהוא אולי יבין ,אבל הוא הוציא יד מהחלון ועשה תנועה של '' מה אתה רוצה ?'' .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

חיכתי יותר מחודש לקבל פרטים של רכב שפגע בי שהרכב היה חונה ליד הבית, אותו בחור שבר לי את המראה לרסיסים וברח ורק בזכות גברת שרשמה את המספר יכולתי להתלונן.

בשום מקרה לא הסכימו לתת לי מיד את הפרטים והגשתי תלונה במשטרת מסובים.

יוסי

פורסם
במשטרה אמרו לי שבשום מצב הם לא מוסרים פרטים של בנאדם אחר.

משהו מסריח פה ומישהו משקר לי

לפני חודשיים פגעו לאשתי ברכב, היא נגשה למשטרה, מלאה דוח וקיבלה את פרטי הנהג הפוגע לפי מספר הרכב בלי בעייה.

פורסם

אני מחזק את הטענה שנהגת בצורה איטית שעצבנה את הנהג וכאשר הוא עקף אותך(שזה לגטימי), עקפת אותו בחזרה מה שמבחינתו(ות'כלס בצדק) התקבל כמשחק כוחות ומי יותר גבר. במקרה הזה הוא החליט שהוא וחברו יותר גברים. אחרי זה, אתה פשוט שברת לו את הדלת של הוואן.

לא יודע אם הוא אדם רגיל או פושע מבוקש אבל כל אדם היה מתעצבן ברמות קשות. צר לי אבל ההתנהגות שלך תרמה המון למצב הזה.

אתה חייב להסתכל על זה גם מהצד של הבחור השני. כשאני שם את עצמי במצב שלו, אני לגמרי מבין את העצבים שלו.

בלי קשר -

גם לי היום קרה שבכניסה לאשדוד בחורצ'יק בשברולט מסיבה כלשהי החליט שהרכב שלי בלתי נראה ופשוט התחיל לעבור לנתיב שלי כאשר הוא נמצא במקביל אליי. אני בלמתי תוך כדי צפירה והבחור נכנס לנתיב. ככל הנראה לא שם לב לזה שאני שם או שאני לא יודע מה עבר לו בראש. בכל אופן, אנשים חייבים לשנות את הרגלי הנהיגה שלהם.

פורסם

אני לא מבין את ההתנהלות שלך,אתה טוען שאתה הקורבן במקרה (מה שלגיטימי) ומצד שני אתה שם את עצמך במשבצת של ה״אשם״ מבחינה מערכתית.

למה אתה מתעקש לא לפנות למשטרה??

צא מהאדישות שלך וגש לתחנת המשטרה הקרובה,לי צורמת המחשבה שאתה עוד תצא עם תיק פלילי בזכות מקרה בו אתה הקורבן, או גרוע מזה :?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

יותר מדי פרטים חסרים כאן - נהג ויהיה הכי קריזיונר שיש, לא עושה כזה סיפור מעיכוב תנועה. בטח זרקת מילה או תנועה או חתכת אותו בכוונה. וגם אם כן, אל תתרגש. מסחרית ישנה יש לו?! ממש בן למשפחת פשע מצליחה. זה ערס ממורמר ומתוסכל והיום הוא מוציא עצבים עליך, מחר על חתול ומחרתיים על אישתו. אלה מבינים רק שפה אחת אבל אם אתה לא בקטע, גש למשטרה, ספר את כל הסיפור ותגיש תלונה על איומים. אם אתה חושב שאתה תציע לו כסף על הדלת שלו והוא ירגע, אתה לא מכיר את הטיפוסים האלה. או שהם מאימים ומפחידים או שהם משתפנים כשמראים להם שהם אפסים. הוא ידרוך עליך בלי סוף ברגע שיזהה חולשה וזה יעלה לך הרבה כסף ועצבים. ברגע שהוא יצא אליך היית צריך להתקשר למשטרה ולדווח שאתה חייל ובן מיעוטים תוקף את הרכב שלך. היו יורדים לשם ימ"מ בחבלים ממסוק. אבל עשית את הכי גרוע וזה לא לדווח על התאונה שגרמת וכמו שאמרו לך, בעובדות היבשות אתה גרמת לתאונת פגע וברח וטיפוס כזה יחד עם החבר שלו יעידו שהם לא עשו כלום ואתה התפרעת על הכביש ופגעת להם בדלת וכשהם עצרו לראות מה קרה ולבקש את הפרטים שלך, אתה ניסית לדרוס אותם והרסת להם את הדלת וברחת. שתי מילים שלהם נגד מילה שלך ועוד לא אתה לא מכחיש שפגעת להם בדלת.

או שתקפל את הזנב בין הרגליים ותשלם לו פיצוי על הדלת וגם תוספת שהוא בטח ידרוש או שתיגש למשטרה. אל תחכה שהסערה תגיע אליך הביתה כי אז תהיה במצב לא נעים.

פורסם

רק חידוד קטן לעובדות:

אם נהג עומד באמצע מסלול עם דלת פתוחה ואתה פוגע לו בדלת- הוא אשם.

אם נהג חונה בצד ופותח את הדלת שלו לרווחה אל מסלול נסיעה ואתה פוגע לו בדלת- הוא אשם.

כך שעל פי החוק היבש- אתה לא אשם. אני לא הייתי משלם לו שקל.

גש למשטרה ותדווח על הנזק שהדלת שלו גרמה לך כשהוא חסם לך את הנתיב. בנוסף תציין שהוא מתקשר ומאיים עליך. אלו שתי תלונות נפרדות.

אבל האמת חייבת להאמר. נהגת לאט בצד שמאל, אחרי שהוא עקף אותך, טרחת לעקוף אותו שוב ולצאת ככל הנראה במכוון לאט מהרמזור.

לא מצדיק את האלימות מצידו אבל בהחלט אני יכול להבין את העצבים. הכביש הוא לא מגרש משחקים לאגו שלך או שלו.

פורסם
אם זה לא פעם ראשונה שדבר כזה קורה לך אז או שבאמת שכל צירופי המקרים הגרועים קורים לך או שבאמת אתה נוהג בצורה מעצבנת\לא מספיק זהיר. אני מהמר על אופציה שתיים.

צדיק אחד בסדום.

גם לי צרמה העובדה שלא מדובר בפעם הראשונה שתוקפים או מנסים לתקוף את פותח השרשור, יכול להיות שלא במודע (או כן במודע) הוא מבצע פעולות שמעלים חמתם של אחרים.

זה אומנם לא תירוץ לאחרים לתקוף אבל אולי כן צריך לשנות משהו בהתנהלות.

בכל מקרה מאחל לפותח השרשור שהסיפור יסתיים במהרה ורק יעלה כסף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
צדיק אחד בסדום.

גם לי צרמה העובדה שלא מדובר בפעם הראשונה שתוקפים או מנסים לתקוף את פותח השרשור, יכול להיות שלא במודע (או כן במודע) הוא מבצע פעולות שמעלים חמתם של אחרים.

זה אומנם לא תירוץ לאחרים לתקוף אבל אולי כן צריך לשנות משהו בהתנהלות.

בכל מקרה מאחל לפותח השרשור שהסיפור יסתיים במהרה ורק יעלה כסף.

בכבישים בישראל שמלאים בבריוני כביש, זה מאד קשה להמנע מלהעלות את חמתם של אלה. אני לא חושב שתמצא נהג זהיר שלא נתקל בכמות מכובדת של ביריוני כביש שרצו להרוג אותו רק בגלל שהנהיגה הזהירה שלו הכריכה אותם לנסוע קצת לאט יותר ממה שהם רצו.

• תוכן חדש...